Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,nedáme se k těhulenkám z Ostravy?je to jen takový návrh,ať tu nejsou dvě diskuse z jednoho města.Jsem tam taky.Napiště když tak jaký máte na to názor.
Ahoj ostravandy
Niny je mi moc moc moc líto, snad to brzo přebolí
Froggy já ani nevím že jsou tu dvě diskuse
Ted nevím která máte ten problém s kojením
, ale pokud je zájem mám doma tu elektrickou dvoufázovou medelu tak můžu klidně zapůjčit nebo prodat cokoliv
Jo jo s kojením jsou problémy zkus vydržet někdy se to samo upraví a nebo ještě vyzkoušekj jiný polohy kojení ,dítě chce mít pohodlí a třeba mu to tak nevyhovuje ![]()
Leni nehceš se zase sejít ted už je více klid jinak jsem to měla zase hodně chaotický ted tech 14 dní
mahjo nevím jak máš staré dítko, ale super je to teda už pro trošku větší v Hlučíně na té farmě jsou tam zvířátka a pro děti bezva ale teda není to moc na procházky pokud ses teda chtěla projít
Ahojek Lauretko, a jezdíte tady? Máte nějakou chatičku? Jsem tady přistěhovalec a nikoho tady neznám ![]()
Počasí teď nějakým výletům nepřeje
V sobotu odjíždíme na Šumavu, tak doufám, že nám tam nebude alespoň pršet ![]()
Majo-s počasím moc nevím,uvidíme,jak se to vyvrbí.Dnes od rána přeháˇky.
Tak dovolenka se vydařila! Pořád škareně a bum, při odjezdu už horka.
Akorát to uteklo.
Maminky, jak děláte tady ty metříky? Nemáte některá přibližně staré dítko? Potřebujeme nějakého kamaráda nebo kamarádku...... ![]()
Maminky z Ostravy, chtěla jsem Vás požádat, zda třeba nemáte doma kočárek, který již nepotřebujete, moc bychom jej potřebovali na dětské oddělení MMOF v Ostravě. Kočárek slouží pro převozy dětí na sono, RTG,MR a jiné. Jediný, co jsme měli se nám bohužel minulý víkend rozpadl. Ideálně je kočárek korbička- tako, dema, roan aj, ale uvítáme jakýkoli. Kočárek je možno si vyzvednout kdekoli v OV, nebo jej můžete doručit přímo na oddělení dětské nemocnice O-Fifejdy- vchod vedle divadla, oddělení 1-6let. Moc děkuji za jakékoli nabídky. Moc by to pomohlo.
Ahojky Mahjo, až teď jsem si všimla, že tady ještě někdo napsal (po půl roce)
My do Polankdy v zimě nejezdíme, ale v létě jsme tam skoro pořád. Máme zahradu kousek za hřbitovem a kravínem, jesti se už trochu vyznáš.
Jak máš staré dítko??