Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3475
22.2.12 15:37

diky, taky vsem drzim palce, aby to uz bylo tady. :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.2.12 19:28

no tak ja měla 17 krásnou ovulaci a dneska sem jen tak testla teplotu a byla 37,1C což sem ještě nikdy za 3 měsíce neměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.12 17:18

Ahoj holky :mavam: my jsme před chvíli přijeli z Prahy a už mi jede pračka. Byl úžasně. V pátek jsme byli v jednom baru, kde dělají míchané drinky. Jejich nápojový lístek obsahoval 1286 druhů míchaných nápojů. Myslím, že jsem jich měla tak 6 a byly super. V sobotu jsme se šli projít na Zbiroh a na Karlštejn. Počasí vyšlo, takže taky paráda. No a večer jsme popíjeli a hráli společenské hry… Vůbec se mi do té práce zítra nebude chtít, potřebovala bych se pořádně prospat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.2.12 17:31
kaczule1 píše:
Ahoj holky :mavam: my jsme před chvíli přijeli z Prahy a už mi jede pračka. Byl úžasně. V pátek jsme byli v jednom baru, kde dělají míchané drinky. Jejich nápojový lístek obsahoval 1286 druhů míchaných nápojů. Myslím, že jsem jich měla tak 6 a byly super. V sobotu jsme se šli projít na Zbiroh a na Karlštejn. Počasí vyšlo, takže taky paráda. No a večer jsme popíjeli a hráli společenské hry… Vůbec se mi do té práce zítra nebude chtít, potřebovala bych se pořádně prospat :think:

jé tiše zavidím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.12 17:36

Přesně tohle jsem potřebovala, takovýhle víkend. A právě jak jsme jeli domů, tak jsem si říkala, že víkend je málo. Že teď by to chtělo tak na 2 týdny někam do tepla a daleko od všeho tady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
26.2.12 17:40
kaczule1 píše:
Přesně tohle jsem potřebovala, takovýhle víkend. A právě jak jsme jeli domů, tak jsem si říkala, že víkend je málo. Že teď by to chtělo tak na 2 týdny někam do tepla a daleko od všeho tady :oops:

taky bych jela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
6.4.12 11:39

ahoj holky, tak jak se vam vsem dari? Jak vam jde priprava na Velikonoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
6.4.12 14:55

ahoj musím napsat abych dala naději někomu jinému, vím že to pomáhá, takže objevila sem na testu dvě čáááááárky!a mužu jen potvrdit že nemyslet na to je ten nejlepší lék, stěhovali sme se minulý měsíc a podle jonášovy metody mi vychazel březen jako jediný měsíc na kluka, tak říkam chlopovi že tento měsíc kašlu na prášky, a že to necháme na další měsíc(syna už mám a když už čekám 4 roky tak bych aspon chtěla holku do páru), tahala sem nábytek, a večer usinala unavena k smrti, takže myšlenky šli trochu do pozadí, no a vidíte, dneska sem byla na krevních testech, páč jsem teprve 4tt+4dny, tak to ještě nebylo vidět. a v uterý budu vědět víc, tak držte palce!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
6.4.12 14:56

jo a mimochodem , nejspíš se povedlo na mé narozky 19,3,chichi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
10.4.12 07:04

Ahoj Kalomi, tak to velka gratulace. Drzim palce, at vse probiha v poradku. Vim, je mi jasne, ze zmeny zpusobi, ze clovek nemysli na to nejhlavnejsi, a tim padem se veci podari… No zmenu prace nechci, kvuli materske, jsem ve firme 5let, to by se moc nehodilo…
Mam za tebe radost a zaroven jsem smutna, ze nam stale nic, a ostatni jeden za druhym se dari. Presto vim, ze se to podari, jen trochu pozdeji :)
Mej se krasne :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
10.4.12 07:11

a preji ti se zpozdenim vsechno nejlepsi :) to podstatne se ti uz splnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.4.12 18:51

U mě bohužel nic nového. Čeká mě IVF…

kalomi, gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
23.4.12 07:29

@kalomi blahopřeju :hug: mě čeká první IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
9.5.12 17:34

Ahoj holky,co je Vás nového?
Mám za sebou IUI,tak teď čekám jestli bude úspěšné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
14.5.12 08:12

ahoj petrusko10 a spol, tak my meli obdobi snazeni 1-5.5. tak se uvidi co z toho pripadne vzejde, ci ne. pila jsem kontryhel, a brala listovku. tak snad jsem se posilila dostatecne. Zu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny