Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím mám dotaz k vítání občánků, starší dceru jsme přivítali v malé obci, kde dostala zlatý dukát v hodnotě pár tisíc a jaksik počítám, že v Ostravě bude asi něco jako polštář, knížka.. Ale chtěla bych se ujistit, co jste dostali při vítání vy? Ještě v té obci máme trval. bydliště, ale nevím, jestli kvůli tomu čekat, nebo už měnit. Díky moc ![]()
No jestli tam jste dostali penize tak bych tam jeste zustala prihlasena az do toho vitani obcanku. Mozna je to vycuranost ale v dnesni dobe se kazda koruna hodi. My jsme bylu na vitani v zari a dostali jsme knizku a polstar presne jak jsi napsala.
No my dostali tuhle zlatou minci http://www.aurock.cz/…ok-2010.html .. koukala jsem na video z letoška, přece jenom to bylo v r. 2010 a dávají už stříbrné, ale i tak, hezká památka a hodnota přes 700,– kč..Vím, že vyčůranost to být může, ale kdo mi dá něco zadarmo.. ![]()
No abych pravdu rekla tak ta mince je mnohem hezci pamatka nez knizka a polstar. Ikdyz to ma nejakou cenu ale ikdyby to nemelo zadnou cenu tak i tak bych brala vice tu minci je to opravdu hezci. Knizku si muzes koupit sama.:-)
Máš pravdu, loni jsme tam dostali knížku deníček miminka s logem Ostravy-Jih a polštář ve tvaru kočičky
Knížku už jsme dostali od kamarádky a pěknější, tak nám to doma leží…
Tak díky holky, půjdeme tedy tam, když tam mám to trvalé bydliště, alespoň budou mít obě dvě děti mince
sice s jinou hodnotou, ale to nevadí, lepší než polštář, nebo ta knížka :-/ ![]()