Ostrava

• Otevřená skupina

Pro ty, co se snaží a chtějí si o tom s někým popovídat :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
11.1.12 15:32
kaczule1 píše:
Pojišťovna hradí 6 pokusů za rok. Dr. v Eurofertilu doporučuje provést ale hned 2× v jednom cyklu, takže se 6 pokusů vyčerpá během 3 měsíců. Nemusím s tím souhlasit, ale neumím si představit, že bych třeba takhle chodila půl roku a bezúspěšně. A krom toho za rok to můžu zkusit znovu takhle.
Dělá to tak, že když je folikul dostatečně velký, udělá se hned inseminace, dostanu pregnyl na podporu ovulky a za 2 dny druhá inseminace.

no tak honem honem at už to maš za sebou, ta vime jak si dopadla tak mě samozřejmně navštívila tetka bětka, mrcha jedna. tak s utrošem mam přesně 28 dní cyklu tak at už je mrcha za mnou a šupky hupky na gyndu. za chvíli začne přítel vtipkovat.sem tam ted často :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 16:37

Tak já dneska dostala ms :dance: ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala :mrgreen: Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 17:22
kaczule1 píše:
Tak já dneska dostala ms :dance: ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala :mrgreen: Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky :think:

je tak to je sranda, mame ve stejný den menstruaci tak to potom případně mužeme spolu testovat :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 17:25

:mrgreen: A jdeš někdy na kontrolu jestli bude ovulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 17:44
kaczule1 píše: :mrgreen: A jdeš někdy na kontrolu jestli bude ovulka?

mě si pozval hned po menstruaci ale chci mu říct o tom hlídani ultrazvukem a pak injekci pregnyl na prasknutí toho folikulu, tak uvidím co mi na to řekne :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 17:51

A ovulku míváš normálně? Co kdyby ti ji podpořil taky clostikem a pak ten pregnyl? Dělal ti HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 17:55
kaczule1 píše:
A ovulku míváš normálně? Co kdyby ti ji podpořil taky clostikem a pak ten pregnyl? Dělal ti HP?

no právě že mi neděla nic jenom mě vezme ultrazvukem a minulý měsíc řekl že mam anovulaci a le stejně mi nechal zase jenom utrogestan ,ja bez něho nemam menstruaci a jinak nic, žádne testy ani krev mi nebral nedělal. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 17:55

jenom každý měsíc slyším že ted už to musí vyjít :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 17:57

Tak ať ti udělá alespoň HP… Já loni změnila dr na doporučení od známé a tam to šlo hned samo, jedny odběry, druhé odběry… clostik, kontroly, pregnyl… Všichni tam jsou moc příjemní a určitě tam chci zůstat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 18:02
kaczule1 píše:
Tak ať ti udělá alespoň HP… Já loni změnila dr na doporučení od známé a tam to šlo hned samo, jedny odběry, druhé odběry… clostik, kontroly, pregnyl… Všichni tam jsou moc příjemní a určitě tam chci zůstat :palec:

a to HP je přesně co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 18:04

hormonální profil, je to odběr krve na nějaké hormony, které jsou důležité. Provádí se nejlépe 3 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 18:11
kaczule1 píše:
hormonální profil, je to odběr krve na nějaké hormony, které jsou důležité. Provádí se nejlépe 3 DC

no tak to prošvihnu protože mě řekl že mam přijít po ms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 18:24

Nechápu proč ti to zatím neudělal :think: To je to nejzákladnější vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.1.12 18:41
kaczule1 píše:
Nechápu proč ti to zatím neudělal :think: To je to nejzákladnější vyšetření
:think: :think: nejspíš bude dlouhá diskuze s doktorem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 19:03

Co jsem pročetla různé diskuze, tak to dělají skoro jako první. Dělají to i holkám co se snaží celkem krátce a pak samozřejmě folikulometrie, jestli probíhá ovulka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny