OSTRAVA....Holky kde jste?!?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6702
22.10.09 18:32

kuk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 19:28

Borisko ale vzdyt to prece vubec nevadi :wink: a jnak jsem tusim vcera zahledla tvuj metrik takze gratuluji k dvojcatkum.
My uz jsme sice zkusene :lol: matky a tak se od nas muzes hodne naucit :wink: a my te zase budeme povzbuzovat v tehotenstvi a mozna i tise zavidet rostouci brisko..

Luci no tak se priste musime domluvit dopredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
22.10.09 19:32

Taminko -díky, ale jako dlouhodobá snažilka a neplodka, se na to ještě necítím :oops: , prostě dokud nebudu mít za sebou 1. trimestr, NT a triply v pořádku, tak fakt nedojdu :wink:

zdravím a děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 19:43

hele ale ja nenapsala v nazvu diskuze ze hledam maminky ale holky :wink:
Tak te budeme vyhlizet,NT a triply budou v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
22.10.09 19:46

Taminko - já vím, ale já už od té doby co sedím doma na nemocenské mám těch diskusí trochu moc :oops: takže jestli bych přešla do té tvojí, asi bych musela jinou šulit :lol: a když dovolíš, tak pokud budu mít dotazy, tak tě budu otravovat :wink: :lol: a uvidíme, věřím,že se ti to tady časem rozjede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 19:52

Borisko jasne,urcite otravuj,jinak ja byla na nemocenske od prvniho dne tehu takze taky vim jake to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
22.10.09 19:58

jo jo přidávám se do klubu v sobotu jsem zjistila na testu dvě čárky a v pondělí jsem byla na marodce první těhu byl záhul a druhé ani nevím jak jsem odnosila :lol:

Taminko jasně že se domluvíme a můžeš třeba někdy zajet na pokec a kafíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 20:06

jeeeee Luci ty budes mit treti miminko?tak to mooc gratuluji a na navstevu urcite s Emickou rady prijedeme.
KLidne muzete dojet i vy k nam ale s dvema detmi je cestovani asi slozitejsi ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
23.10.09 07:32

nene Taminko třetí už néééé :lol:

já myslela když jsem čekala Matýska že jsem byla hned na naschopence :lol: :roll:

tak to Vás rádi uvidíme tak až se prcci uzdraví dám vědět zatím Mates furt pokuckává :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.09 07:55

Ahoj Luci

no ja uz si rikala ze na to jdete nejak hopem :wink:

Tak Emca uz je naprosto zdrava,co u vas a jaky byl vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
29.11.09 19:24

Ahoj holciny, objevila jsem vasi diskuzi, tak jen jestli bych se mohla taky pridat? Ja sice mamca jeste nejsem, ceka me to pristi rok a v Ostrave zrovna taky ted nejsem, ale je to moje rodne mesto, tak kdyby to nevadilo, rada se pridam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.10 13:12

nováček

Ahoj taky jsem tady nová a jsem zvyklá na rodině na diskuze deníčky atd…zatím se rozkoukávám a zdravím Vás.
Jsem z Hrabůvky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.3.10 16:41

Ahoj holky, pokusím se oživit téma. Jsem s Ostravy - Vřesiny , mám 13 měsíční holčičku. Na e-miminu jsem nováčkem, takže se postupně propracovávám diskusemi. Bylo by fajn najít někoho na pokec u kávičkym, procházky a hraní dětí. Je tady někdo takový? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
11.3.10 17:52

Ahojky ostravačky

Tak můžu se taky přidat?? já jsem z Poruby, no škoda tady zatím nikdo z Poruby není ale neva

Berushacek Ahoj holky neznáme se??????? :lol: Já poznávám Anynku jakpak se máte??? S holkama s Těhu jsem nějak ztratila kontakt :nevim:

Lencca 724 Jé tak to se můžem klidně sejít na pokec , kávičku atd do Vřesiny to mám přes les kousek a mám tam i známou , já budu ráda za další kámošku s malou kočkou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.3.10 19:43

Nanak, super, tak se někdy domluvíme, můžu klidně přijet i do Poruby, není problém :-).
Jak starou má princeznu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová