Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3038
21.10.12 09:07

@kaczule1 Trochu jsem to tady pročítala, snad už se ti brzo zadaří a miminko přijde! Čekáš už fakt moc dlouho, já čekám rok a 2 měsíce a už mi to leze na mozek :-(. Sice vím, že to jde, ale 2 zadaření skončily, dřív než pořádně začaly, tak to taky asi není ok :-(. Jj, jsem z Bělského Lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.10.12 09:20

@hdanca tak to bydlíme kousek od sebe, já jsem z Hrabůvky :D Nezbývá než prostě věřit, že se jednou povede, jinak se z toho zcvoknem. Já jsem včera měla takovou depku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
21.10.12 09:34

Taky si říkám, že věřit je jedinná šance. Uvidíme, pokud se do 2 měsíců nezadaří, tak jsi jdu k Dr. pro něco na podporu ovulace a asi k tomu zase ještě i utrogestan a pak se uvidí co dál. Moc jsem do sebe hormony ládovat nechtěla, po tom co mi ani sama nenaskočila MS po vysazení antikoncepce, ale zase když mi to může pomoct k miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.10.12 09:36

@hdanca Přesně, taky jsem do sebe ládovat hormony nechtěla, ale taky jsem si říkala, že když to pomůže, tak klidně :palec: My na další IVF se chystáme hned na začátku roku, ale já bych nejraději šla hned. Pro mě to nicnedělání a čekání je fakt nejhorší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
21.10.12 19:15

@kaczule1, to se tak dlouho musí čekat? No tak to věřím, zbytečné měsíce čekání! Snad to už bude úspěšné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.10.12 19:29

@hdanca No, my teď čekáme na výsledky genetiky a imunologie a až pak půjdem do druhého IVF. Takže před námi měsic čekání :( A o vánocích CAR nejede, tak to asi letos prostě už nestihnem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.10.12 06:38

@kaczule1 Puvodne pochazim z jedne vesnice u Krnova, tam je krasnych lesu fura, takze vetsinou vyrazime tam :)) Ale nejsi sama, tento rok jsme byly teprv podruhe :/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.10.12 18:34

@žabka83 tak o víkendu to zase nevyjde :zed: Já se letos na ty houby asi fakt nedostanu :lol: manžel jde vyjímečně v neděli do práce a v sobotu máme návštěvu a jdem na bowling. No co, stejně kdo ví, jaké bude počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.10.12 19:19

@kaczule1 Nezoufej, ono ma byt stejnak uz hnusne, teda aspoň podle předpovědi :D Takze ten bowling bude určo lepší než kosnout v lese :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
28.10.12 16:05

Ahoj holky tak mam vysledky z imunologie minule bylo 28%na partnera a 50%na ostatni a ted 70 %na partnera a 82% na ostatni jen pritel vytvari na me protilatky :( tak uvidime co rekne dr. pristi tyden ve zprave doporucuji ivf ale doufam ze je i jina lecba a partnera vyleci nemate s tim zkusenosti? prvne ale vyzkousim vsechny moznosti inseminaci atd. a uvidim co rekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.10.12 19:47

@Baby1987 Po Prednisonu máš ještě horší výsledky? 8o Kdy jdeš k dr. na konzultaci? My pořád čekáme na výsledky z genetiky a imuna, tak začínám být pěkně napjatá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
28.10.12 19:53

Kaczule jsem psala ze se prave zlepsily vysledky oproti minula jsem predtim psala i hodnoty a zlepsilo se to na partnera o 42% tedy z 28% na 70% coz je uz norma mi uz napsaly z podoli :))) coz je fajn jen kdyby jeste pritel nevytvarel ty protilatky :(( ald to snad taky nejak vylecime ;)dej pak vedet jak jsi dopadla ty ;))) a preju at dopadnou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.10.12 19:57

@Baby1987 aha, tak já to pochopila úplně opačně :lol: tak super, že se zlepšily :palec: No, pravdu říct mě je vlastně i jedno, jak to dopadne, jen aby to neoddálilo IVF :nevim: zase si říkám, že když se u prvního IVF embryjko chytlo, tak že by se nějaký velký problém v imunu nemusel najít :nevim: :think: a taky byl geneticky v pořádku, tak snad se ani tam nic nenajde :roll: Nejraději bych šla na druhé IVF hned :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.11.12 21:26

Čauky holky,
Tak jak valčite??? Ja už jsem trošku pokročila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.11.12 12:56

@žabka83 takže oficiální snažilka, super :palec: Snad se brzo zadaří ;) Já jsem byla dneska v caru a domluvili jsme se na 2. IVF. Teď čekám na ms a od té další začnu stimulovat :dance: Akorát jsem dneska měla malou cystu, tak za měsíc musím na kontrolu, jestli zmizela, jinak nebudu moct začít stimulovat :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny