OSTRAVA....Holky kde jste?!?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4834
13.6.10 21:46

Holky,nedáme se k těhulenkám z Ostravy?je to jen takový návrh,ať tu nejsou dvě diskuse z jednoho města.Jsem tam taky.Napiště když tak jaký máte na to názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
17.6.10 08:27

Ahoj ostravandy

Niny je mi moc moc moc líto, snad to brzo přebolí

Froggy já ani nevím že jsou tu dvě diskuse

Ted nevím která máte ten problém s kojením :oops: , ale pokud je zájem mám doma tu elektrickou dvoufázovou medelu tak můžu klidně zapůjčit nebo prodat cokoliv

Jo jo s kojením jsou problémy zkus vydržet někdy se to samo upraví a nebo ještě vyzkoušekj jiný polohy kojení ,dítě chce mít pohodlí a třeba mu to tak nevyhovuje :nevim:

Leni nehceš se zase sejít ted už je více klid jinak jsem to měla zase hodně chaotický ted tech 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
17.6.10 08:31

mahjo nevím jak máš staré dítko, ale super je to teda už pro trošku větší v Hlučíně na té farmě jsou tam zvířátka a pro děti bezva ale teda není to moc na procházky pokud ses teda chtěla projít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.6.10 17:57

Ahojek Lauretko, a jezdíte tady? Máte nějakou chatičku? Jsem tady přistěhovalec a nikoho tady neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.6.10 18:02

Počasí teď nějakým výletům nepřeje :-( V sobotu odjíždíme na Šumavu, tak doufám, že nám tam nebude alespoň pršet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.6.10 16:03

Majo-s počasím moc nevím,uvidíme,jak se to vyvrbí.Dnes od rána přeháˇky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.7.10 12:20

Tak dovolenka se vydařila! Pořád škareně a bum, při odjezdu už horka.
Akorát to uteklo.
Maminky, jak děláte tady ty metříky? Nemáte některá přibližně staré dítko? Potřebujeme nějakého kamaráda nebo kamarádku...... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.7.10 12:26

Tak na písmenka jsem už přišla. Super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.7.10 12:51

Tak už jsem přišla na všechno. Jupíí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.9.10 14:51

Nějak se to tady zadrhlo…že by prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.9.10 14:05

Maminky z Ostravy, chtěla jsem Vás požádat, zda třeba nemáte doma kočárek, který již nepotřebujete, moc bychom jej potřebovali na dětské oddělení MMOF v Ostravě. Kočárek slouží pro převozy dětí na sono, RTG,MR a jiné. Jediný, co jsme měli se nám bohužel minulý víkend rozpadl. Ideálně je kočárek korbička- tako, dema, roan aj, ale uvítáme jakýkoli. Kočárek je možno si vyzvednout kdekoli v OV, nebo jej můžete doručit přímo na oddělení dětské nemocnice O-Fifejdy- vchod vedle divadla, oddělení 1-6let. Moc děkuji za jakékoli nabídky. Moc by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
20.12.10 08:04
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
20.12.10 09:34

Asi se odtud všechny rozutekly… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
20.12.10 19:15
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.1.11 23:25

Ahojky Mahjo, až teď jsem si všimla, že tady ještě někdo napsal (po půl roce) 8-o My do Polankdy v zimě nejezdíme, ale v létě jsme tam skoro pořád. Máme zahradu kousek za hřbitovem a kravínem, jesti se už trochu vyznáš. :-) Jak máš staré dítko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová