Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezké ráno maminky,rozhodla jsem se touto cestou najit maminku-kamaradku take z Ostravy,se kterou neni problem vyrazit na prochazku,popovidat a vyuzit cas k tomu,aby si deti phrali. V Ostrave ziji dlouho,ale kamaradku s ditetem nemam, ja mam 14 mesicniho kluka. Budu rada za odpovedi
ahojky, no já jsem na tom podobně akorát mám 4,5 měsíčního prcka ,moc by si tedy nepohrály ![]()
Ale taky nemám s kým zajít na procházku a poklábosit
![]()
ahojky maminky, jsem taky z Ostravy, kamarádky s miminkem mám, ale nebráním se poznat nové kamarádky. V Ostravě bydlím něco přes rok. Mám 15měsíčního chlapečka. Bydlím ve Svinově, mezi porubským kauflandem a tescem, kde vy?
Já jsem z Mariánek.kousek od futura. No, tak zatím jsme tu nejmaldší
a kolik vám je maminky let jestli se můžu zaptat? Mě 21 ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Přistěhovali jsme se do Ostravy před 8mi měsíci a zatím marně hledám nějakou mladou maminku s miminkem, se kterou bychom se mohli kamarádit. Je mi 21 a mám 19ti měsíční dcerku.
no já mám skoro půl ročního prcka, to by si dětičky zatím asi moc nepohrály
škoda
ahoj holky ![]()
ja se rada pridam maly ma 15 mesicu me je 23 bydlime kousek od futura. Kamaradka s malym prckem nam chybi tak se muzeme domluvit a sejit se v parku jen co bude pekne uz nas to tam nebavi chodit jen samy 2 ![]()
Ahojki taky se ráda přidám akorát já mám 14 deního chlapečka takže s tím by si asi taky nikdo moc nepohrál ale jsem na tom stejně jako vy taky nemám kolem sebe žádnou mamušku alespon na pokec a procházku
jsem z hrabůvky a je mi 20 let
no tak uděláme nějaký srazík s prckama a budem si s nima hrát my ![]()
a mezitím pokecáme ![]()
Já jsem taky pro:), jestli by někdo chtěl někam vyrazit, tak stačí napsat místo, datum a čas a my se přizpůsobíme:)…můžeme vyrazit někam do parčíku nebo na procházku, ale jestli si chcete jít někam pohrát, tak navrhuji nějaký dětský centrum… my chodíme často s malou sem http://www.jojopark.cz/aktualne.php
Kiki..Domi: klidně se můžeš připojit, to uteče jak voda a chlapeček si taky pohraje
…já stejně hledám spíš nějakou kamarádku v mým věku na procházky a na pokec pro sebe ![]()
zapecene_brambory píše:
Kiki..Domi: klidně se můžeš připojit, to uteče jak voda a chlapeček si taky pohraje…já stejně hledám spíš nějakou kamarádku v mým věku na procházky a na pokec pro sebe
Moc ráda se připojím taky hlavně hledám kamošku se kterou podřistám a proberu vše co se dějě
určo bych na srazík přišla tak doufám že to nějak zorganizujete já stejně nekojím protože jsem ztratila mléko takže se taky přispůsobíme ![]()
Tak co holky, jak to vidíte? Venku je tak krásně, tak co se teda domluvit a někam vyrazit? ![]()