Ostrava
- Otevřená skupina
Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kaczule1 píše:
Co jsem pročetla různé diskuze, tak to dělají skoro jako první. Dělají to i holkám co se snaží celkem krátce a pak samozřejmě folikulometrie, jestli probíhá ovulka
jojo jenže ja toto všechno začala zjištovat až po revizi , protože jsem chtěla vědět proč se to stalo a narazila jsem na tuhle stránku a tady se toho pořád dozvídam spoustu a spoustu dalších věcí, tak budu muset něco podniknout no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hlavně ty informace by ses měla dozvědět od svého dr. a ne od nás
Je fakt, že mi tady diskuze na emimino taky hodně pomohly. Dr mi sice všechno pěkně vysvětlil, ale jako úplný začátečnický laik, jsem v tom měla trochu chaos ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak konečně jsem doma
a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny
Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak konečně jsem domaa vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny
Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden
ahoj tak doufám že si užívaš sněhu, tiše závidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzulikB píše:
Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes.
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě)![]()
tak jakpak to pokračuje? to zažíváni myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak nejspíš to bylo zažívání, i když mě občas píchne na jedné straně, pak na druhé, ale možná je to sledováním, fakt nevím. Dnes mi i začaly plodné dny, tak máme na to pár dní, aby se zadařilo. Tak uvidíme jak to dopadne. Včera u nás návštěva, dnes návštěva, člověk večer utahaný, takže se mu moc pak večer nechce. To je asi nejlepší večer, to pak člověk spí celou noc, nehýbe se moc, a déle to zůstává vevnitř… ![]()
jak se máš ty? dítko má radost ze sněhu? bylo to celkem překvápko, v sobotu ráno se vzbudit a vidět bílo ![]()
kalomi píše:ZuzulikB píše:tak jakpak to pokračuje? to zažíváni myslím
Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes.
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě)![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzulikB píše:
tak nejspíš to bylo zažívání, i když mě občas píchne na jedné straně, pak na druhé, ale možná je to sledováním, fakt nevím. Dnes mi i začaly plodné dny, tak máme na to pár dní, aby se zadařilo. Tak uvidíme jak to dopadne. Včera u nás návštěva, dnes návštěva, člověk večer utahaný, takže se mu moc pak večer nechce. To je asi nejlepší večer, to pak člověk spí celou noc, nehýbe se moc, a déle to zůstává vevnitř…![]()
jak se máš ty? dítko má radost ze sněhu? bylo to celkem překvápko, v sobotu ráno se vzbudit a vidět bílo
kalomi píše:ZuzulikB píše:tak jakpak to pokračuje? to zažíváni myslím
jo to jo ale aspon trochu změna , maly chodí sankovat, ale je po mě , mala zmrzlinka takže jenom na chvilku , dlouho nevydrží
, tak ja mam už po menstruaci a zítra na konntrolu , tak jsem zvědava co bude se dít nového, ach ach…, kaczuli1 mame na horách ta si teprve musí užívat sněhu , že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, dobře jim vyšlo počasí na ty hory.
teda pokud to měli dlouho dopředu plánované.
Zítra ať to dobře dopadne na kontrole, samé dobré zprávy. Když už máme dobrou zprávu se sněhem, tak i další dobré zprávy jinde.
no ni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, posílám pozdrav z hor. Tady je krásně, dneska úplně vyšlo počasí. Měli jsme to naplánované od října
Posílám jednu fotečku z dneška.
Teď zobu clostík a v pondělí kontrola, tak jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj kaczule, kde to jste na horach? vypada to na tatry, ci alpy. Takove ostre vrsky. Je fajn, ze vam vyslo pocasi. Tak naberte sily, z krasneho vyhledu, slunicka, a cisteho vzduchu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsme v Alpách v Rakousku a je tu fakt nádheně a těch sjezdovek… Ale už mě hodně bolí nožičky a kde je do soboty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? Taky se s přítelem snažíme o mimi,asi rok a pul a pořád nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? Taky se s přítelem snažíme o mimi,asi rok a pul a pořád nic
ahoj vítám tě mezi náma, a tak povídej svůj příběh at o tobě víme vic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, taky te vitam mezi nas. cim vsim jste prosli Petrusko? Co jste zatim podnikli ci nepodnikli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Elencze , 23.2.22 12:35
- luskabay , 12.9.18 10:56
- fergi157 , 19.3.17 12:17
- Jari1.k , 8.12.16 20:34
- Denisa68 , 29.5.16 13:36
- Zuzanaxx , 7.2.16 13:00
- petruska10 , 23.5.15 19:28
- mische , 20.5.15 11:45
- Lenista111 , 9.4.15 17:58
- Plecita , 30.9.14 20:45
- SSophia , 30.9.14 17:38
- ivvča , 27.6.14 06:27
- hdanca , 13.4.14 12:08
- Lenka1987 , 13.4.14 07:05
- kaczule1 , 9.3.14 07:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 06:41
- ValaKrie
- 4
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 05:32
- JancaS84
- 14
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 06:11
- vendulaaa
- 9
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 06:25
- blumen
- 9
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 06:20
- Anonymní
- 14
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě