Rady na uspání 2měsíčního miminka

333
25.8.26 21:30

Rady na uspání miminka

Ahojky, prosím o radu zkušenější maminky :)
Mam dvouměsíční holčičku. Ze začátku spinkala tak, že jsem ji mohla u hlavy vysávat, spala 3 a více hodin vkuse. Ted je to katastrofa… vzbudí ji i křupnuti v koleni :D Usne jedině na míči, poté ukládám do postýlky nebo hojdavaku, po 20ti minutách se budí pláčem. Zkouším bílý šum, digestoř, zavinout ruce.. sleduju známky únavy ale marně :D Většinou po takovém dni, kdy toho noc nenaspí má kolem 17 hodiny záchvaty place, kdy je téměř k neutišení… Mate nejake rady, co jeste zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.8.26 21:45

A zkoušela jsi vozit v kočárku? A co si lehnout s ní? Třeba chce cítit maminku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23111
25.8.26 21:49

@Anora kojis nebo um? Může ji bolet bříško, hlad, pocit, že nikde nikdo není.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.26 21:50

Bolení bříška, vidíš, dobrý tip. Nemá tvrdé bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
25.8.26 21:51

Hlasuju pro variantu, že chce matku :lol: Zkus ji nedávat do postýlky, ale položit si ji na sebe a lehnout si taky. Něco si pusť nebo si čti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.8.26 21:52

@Anora na syna fungoval kočárek, doma spal jenom na rukách, nemohla jsem ho odložit. Takže jsem jezdila a jezdila, několikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
25.8.26 21:54

Ja hlasuju pro variantu hlad. Uz jsem nekolikrat narazila na pripad kdy miminku nestacilo kojeni a kdyz dostalo nádavkem umelou vyzivu byl klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6450
25.8.26 22:07

Tak obě moje dcery do těch 2m spaly ukázkově :mrgreen:
Ve 3. měsíci se to vždy lámalo.
Začaly prdíky, šťastná hodinka (večerní 2h pláč) a postýlka byla úhlavní nepřítel!

Budeš muset fakt zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
25.8.26 22:13
@Barevné klubíčko píše: Více

Kočárek momentálně odmítá uplne :( Zkoušela jsem, jenže většinou začne kopat nožičkama, je neklidná a po chvíli začne kňourat.. nepomáhá hlazení, tišení nic.. takže musíme na míč, tam až se uklidni.. nebo s ni chodit v náruči, prijde mi, ze nesnese, když neni v pohybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
25.8.26 22:19
@Marrixie píše: Více

Jsme na UM, davam víceméně každé 3 hodinky, někdy si rekne i driv. Nekdy se tváří, ze ma hlad, tak pripravim mléko, pak ho odmítá ale dudlík si vezme :D Nevím, myslela jsem, ze mě mateřské instinkty podrží a ze poznám, co potrebuje, ale zjišťuju, ze vlastne vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16893
25.8.26 23:17
@Anora píše: Více

Šátek nebo nosítko také nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5034
26.8.26 09:44

Místo míče bych zkusila hojdavak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
26.8.26 11:00

Zkusila bych šátek, malému to neskutečně pomohlo na bříško i reflux, do 6 týdnů byl to nejukřičenější miminko, v 6 týdnech jsem ho zkoušela dát so šárku, trvalo to asi 3 pokusy, než jednou konečně usnul, spal v tahu 3 hodiny a od té doby to bylo to nejšťastnější dítě. Uvázat, sednout na míč, pustit bílý šum, trochu pohupovat a k tomu si můžeš číst nebo sledovat televizi🙂 pokud je to pevní dítě a nemusíš tedy řešit ještě potřeby druhého, nedělej si to zbytečně těžší, než to je, vsechno ostatní počká🙂 vím, o čem mluvím, s dcerou jsem se ji mermomocí snažila rvát do postýlky, ať spí sama a stíhám všechno ostatni a byly jsme akorát frustrované obě dvě😅 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
26.8.26 12:31
@ProfZav píše: Více

Ten mame, ale i kdyz ji tam uložím uspanou, do par minut je vzhuru a place.. No nejvic se ji proste libi v me náruči na míči, tam by spala hodiny, ale ja uz to nedávám. Záda boli strašně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
26.8.26 12:33
@Daisy98 píše: Více

Dekuju za tip:) Satek mam, ale prijde mi, ze ho neumím uvázat, co jsem to párkrát zkusila, prisel hrozny řev…tak si rikam, jestli to nedelam špatně nebo se ji to proste jen nelíbí:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí