Ostrava
- Otevřená skupina
Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak když jsou a nechcou prasknout, tak pregnyl je na to ideální. Taky jsme to tak zkoušeli, ale já měla celkově problém s ovulkou, takže jsem ji stimulovala clostikem.
A o psychice mi povídej! Hlavně co to řeším s dr, tak je to na nic, ale teď jsem nějak v pohodě. Když to tak cítíš, tak si třeba i dej od upjatého snažení pauzu a třeba v lednu nastoupíš do Eurofertilu nebo už nebude třeba ![]()
Ten drobek na fotce je tvůj? Kolik má let?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
Tak když jsou a nechcou prasknout, tak pregnyl je na to ideální. Taky jsme to tak zkoušeli, ale já měla celkově problém s ovulkou, takže jsem ji stimulovala clostikem.
A o psychice mi povídej! Hlavně co to řeším s dr, tak je to na nic, ale teď jsem nějak v pohodě. Když to tak cítíš, tak si třeba i dej od upjatého snažení pauzu a třeba v lednu nastoupíš do Eurofertilu nebo už nebude třeba
Ten drobek na fotce je tvůj? Kolik má let?
jo je to můj marianek ted v dubnu už bude mít 7 a pořád se ptá kdy bude mít sestru nebo bratra že všichni ve třídě mají sourozence a on ne chudaček malej. no ja beru utrogestan od 15dne a šla jsem schválně na kontrolu v pulce cyklu že at se podíva jestli mam ovulaci, tak mě vzal na ultrazvuk a říkal že tam je ale neví jestli praskne a z BT jsem ovulaci neměla tak nejspíš nepraskl, tak možná proto mam ty anovulační cykly, že to nechce prasknout ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, když nepraskne, tak nedojde k ovulaci. A utrogestan užívám taky, ale bacha na to. Pokud by ovulace měla být později jak 15 DC, tak ten utroš ji zastaví a k ovulce nedojde. Pokud bys ale ovulku měla třeba 13 DC, tak pak to je v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
jj, když nepraskne, tak nedojde k ovulaci. A utrogestan užívám taky, ale bacha na to. Pokud by ovulace měla být později jak 15 DC, tak ten utroš ji zastaví a k ovulce nedojde. Pokud bys ale ovulku měla třeba 13 DC, tak pak to je v pořádku.
no právě z toho mam taky strach ale doktor mě ujištuje že to nic nezpůsobí naopak pomuže tak ještě ted to skusím takhle že budu chodít na utz a když ani tak, tak všeho necham na nějakou chvíli to prostě nechám náhodě,to se snadno píše
ale jsem zvědava jestli ..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To chápu, já jsem skoro celý podzim měla pěkné depky a byla jsem schopna se rozbrečet na lusknutí prstu. Teď mívám ale dobrou náladu a je to možná tím, že do toho jdem na plno a uděláme pro to vše. A v tom Eurofertilu mě fakt tak nějak uklidnili a dali mi naději
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
To chápu, já jsem skoro celý podzim měla pěkné depky a byla jsem schopna se rozbrečet na lusknutí prstu. Teď mívám ale dobrou náladu a je to možná tím, že do toho jdem na plno a uděláme pro to vše. A v tom Eurofertilu mě fakt tak nějak uklidnili a dali mi naději
tak to jsem ráda za tebe, děkuji za skvělý pokec ale už u toho skoro spím
, ráno do práce , ach bože jak se mi nechce jak rada už bych byla doma
, takže zatím pápá a já zase pisnu zítra čauki a díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kalomi, taky tě vítám. Já zatím takové situace co máš ty či holky nemám. Časem se uvidí jak na tom jsem. Já dneska po skončené ms nevím co je s mnou. Nevím jestli mám ucpané zažívání nebo co, ale přišlo mi to ráno, jako bych měla očekávat ms… A to mi skončila dnes. ![]()
To jsou mi záhady. Dobrou noc kočandy (tím to nemíním uražlivě, či hanlivě)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, tělo si dělá co chce, co?
Já čekám ms tak do konce týdne a tuším, že brzo dorazí.
Dneska jdu do práce až ve 12, ale vůbec se mi nechce. Doufám, že dýl jak do 7 tam nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte holky, tak už cítím menstruaci každým dnem docela brzo počítala sem až 15.tého, ale čím dřív tím líp aspon zase mužu nanovo skoušet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky, byla bych ráda, kdybych to dostala třeba hned zítra, alespoň bych to neměla na horách a hned jak se vrátíme z hor, tak by vyšlo IUI ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
Já taky, byla bych ráda, kdybych to dostala třeba hned zítra, alespoň bych to neměla na horách a hned jak se vrátíme z hor, tak by vyšlo IUI
a jak to probíha to IUI?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to inseminace. To znamená, že až budu mít ovulku (podpořenou clostikem), tak manžel dá sperma, já tam příjdu tak za 2 hodky a oni mezitím vyberou jeho nejlepší potvůrky a stříknou je přímo do mně. Pro mě to bude vypadat jak běžná kontrola, žádný zákrok. Je u toho malá šance ale větší jak přirozeně. Je to takový lepší, kvalitnější „sex“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1 píše:
Je to inseminace. To znamená, že až budu mít ovulku (podpořenou clostikem), tak manžel dá sperma, já tam příjdu tak za 2 hodky a oni mezitím vyberou jeho nejlepší potvůrky a stříknou je přímo do mně. Pro mě to bude vypadat jak běžná kontrola, žádný zákrok. Je u toho malá šance ale větší jak přirozeně. Je to takový lepší, kvalitnější „sex“![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojišťovna hradí 6 pokusů za rok. Dr. v Eurofertilu doporučuje provést ale hned 2× v jednom cyklu, takže se 6 pokusů vyčerpá během 3 měsíců. Nemusím s tím souhlasit, ale neumím si představit, že bych třeba takhle chodila půl roku a bezúspěšně. A krom toho za rok to můžu zkusit znovu takhle.
Dělá to tak, že když je folikul dostatečně velký, udělá se hned inseminace, dostanu pregnyl na podporu ovulky a za 2 dny druhá inseminace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Elencze , 23.2.22 12:35
- luskabay , 12.9.18 10:56
- fergi157 , 19.3.17 12:17
- Jari1.k , 8.12.16 20:34
- Denisa68 , 29.5.16 13:36
- Zuzanaxx , 7.2.16 13:00
- petruska10 , 23.5.15 19:28
- mische , 20.5.15 11:45
- Lenista111 , 9.4.15 17:58
- Plecita , 30.9.14 20:45
- SSophia , 30.9.14 17:38
- ivvča , 27.6.14 06:27
- hdanca , 13.4.14 12:08
- Lenka1987 , 13.4.14 07:05
- kaczule1 , 9.3.14 07:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Bolest s boulí v oblasti hýžďí
- 2.10.26 15:07
- Anonymní
- 4
Jak rodiče řeší zdravotní potíže dětí –...
- 2.10.26 15:18
- Platanka
- 6
Červené dlaně dole
- 2.10.26 15:07
- Evkad
- 2
Výčitky z nevěry
- 2.10.26 13:30
- ArcanaLuna
- 15
Panicky strach a stres před dovolenou z...
- 2.10.26 12:16
- TaLucie
- 8
Odstranění mandlí a antibiotika, zákrok
- 2.10.26 11:28
- Lil Kitkatt
- 2
Mám pocit, že nevím kam dál
- 2.10.26 14:42
- TaLucie
- 9
Foto: Tip na pohlaví miminka
- 2.10.26 14:18
- mroe
- 8
1.screening- špatné výsledky a nadbytečný...
- 2.10.26 14:41
- Dadda8
- 24
Biopsie ledvin ve 12tt
- 2.10.26 05:51
- Kačka1998
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 2.10.26 15:47
- marin
- 135575
Jak rodiče řeší zdravotní potíže dětí –...
- 2.10.26 15:46
- Barcajas
- 7
Moje levná cesta
- 2.10.26 15:46
- Hibou
- 8889
Ex si vyzvedává syna pokaždé s...
- 2.10.26 15:45
- Mamina464
- 83
Pro katoličky: antikoncepce, ochrana