Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
6.1.12 12:21

Já jsem momentálně cca v 5.tt, týden zpoždění a krásné testíky, tak snad to vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
6.1.12 13:55

jasne, ze to vydrzi. :) budeme drzet vsechny palce.
U doktora jsi byla? Nebo pujdes az kolem 7tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.1.12 14:08

chystám se koncem ledna, což vychází 7-8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
6.1.12 15:57

jéé taky zdravím Nikollito a gratuluju :-) přeji ať je všechno v pohodě…u mě pořád sněhově bílý test a ms nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.1.12 16:49

Děkuji, no třeba se zadařilo, ale vlivem vysazení se ti posunula ovulace :D kdo ví?
Když jsem vysadila já, tak jsem ji měla posunutou o týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.1.12 17:00

Ahoj nikollito, tak to gratuluju a doufám, že se k tobě brzo přidáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.1.12 17:29

Určitě, rok 2012 je k tomu jak stvořený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 19:14

Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veselo :mrgreen: Když jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.1.12 11:39

Ahoj Kaczule, u nás je všechno v pohodě, akorát mě o víkendu navštívila červená mrška :zed: , tak jsme trošku smutní, ale začínáme, takže jsme to tak trochu čekali, že to nepůjde hned. Jedeme dál…
Nesmutni, určitě se brzy taky dočkáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.1.12 11:46

Já čekám mrchu tak pátek, sobota, tak mi to akorát vyjde na hory :,( Ale co se dá dělat, ale co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny, tak se to dá zvládnout :mrgreen: A pak začnu zobat clostík a pak mě čeká IUI (teda doufám, pokud budu reagovat a budu mít folíky) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
8.1.12 19:04

ahoj holky, tak já mám už poslední den ms dnes, tak brzo se můžeme pustit do dalšího snažení. Dneska u nás byla návštěva, kamarádka s mužem a dcerkou, a řekla mi, že její známá byla těhotná 3 měsíce, měla ms normální jako vždy, žádné příznaky, a ještě ani ten test jí v tom 3měs neukázal, že je těhu… Asi tak nízká hladina hormonu… No koukala jsem, co všechno lze v té přírodě zažít… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.1.12 19:44

Tak to je divné, že ani test to neukázal, hcg pak už stoupá celkem hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
8.1.12 20:09

je to zvláštní, ale je to příroda… výjimky jsou. a to měla tak u obou těhotenství. zajímavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.1.12 19:11

ahoj holky, můžu se k vám přidat jsem z ostravy a taky se snažím otěhotnět už skoro 4 roky z toho dva na plno.mám anovulační cykly v létě loni se mi podařilo otěhotnět ale v 8tt jsem musela na revizi a od té doby zase nic, doktor mi jen napsal utroše že kdyby se to podařilo tak at se to chytí ale přitom se nema co chytit.tak asi v novém roce, nový doktor! :! :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 19:13

Ahoj a vítám tě :kytka: a chodíš někam i do CARu?

kalomi píše:
ahoj holky, můžu se k vám přidat jsem z ostravy a taky se snažím otěhotnět už skoro 4 roky z toho dva na plno.mám anovulační cykly v létě loni se mi podařilo otěhotnět ale v 8tt jsem musela na revizi a od té doby zase nic, doktor mi jen napsal utroše že kdyby se to podařilo tak at se to chytí ale přitom se nema co chytit.tak asi v novém roce, nový doktor! :! :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny