Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
11.1.12 19:32
kaczule1 píše:
Co jsem pročetla různé diskuze, tak to dělají skoro jako první. Dělají to i holkám co se snaží celkem krátce a pak samozřejmě folikulometrie, jestli probíhá ovulka :think:

jojo jenže ja toto všechno začala zjištovat až po revizi , protože jsem chtěla vědět proč se to stalo a narazila jsem na tuhle stránku a tady se toho pořád dozvídam spoustu a spoustu dalších věcí, tak budu muset něco podniknout no. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 19:35

No hlavně ty informace by ses měla dozvědět od svého dr. a ne od nás :nevim: Je fakt, že mi tady diskuze na emimino taky hodně pomohly. Dr mi sice všechno pěkně vysvětlil, ale jako úplný začátečnický laik, jsem v tom měla trochu chaos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.1.12 13:55

Ahoj holky, tak konečně jsem doma :dance: a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny :mrgreen: Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.1.12 17:47
kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak konečně jsem doma :dance: a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny :mrgreen: Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden :mrgreen:

ahoj tak doufám že si užívaš sněhu, tiše závidím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.1.12 17:48
ZuzulikB píše:
Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes. :D
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě) :kytka: :)

tak jakpak to pokračuje? to zažíváni myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
15.1.12 11:16

tak nejspíš to bylo zažívání, i když mě občas píchne na jedné straně, pak na druhé, ale možná je to sledováním, fakt nevím. Dnes mi i začaly plodné dny, tak máme na to pár dní, aby se zadařilo. Tak uvidíme jak to dopadne. Včera u nás návštěva, dnes návštěva, člověk večer utahaný, takže se mu moc pak večer nechce. To je asi nejlepší večer, to pak člověk spí celou noc, nehýbe se moc, a déle to zůstává vevnitř… :)

jak se máš ty? dítko má radost ze sněhu? bylo to celkem překvápko, v sobotu ráno se vzbudit a vidět bílo :D

kalomi píše:
ZuzulikB píše:
Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes. :D
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě) :kytka: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.1.12 16:28
ZuzulikB píše:
tak nejspíš to bylo zažívání, i když mě občas píchne na jedné straně, pak na druhé, ale možná je to sledováním, fakt nevím. Dnes mi i začaly plodné dny, tak máme na to pár dní, aby se zadařilo. Tak uvidíme jak to dopadne. Včera u nás návštěva, dnes návštěva, člověk večer utahaný, takže se mu moc pak večer nechce. To je asi nejlepší večer, to pak člověk spí celou noc, nehýbe se moc, a déle to zůstává vevnitř… :)

jak se máš ty? dítko má radost ze sněhu? bylo to celkem překvápko, v sobotu ráno se vzbudit a vidět bílo :D

kalomi píše:
ZuzulikB píše:

jo to jo ale aspon trochu změna , maly chodí sankovat, ale je po mě , mala zmrzlinka takže jenom na chvilku , dlouho nevydrží :lol: :lol:, tak ja mam už po menstruaci a zítra na konntrolu , tak jsem zvědava co bude se dít nového, ach ach…, kaczuli1 mame na horách ta si teprve musí užívat sněhu , že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
15.1.12 16:56

jj, dobře jim vyšlo počasí na ty hory. :) teda pokud to měli dlouho dopředu plánované.
Zítra ať to dobře dopadne na kontrole, samé dobré zprávy. Když už máme dobrou zprávu se sněhem, tak i další dobré zprávy jinde. :) no ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.1.12 20:56

Ahoj holky, posílám pozdrav z hor. Tady je krásně, dneska úplně vyšlo počasí. Měli jsme to naplánované od října :mrgreen: Posílám jednu fotečku z dneška.
Teď zobu clostík a v pondělí kontrola, tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
16.1.12 08:10

ahoj kaczule, kde to jste na horach? vypada to na tatry, ci alpy. Takove ostre vrsky. Je fajn, ze vam vyslo pocasi. Tak naberte sily, z krasneho vyhledu, slunicka, a cisteho vzduchu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.12 20:49

Ahoj, jsme v Alpách v Rakousku a je tu fakt nádheně a těch sjezdovek… Ale už mě hodně bolí nožičky a kde je do soboty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.1.12 07:27

To je paráda Kači :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.1.12 12:12

Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? Taky se s přítelem snažíme o mimi,asi rok a pul a pořád nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.1.12 14:38
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? Taky se s přítelem snažíme o mimi,asi rok a pul a pořád nic

ahoj vítám tě mezi náma, a tak povídej svůj příběh at o tobě víme vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
19.1.12 15:28

ahoj, taky te vitam mezi nas. cim vsim jste prosli Petrusko? Co jste zatim podnikli ci nepodnikli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny