OSTRAVA....Holky kde jste?!?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5140
21.3.10 12:41

Leni jejda kýlu tak to má beruška blbý no snad to bude v pohodě, tak potom dej vědět kdy jste objednaní, jinak mě to pasuje dopolko po, út, čt

ještě že už je venku trochu líp malá je z toho hotová a pořád mele obikat, ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.3.10 09:54

Ahojky, tak nás objednali za 6 týdnů, to je bomba objednací doba. Myslela jsem, že to půjde rychleji.
Mě by to pasovalo ve čtvrtek dopoledne. Tak napiš v kolik a kde (v Kaštánku?). Tam se asi dá zaparkovat jen u Kaufu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
22.3.10 20:16

Leni tak jo ve čt u Kaštánku tak nějak mezi 9-9:30 může být?? jo ono je to jakoby ve škole takže tam se asi někde parkovat určo dát ten kauf je dost daleko na dojití, jinak já neparkuju jezdím busem tak se zkus podívat na mapu :wink: nO fakt to teda máte za dlouho to se člověk potom dlouho nervuje lepší je hned a je klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.3.10 10:05

No právě, myslela jsem, že to budeme mít brzo za sebou a nebudu na to myslet. Nedá se nic dělat.
Tak ve čtvrtek se těšíme. Snad se poznáme, nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
28.3.10 15:18

Ahojky
Leni se omlouvám za ten čtvrtek ale teda ještě dneska se necítím nic moc extra, kašlem s malou obě tak snad se nějak dáme do kupy páč jsem chtěla jet ted a velikonoce k našim tak doufám že se do čtrvtku seberem a pojedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.3.10 10:18

V pohodě, nespěchá to. My taky máme rýmu, to jsou ty změny počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
30.3.10 09:26

Ahojky
Tak se brzo uzdravte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.3.10 21:43

Jasnačka, tak se pak ozvi a domluvíme se. A přeji hezké velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
4.4.10 13:01

Ahojky
Holky přejem krásné velikonoce a at moc nedostanete :wink:

Malá už je lepší a já se snad už taky dám brzo dohromady doufám už mě to s… pořád sopel a kašel fuj tajbl
U našich jsme ale byli a už jsme zase doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.4.10 13:22

Ahojky, tak dostali jsme jen tak decentně.
My jsme teď fest nemocní, malá dostala ještě kašel a teplotky. Dáváme sirup tak snad to poleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
7.4.10 20:08

Ahojky
Tak se holky uzrdavte brzo, je to na nic ty nemoci, děcka otrávený nemůžou ven a doma je to nabaví
No my pro změnu máme dneska teplotu ale ted jsem se dočetla že to může být reakce na očkování ptý až 42 dní no to jsem koukala 8-o , tak snad bude zítra dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.4.10 19:32

Ahojky, dneska jsme byli u dr. máme další sirup, antibiotické kapky do nosu, tak se toho snad brzo zbavíme. My jsme na hromadě pořád, neteř nám to nosí ze školky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.4.10 20:22

Ahojky
Je to na … ale zase pokud si děti takový ty nemoci prodělají ted tak potom už mají lepší imunitu a ve škole a školce už zvládají líp ty bacily, no snad se toho brzo zbavíte az se konečně sejdem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.4.10 12:50

Ahojky, tam malé už je líp, ale teď to mám pro změnu já.
Tak snad už se vykurýrujeme a uvidíme se. Vy zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
13.4.10 13:33

Ahojky
Tak já dneska byla s malou u Dr kašle tak at jí poslechne tak prý dobrý ale asi to má z tý zadní rýmy no už mě to fakt nebaví pomalu měsíc marodíme k vzteku.
Tak se brzo uzdrav a super že malá je už dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová