Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3475
3.1.12 15:50

ahoj kaczule, po svatcich je fajn. akorat do prace se nechtelo, mela jsem mezi svatky jen 6dni volno, bodlo by 14dni v kuse.
Momentalne cekam na zitrejsi prichod/neprichod ms, tak uvidim, jak to dopadne zitra. Silvestr jsme utli v 12.30h, ja uz usinala pred 10h, takze nic moc extra :D, mam pocit, ze byvam v odpo hodinach unavenejsi, trochu zvysenou teplotu. Tak uvidim. Darky prakticke a jen malo. Pockam si na dalsi varku za par dni, k narozkam :D
Jak u vas? Vsechno v poradku probihalo?
 zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.12 15:58

Ahoj Zuzi, taky jsem měla volno akorát od 23.12. a do práce jsem šla až dneska, ale vůbec se mi nechtělo. Vlastně jsem byla jednou v práci mezi svátky, ale to jen na 3 hoďky. Jinak jsme to prožili hodně návštěvně jako vždycky. Oba jsme z celkem velké rodiny a než jsme všechny objeli, tak už bylo po svátcích. Manžel měl 1.1. narozeniny, tak jsme nový rok začali slavením :mrgreen: A v sobotu k nám zase příjde celá moje rodina, tak přemýšlím, jak to tu udělám ať se všichni vlezou a co upeču a nachystám :think:
Třeba ms už nepříjde ;) Mě má přijít zhruba za 10 dnů a pak se budu připravovat na své první IUI :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.1.12 19:00

Děkuji holky :) no moc dlouho ne. HA jsem vysadila koncem listopadu a od prosince se snažíme. Ms jsem měla mít 1.1., ale nedostala jsem to. Tak jsem zvědavá, jestli se zadařilo hnedka nebo jestli se mi nerozházel cyklus :nevim:
Zítra ráno si udělám test. A co vy holky? Jak jste na tom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
3.1.12 19:58

kaczule - no tak u nás je to taky podobné, z moji strany, taky celkem dost lidi, naši rozvedení, a otcova mamka taky rozvedena. Než se to obejde, tak z dovči nic není. :) A co se týká návštěv, tak mě to taky čeká za týden, ale musím je každé pozvat zvlášť, takže cca na 3× chystat pohoštění. Budu taky slavit narozky brzo. Držím palce, ať ms nepřijde. :)

luskabay - my začali pozvolna od srpna, zatím nic. V prosinci 19-23.12 mela byt ovu, tak nevím, jestli se nám to podařilo. Zítra by měla/neměla přijít ms. Tak uvidíme, co bude :D
Jestli ti to vyšlo hned po vysazení, tak to máte štěstí, protože průměr čekací doby je cca 6m-1rok. Ale sestřenka otěhotněla po vysazení HA do dvou měsíců. Záleží jak se člověk trefí do ovulace… To je celý kumšt, a pak aby bylo vše v pořádku, někdy se neuchytí. A je to. Uvidíš zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 20:37

Ahojky tak se ráda přídám do diskuse. My se s manželem snažíme přes rok a už jsme to začali řešit přes doktory. Jsem z toho pěkně nervózní - zvlášť když jsou všude kolem maminy s miminkama a v rodině neslyšíme nic jiného, než kdy přibude nový člen do rodiny. Už je to pěkně otravné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.12 21:15

alex, úplně tě chápu. Jsme na tom ale o něco hůř :,(
A řešíš to zatím se svým gynekologem, nebo už chodíš někam do CARu?

Holky, určitě se nám to jednou povede. Někomu dřív a někomu hold později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 10:51

Už to řeším - poprvé mi byl předepsán Clostil, byli jsme na spermiogramu(O.K.) a já na vyšetření - zjistili mi anovulační cyklus. Tak teď 3 měsíce nemám nic řešit, zobat Clostil(který se mi nějak nezdá) a pak se přijít ukázat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.1.12 10:58

Přijít se ukázat až po 3 měsících??? U clostiku by se mělo chodit na kontroly, jelikož to je celkem silný hormon, který může způsobit i cysty. Já jsem ho taky jedla 3 měsíce, ale vždycky jsem kolem 12 DC šla na kontroly a pokud folíky byly dost velké, tak mi byl pichnutý na podporu pregnyl, aby se vajíčka uvolnily a tím došlo k ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 12:26

Hmm - tak to já tam radši brnknu a poptám se, zajít tam můžu vždycky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
4.1.12 15:14

tak testy negativní a ms nepřišla, no příští týden navštívím pana doktora…jak tady tak pročítám ty diskuze, tak myslím že to nebude tak jednoduché otěhotnět. Uvidíme, doufám, že se brzy všechny dočkáme dvou // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
4.1.12 15:35

jj, nekdy to nebyva hned. zalezi to na tom, zda si clovek ma neco prozit/ projit si nejakou zkusenost, treba se naucit trpelivosti, ci naucit se uvolnit, treba zmenit mysleni ci chovani.
Zalezi, na situaci kazdeho jedince. Jsou stastlivci, kterym je dano mit to hned, a nekteri musi cekat a zkouset kdeco..
Ale jednou se to podarit musi :) :kytka:
Co tak sleduji, tak v nekterych diskuzich pribilo mnoho tehotnych mezi snazilkama, takze se blyska na lepsi casy pro vsechny snazilky. Aspon ja tomu verim. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 10:17

Jasan - maminek přibývá, tak nám snažilkám nezbývá, než se snažit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.1.12 17:25

Jasně, že se dočkáme. Já se už těším i na IUI, které se blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.1.12 08:13

Ahoj holky, můžu se k vám přidat do diskuze? Já věřím, že rok 2012 bude pro těhotenství příznivý a moc vám budu držet palečky, abyste brzy otěhotněly. Já jsem z těch, které osud příliš netrápil, ale zase jsem si prošla samovolnými potraty (2×) :?
Teď jsem úplně na začátku, tak doufám, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
6.1.12 09:55

ahoj nikollito, jasne, pridej se. bude nas vic :)
Gratuluji, a preji, at je vse v poradku. Kde na zacatku jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny