Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
27.1.12 14:21

Petruš On súhlasí zo všetkým čo si vymyslím s genetikou, s adopciou, ale je niekde inde, alebo respektíve prežíva to inak ako ja. Nechce so mnou o tom hovoriť. Ja stále hľadám čo by sa ešte dalo vyšetriť, čo treba urobiť aby sa to podarilo. Možno je už z toho unavený, ale ja tiež a potrebujem vedieť, že stojí pri mne a nevadí mu to, ale zatiaľ mám pocit, že sa odťahuje a uniká inam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
27.1.12 16:26
vanejka píše:
Petruš On súhlasí zo všetkým čo si vymyslím s genetikou, s adopciou, ale je niekde inde, alebo respektíve prežíva to inak ako ja. Nechce so mnou o tom hovoriť. Ja stále hľadám čo by sa ešte dalo vyšetriť, čo treba urobiť aby sa to podarilo. Možno je už z toho unavený, ale ja tiež a potrebujem vedieť, že stojí pri mne a nevadí mu to, ale zatiaľ mám pocit, že sa odťahuje a uniká inam.

Oni to chlapy neprožívají tak jako my.Já sama mám dny kdybych o tom mohla mluvit pořád,někdy zase o tom nechci vubec ani slyšet.Muj přítel si semnou taky užije svoje, v tomhle jsem nevyspitatelná.Ale vím že je ochotný proto abychom měli mimi udělat a podstoupit cokoliv.Přeji ať se to mezi váma srovná,vím že je to težké,hlavně psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
27.1.12 18:18

Ja si myslím, že on ani nevie, že sa vo mne niečo deje. :| Má toho dosť tak ho ešte nechcem zaťažovať zbytočnými rečami a radšej si píšem tu s vami. :roll: pretože určite má veľa ľudí podobné pocity ako ja,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
27.1.12 19:07
vanejka píše:
Ja si myslím, že on ani nevie, že sa vo mne niečo deje. :| Má toho dosť tak ho ešte nechcem zaťažovať zbytočnými rečami a radšej si píšem tu s vami. :roll: pretože určite má veľa ľudí podobné pocity ako ja,

něco na tom bude,tady vždy najdeš někoho kdo Ti porozumí…
taky raději píši tady,než abych se se vším svěřila doma…partner je chápavý,ale má toho taky dost na práci a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
27.1.12 23:46

:mavam: tak to poznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
28.1.12 12:30
vanejka píše: :mavam: tak to poznáš

jasně že ano,však od toho jsme tady my abychom se navzájem svěřily s tím co nás trápí nebo potřebujeme vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.1.12 21:19

ahoj holky a ahoj vanejko :mavam: My dneska měli celodenní a nádherný výlet ale jsem úplně KO. Dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
31.1.12 22:32

ahoj holky, něco nového ? dneska mám 24 DC tak jsem zvědavá jak to dopadne,zatím se mějte fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.2.12 06:35

Peti a vy sa snažíte zataľ iba s pomocou prírody?
U nás je momentálne tiež snaženie iba prírodné 2.IVF sme odložili na květen keď muž odmaturuje. Momentálne cvičím Mojžíškovú, užívam Gynex a snažím sa myslieť pozitívnae.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
1.2.12 09:32

ahoj holky,
tak já píšu. Nemocná, dovolená, v posteli, a s červenou. Zatím mě krom bolestí celého těla občas pobolívá i břicho. Pokud se to nezlepší, zítra jdu k dr.
Vypadá to, že se mi i zkracuje cyklus, počítám od zač ms, do posledního dne před následující ms, tak mi to teď vychází na 26dní.
Jdu odpočívat, je to třeba. tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
1.2.12 11:40
vanejka píše:
Peti a vy sa snažíte zataľ iba s pomocou prírody?
U nás je momentálne tiež snaženie iba prírodné 2.IVF sme odložili na květen keď muž odmaturuje. Momentálne cvičím Mojžíškovú, užívam Gynex a snažím sa myslieť pozitívnae.

doteď přírodní cestou,ale už jsem byla u svého gynekologa.....vzal mi krev na genetiku a přítel byl na spermiogramu,takže čekáme na výsledky…ty budou asi do dvou týdnu tak jsem zvědavá kde se stala chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
1.2.12 11:40
ZuzulikB píše:
ahoj holky,
tak já píšu. Nemocná, dovolená, v posteli, a s červenou. Zatím mě krom bolestí celého těla občas pobolívá i břicho. Pokud se to nezlepší, zítra jdu k dr.
Vypadá to, že se mi i zkracuje cyklus, počítám od zač ms, do posledního dne před následující ms, tak mi to teď vychází na 26dní.
Jdu odpočívat, je to třeba. tak zatím pa :mavam:

Brzy se uzdrav :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
1.2.12 13:44

dekuji Petrusko10, budu se snažit, po tom co se potím pod peřinou se mi jako i minule obsypal hrudník, zepředu i zezadu. Teplota se drží kolem 37,4. Není to velká horečka, ale člověk to cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
1.2.12 15:11
ZuzulikB píše:
dekuji Petrusko10, budu se snažit, po tom co se potím pod peřinou se mi jako i minule obsypal hrudník, zepředu i zezadu. Teplota se drží kolem 37,4. Není to velká horečka, ale člověk to cítí.

božátko,držím palce ať jsi brzy fit a mužeš pokračovat ve snažení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
1.2.12 16:36

diky :) snad jo, uvidím jak zítra. ale asi bych tentokrát měla zůstat doma. většinou jsem šla do práce s rýmou a kašlem, a lehce zvýšenou teplotou, a po práci se vyležela. no teď čas na odpočinek při nemoci byť i ne příliš vážné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny