Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
9.1.12 20:33

Tak když jsou a nechcou prasknout, tak pregnyl je na to ideální. Taky jsme to tak zkoušeli, ale já měla celkově problém s ovulkou, takže jsem ji stimulovala clostikem.
A o psychice mi povídej! Hlavně co to řeším s dr, tak je to na nic, ale teď jsem nějak v pohodě. Když to tak cítíš, tak si třeba i dej od upjatého snažení pauzu a třeba v lednu nastoupíš do Eurofertilu nebo už nebude třeba :palec:
Ten drobek na fotce je tvůj? Kolik má let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.1.12 20:40
kaczule1 píše:
Tak když jsou a nechcou prasknout, tak pregnyl je na to ideální. Taky jsme to tak zkoušeli, ale já měla celkově problém s ovulkou, takže jsem ji stimulovala clostikem.
A o psychice mi povídej! Hlavně co to řeším s dr, tak je to na nic, ale teď jsem nějak v pohodě. Když to tak cítíš, tak si třeba i dej od upjatého snažení pauzu a třeba v lednu nastoupíš do Eurofertilu nebo už nebude třeba :palec:
Ten drobek na fotce je tvůj? Kolik má let?

jo je to můj marianek ted v dubnu už bude mít 7 a pořád se ptá kdy bude mít sestru nebo bratra že všichni ve třídě mají sourozence a on ne chudaček malej. no ja beru utrogestan od 15dne a šla jsem schválně na kontrolu v pulce cyklu že at se podíva jestli mam ovulaci, tak mě vzal na ultrazvuk a říkal že tam je ale neví jestli praskne a z BT jsem ovulaci neměla tak nejspíš nepraskl, tak možná proto mam ty anovulační cykly, že to nechce prasknout ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 20:43

jj, když nepraskne, tak nedojde k ovulaci. A utrogestan užívám taky, ale bacha na to. Pokud by ovulace měla být později jak 15 DC, tak ten utroš ji zastaví a k ovulce nedojde. Pokud bys ale ovulku měla třeba 13 DC, tak pak to je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.1.12 20:46
kaczule1 píše:
jj, když nepraskne, tak nedojde k ovulaci. A utrogestan užívám taky, ale bacha na to. Pokud by ovulace měla být později jak 15 DC, tak ten utroš ji zastaví a k ovulce nedojde. Pokud bys ale ovulku měla třeba 13 DC, tak pak to je v pořádku.

no právě z toho mam taky strach ale doktor mě ujištuje že to nic nezpůsobí naopak pomuže tak ještě ted to skusím takhle že budu chodít na utz a když ani tak, tak všeho necham na nějakou chvíli to prostě nechám náhodě,to se snadno píše :lol: ale jsem zvědava jestli ..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 20:49

To chápu, já jsem skoro celý podzim měla pěkné depky a byla jsem schopna se rozbrečet na lusknutí prstu. Teď mívám ale dobrou náladu a je to možná tím, že do toho jdem na plno a uděláme pro to vše. A v tom Eurofertilu mě fakt tak nějak uklidnili a dali mi naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.1.12 20:53
kaczule1 píše:
To chápu, já jsem skoro celý podzim měla pěkné depky a byla jsem schopna se rozbrečet na lusknutí prstu. Teď mívám ale dobrou náladu a je to možná tím, že do toho jdem na plno a uděláme pro to vše. A v tom Eurofertilu mě fakt tak nějak uklidnili a dali mi naději

tak to jsem ráda za tebe, děkuji za skvělý pokec ale už u toho skoro spím :lol: , ráno do práce , ach bože jak se mi nechce jak rada už bych byla doma :cert: , takže zatím pápá a já zase pisnu zítra čauki a díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 20:55

To mi povídej, taky bych už rači byla doma :cert: Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
9.1.12 22:37

Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes. :D
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě) :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.1.12 10:50

jj, tělo si dělá co chce, co? :think: Já čekám ms tak do konce týdne a tuším, že brzo dorazí.
Dneska jdu do práce až ve 12, ale vůbec se mi nechce. Doufám, že dýl jak do 7 tam nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.1.12 20:13

ahojte holky, tak už cítím menstruaci každým dnem docela brzo počítala sem až 15.tého, ale čím dřív tím líp aspon zase mužu nanovo skoušet
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.1.12 20:15

Já taky, byla bych ráda, kdybych to dostala třeba hned zítra, alespoň bych to neměla na horách a hned jak se vrátíme z hor, tak by vyšlo IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.1.12 20:32
kaczule1 píše:
Já taky, byla bych ráda, kdybych to dostala třeba hned zítra, alespoň bych to neměla na horách a hned jak se vrátíme z hor, tak by vyšlo IUI :think:

a jak to probíha to IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.1.12 20:37

Je to inseminace. To znamená, že až budu mít ovulku (podpořenou clostikem), tak manžel dá sperma, já tam příjdu tak za 2 hodky a oni mezitím vyberou jeho nejlepší potvůrky a stříknou je přímo do mně. Pro mě to bude vypadat jak běžná kontrola, žádný zákrok. Je u toho malá šance ale větší jak přirozeně. Je to takový lepší, kvalitnější „sex“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.1.12 21:07
kaczule1 píše:
Je to inseminace. To znamená, že až budu mít ovulku (podpořenou clostikem), tak manžel dá sperma, já tam příjdu tak za 2 hodky a oni mezitím vyberou jeho nejlepší potvůrky a stříknou je přímo do mně. Pro mě to bude vypadat jak běžná kontrola, žádný zákrok. Je u toho malá šance ale větší jak přirozeně. Je to takový lepší, kvalitnější „sex“ :lol: :lol: :lol:
:mavam: :think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.1.12 21:14

Pojišťovna hradí 6 pokusů za rok. Dr. v Eurofertilu doporučuje provést ale hned 2× v jednom cyklu, takže se 6 pokusů vyčerpá během 3 měsíců. Nemusím s tím souhlasit, ale neumím si představit, že bych třeba takhle chodila půl roku a bezúspěšně. A krom toho za rok to můžu zkusit znovu takhle.
Dělá to tak, že když je folikul dostatečně velký, udělá se hned inseminace, dostanu pregnyl na podporu ovulky a za 2 dny druhá inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny