Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
19.11.12 14:07

@kaczule1 Tak to drzim palecky, vidim, ze vsechno mas Ok, tak to je dobre a cisticka urcite taky zmizne, tez jsem mela kdysi malinkou a nic po ni nezbilo :)
Ja nam MS zrovna ted, takze cekam az bude po ni, nikdy mi nejak nevadila, ale tento mesic mi prijde nejak moc dlouha a otravna
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.11.12 14:10

@žabka83 :lol: budeš si sledovat ovulku, nebo tomu necháváš volný průběh?
Já právě potřebuju aby ta cysta zmizela do měsíce :cert: snad odejde s ms a bude klid :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.12 14:21

@kaczule1 To asi jeste ne, se v tom mereni vubec nevyznam, jsem si vygooglila jak ty grafy vypadaji a je to pro me spanelska vesnice :nevim: :mrgreen: a chci tomu zatim nechat volnej prubeh, bez nakeho stresu ;)
Me myslim zmizela, ale ted si nejsem jista, bo to jsem byla jeste hodne mlada :)
Tak snad ta potvurka bude mit rozum odejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.11.12 14:59

@žabka83 jasně, nech to tak :palec: Já to taky dlouho neřešila a vlastně jsem i ráda, teď si to řešení „vychutnávám“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.11.12 15:04

@žabka83 vítej mezi náma :mavam:
@kaczule1 to je super Katuš, už se Ti to blíží :dance: držím palce, aby cysta zmizela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.11.12 15:16

@petruska10 děkuji :hug: Kdy se vy jdete domluvit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.11.12 16:33

@kaczule1 ještě nevím, až mi skončí menzes tak se objednám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 11:14

Ahojky snažilky. Jsem tady nová. Chci se s vái podělit o mé pocity. Už asi rok se s přítelem snažíme o mimi(bohužel vždy to skončí pláčem na wc).Poslední ms byla 14.11.Cyklus mám hodně nepravidelný, takže celkem problém. STyk jsem měli s partnerem těsně po ms 20.11 a 21.11.Až po tomhle :hug: jsem se dočetla o metodě výpočtu plodných dnů podlr dr. Jonáše. Ten vypočítává dny podle dne a roku narození ženy. Normálně by to mělo sedět plis mínus v době ovulace jakoou si samy počítáme, ale vzhledem k tomu že jsme většina brala antikoncepci a oddalovaly ms vycházejí podle něj ovu dny i třeba v období ms. Mě to vyšlo na toho 20tého(to jsem zjistila až po tulení). Asi týden na to 28.mě začalo bolet v podbříšku, jednou na jedné straně, pak na druhé, teď spíš uprostřed, podle hlenu bych řekla že byla ovulace, tak jsem to nenechali náhodě a vlítli s přítelem na to i toho 28 a 29. Podbříšek bolí pořád, takový tlak, teď mě trochu pobolíváají i prsa(ne bradavky) ale spíš nahoře. Celý víkend jsem prospala, taková únava, začala mě bolet šíleně záda mezi lopatkami a dole v kříži(možná ledviny).Chodím často čůrat a mám zácpu, což u mě je jev fakt neobvyklý a jsem nafouklá jak balon :lol:. Teplota ráno pořád kolem 37,nejméně 36,9. Test jsem zkoušela dneska a nic :(. Myslíte, že je ještě brzo??
PS. omlouvám se za napsání dlouhého románu, ale chtěla jsem se podělit a budu ráda za vaše názory. Mějte se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.12.12 11:26

@m.a.r.k.i.s.s Ahoj, to je těžko, když máš nepravidelný cyklus - já ho mám také nepravidelný… Kolikátý dne jsi teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 11:29

21. Někdy to dostanu přesně 28 jindy 25,někdy 23. Myslíte že by to test už ukázal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
5.12.12 11:39

@m.a.r.k.i.s.s Ahoj, no pokud ovulka byla 29,tak by na test mohlo být ještě brzo, zkusila bych test tak za týden :kytka: držím palce :hug: A doporučuju mamatest, ten obyč, nedělá falešné duchy oproti jiným :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 11:43

@hdanca @hdanca Děkuji za názor a za podporu, u nás v lékarně prodávají jen nějaký Woman Secret Baby :think:. Pár měsícůů jsem to vypustila z hlavy a začala jsem podnikat, budeme kupovat baráček, takže myšlenky jsou jinde než u mimča. nepamatuji si, že by ě tak bolel podbříšek :roll:. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.12.12 11:45

@m.a.r.k.i.s.s jj tak ještě vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
5.12.12 11:46

Vypustit to z hlavy moc pomáhá!!! Znám to z vlastní zkušenosti!!! To pak je nejplodnější období :-). No tak jak se dostaneš někam jinam, tak se poptej na mamatest 10 :-) holky tady na emiminu si ho hodně chválí a já taky, když byl dušík, tak to tam fakt bylo, jen to pak nedopadlo…snad tvé příznaky jsou opravdové a // na testíku brzo objevíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 12:28

Mockrát vám děkuji za názory a podporu :kytka:. Dám vědět, jak to bude dále probíhat. Snad tam brzo objevím //. Když ne teď tak snad brzo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny