Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Borisko ale vzdyt to prece vubec nevadi
a jnak jsem tusim vcera zahledla tvuj metrik takze gratuluji k dvojcatkum.
My uz jsme sice zkusene
matky a tak se od nas muzes hodne naucit
a my te zase budeme povzbuzovat v tehotenstvi a mozna i tise zavidet rostouci brisko..
Luci no tak se priste musime domluvit dopredu
Taminko -díky, ale jako dlouhodobá snažilka a neplodka, se na to ještě necítím
, prostě dokud nebudu mít za sebou 1. trimestr, NT a triply v pořádku, tak fakt nedojdu ![]()
zdravím a děkuji ![]()
hele ale ja nenapsala v nazvu diskuze ze hledam maminky ale holky ![]()
Tak te budeme vyhlizet,NT a triply budou v poradku
Taminko - já vím, ale já už od té doby co sedím doma na nemocenské mám těch diskusí trochu moc
takže jestli bych přešla do té tvojí, asi bych musela jinou šulit
a když dovolíš, tak pokud budu mít dotazy, tak tě budu otravovat
a uvidíme, věřím,že se ti to tady časem rozjede!
Borisko jasne,urcite otravuj,jinak ja byla na nemocenske od prvniho dne tehu takze taky vim jake to je ![]()
jo jo přidávám se do klubu v sobotu jsem zjistila na testu dvě čárky a v pondělí jsem byla na marodce první těhu byl záhul a druhé ani nevím jak jsem odnosila ![]()
Taminko jasně že se domluvíme a můžeš třeba někdy zajet na pokec a kafíčko
jeeeee Luci ty budes mit treti miminko?tak to mooc gratuluji a na navstevu urcite s Emickou rady prijedeme.
KLidne muzete dojet i vy k nam ale s dvema detmi je cestovani asi slozitejsi ze ![]()
nene Taminko třetí už néééé ![]()
já myslela když jsem čekala Matýska že jsem byla hned na naschopence
![]()
tak to Vás rádi uvidíme tak až se prcci uzdraví dám vědět zatím Mates furt pokuckává ![]()
Ahoj Luci
no ja uz si rikala ze na to jdete nejak hopem ![]()
Tak Emca uz je naprosto zdrava,co u vas a jaky byl vikend?
Ahoj holciny, objevila jsem vasi diskuzi, tak jen jestli bych se mohla taky pridat? Ja sice mamca jeste nejsem, ceka me to pristi rok a v Ostrave zrovna taky ted nejsem, ale je to moje rodne mesto, tak kdyby to nevadilo, rada se pridam
![]()
Ahoj taky jsem tady nová a jsem zvyklá na rodině na diskuze deníčky atd…zatím se rozkoukávám a zdravím Vás.
Jsem z Hrabůvky ![]()
Ahoj holky, pokusím se oživit téma. Jsem s Ostravy - Vřesiny , mám 13 měsíční holčičku. Na e-miminu jsem nováčkem, takže se postupně propracovávám diskusemi. Bylo by fajn najít někoho na pokec u kávičkym, procházky a hraní dětí. Je tady někdo takový? ![]()
Ahojky ostravačky
Tak můžu se taky přidat?? já jsem z Poruby, no škoda tady zatím nikdo z Poruby není ale neva
Berushacek Ahoj holky neznáme se???????
Já poznávám Anynku jakpak se máte??? S holkama s Těhu jsem nějak ztratila kontakt ![]()
Lencca 724 Jé tak to se můžem klidně sejít na pokec , kávičku atd do Vřesiny to mám přes les kousek a mám tam i známou , já budu ráda za další kámošku s malou kočkou
![]()
Nanak, super, tak se někdy domluvíme, můžu klidně přijet i do Poruby, není problém
.
Jak starou má princeznu?