Ostravanda, co hledá prima kámošku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jankaslos
1.6.11 13:07

Holky ahojky, tak zítra máme zase sraz v 10 dopoledne. Pokud se chcete sejít, můžem se potkat zase u toho mlékomatu. Co vy na to? Jinak se scházíme u Hrušky na ulici Nedbalova, páč to máme na půli cesty se Shiou :-)

• Citovat
  • Upravit
7
5.7.11 09:16

Ahoj holky, také bych se ráda seznámila s maminkou nejlépe z Ostravy Poruby. Jsem původem ze Zlínského kraje a v Ostravě bydlím asi rok ale nikoho tady neznám. Mám dvouměsíčního chlapečka. Pokud by měl někdo zájem prosím ozvěte se…budu moc ráda… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
5.7.11 11:54

Sonriete ahojky, já sice z Poruby nejsem, ale mám tam mamku, tak tam jsem tak jednou týdně určitě :-) Chci tam chodit do rodinného centra krteček, na klub kojenců, ale nevím, jestli mají otevřeno i přes prázdniny. Ještě to zjistím a když tak se můžeme sejít třeba tam, co Ty na to? :wink:
a jak se Ti v ostravě líbí :-) ? nic moc co :)

• Citovat
  • Upravit
7
5.7.11 14:42

Ahoj Jani, to víš, je to změna :-) A ještě k tomu, když člověk tady nikoho nemá…ale ráda se stebou sejdu…já bydlím na Šoupalově ulici Pod Duhou, ten krteček myslím je kousek ode mě kde bydlím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
5.7.11 19:00

Sonriente - jé to je dobré! mamka bydlí Na Robinsonce, tam jak jsou ty dvě školky vedle sebe, nebo taky dvě základky :-) a fotbalové hřiště, kousek od Zuzany ..
Já tam asi tento týden pojedu pro plenky do Bavlnky v Třebovicích, tak se můžem nějak domluvit a sejít. Ještě upřesním kdy bych mohla, ju ;-)
Dneska se mi vrátil manžel po skoro týdnu ze služebky, tak zatím ještě nevím, kdy budu mít čas.

a kdy se narodil vás klučík a jak to zvládáš? Barťásek se narodil 20.4 a je zlatý .. sice ted u Pavla kvílí :-) ale dobrý ,.,.. :srdce:

zatím papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7
6.7.11 19:35

Ahojky :-) Samuel se narodil 5.května a zažili sm si sním ze začátku pěkný boj 8-o Trpěl hodně na koliky, už sme si s ním ěkdy opravdu nevěděli rady a byli sme doslova zoufalí…málem si vyřval pupeční kýlu tak na doporučení doktorky lepíme pupík a je to lepší. Teď sme na Hippu a je to lepší akorát pravidelně od sedmé večer až do osmé řve…nejde ho nijak utišit asi je to ta kolika protože se svíjí a kope nožičkama. Snad to po třetím měsíci přejde :-? A nechoíš s malým na plavání?? My začínáme od příštího týdne :-) Určitě se ozvi, budeme rádi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová