Dceru ostříhali ve školce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30913
12.5.17 17:34

@bubiiik Jak, ze pani ucitelka o nicem nevedela? Tak snad nekde zbylo pomerne dost dlouhych vlasu, ne? Nerikej, ze nezacala situaci vysetrovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.5.17 17:34

Manzelka: „jak je mozny, ze je ostrihana?“
Ucitelka:„coze, ona je ostrihana, to neni mozny“… a stala jak oparena. Jednu jsem pro malou sel do skolky a kdyz jsem ji vedl do saten, tak jsem si vsiml ze ma na ruce dost velke kousance. Ucitelka (ta sama) o nicem nevedela, tak jsme pak teprve dosli k tomi ze jo to udelal jeden chlapecek.

K ostrihani rekla dcerka ze si to udelala sama. Taky nechapu jak si ji u toho nemohl nikdo vsimnout. A to jsou tam odpoledne 3, 5 deti..

Pak uz jen ty vlasy odpadavaly z cacorek copanku. Chemo jak z ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.5.17 17:35

Ojojoj, chápu, že je to nepříjemné, na druhou stranu holčičce vlasy dorostou. Co mě překvapuje je, že učitelka nevěděla o tom, že si dítě vzalo nůžky? Nevím, jestli se doba změnila (a to jsem hooodně mladá), ale za nás jsme se ve školce nesměli na nůžky ani podívat, natož je používat, měli jsme jen ty dětské, se kterými vlasy naštěstí neustřihnete :mrgreen:
Hlavně si to dcerka oholila pořádně, to není otázka pár vteřin nepozornosti, tohle trvalo déle. Učitelku bych sjela, má děcka hlídat. :cert:

Příspěvek upraven 12.05.17 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.5.17 17:37

Resila bych to ani ne kvuli vlaskum, spis z duvodu, ze dite /nebo deti/ mohou bez dozoru pouzivat ostre nuzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
12.5.17 17:37

@MaličkáD Asi tak devadesát procent dětí se někdy samo ostříhalo. někdo víc, jiný méně. Moje dcera vlasy na zadek, si ustřihla jeden pramen, trčelo jí to docela dlouho, než to narostlo, ale stříhat jsme nemuseli, druhá dcera šla zase k holiči, když jsem měla odpolední a holička jí klidně ostříhala na ježka, vypadala jak z koncentráku, syn si ustříhl ofinu tátovi přímo před očima, než se stačil vzpamatovat. Švagra malá, ofinu co měla stejně dlouhou jako ostatní vlasy až u hlavy.Jo,kadeřníci jedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.5.17 17:38

A kde jsou ty ostrihane vlasy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
12.5.17 17:42

@bubiiik tak to je dost divný, že si toho učitelka nevšimla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
12.5.17 17:45

Tohle je fakt síla. To bych řešila stoprocentně. Jak se dítě dostane k ostrým nůžkám? Učitelka měla dávat pozor na děti a to, že nejdřív neví a pak, že si to udělala sama? Jak to vysvetlila dcerka? Není to v pořádku a očekávala bych alespoň omluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 17:46
@boball píše:
@bubiiik tak to je dost divný, že si toho učitelka nevšimla :think:

A kde je teda zbytek vlasů, když si je holčička stříhala sama? Se přeci musí někde ve školce povalovat na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
12.5.17 17:46
@hudečice píše:
A kde je teda zbytek vlasů, když si je holčička stříhala sama? Se přeci musí někde ve školce povalovat na zemi.

No, toho si asi taky nevšimla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
12.5.17 17:47
@boball píše:
@MaličkáD Asi tak devadesát procent dětí se někdy samo ostříhalo. někdo víc, jiný méně. Moje dcera vlasy na zadek, si ustřihla jeden pramen, trčelo jí to docela dlouho, než to narostlo, ale stříhat jsme nemuseli, druhá dcera šla zase k holiči, když jsem měla odpolední a holička jí klidně ostříhala na ježka, vypadala jak z koncentráku, syn si ustříhl ofinu tátovi přímo před očima, než se stačil vzpamatovat. Švagra malá, ofinu co měla stejně dlouhou jako ostatní vlasy až u hlavy.Jo,kadeřníci jedou.

Přesně, také jsem se jako dítě sama ostříhala. Dítě poznává samo sebe, jsou to jeho vlásky a proč by si i nemohlo určit jak dlouhé vlásky chce mít? Proč mít za každou cenu copánky když je nechce? Nenutila bych jej do dlouhých vlásků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
12.5.17 17:47

@bubiiik No tak to je moc toto. Na prvním místě by mi vadil přístup učitelky a že nemá děti pod dohledem. To bych nenechala jen tak.

Pokud si to udělala sama, tak O. K., pokud ne tak by mi to vadilo úplně stejně jako to, že učitelka neví co se děje ve třídě.

Někde ty vlasy být musely.

Jinak by mi to vadilo i z estetického hlediska, naší holce rostou vlasy hodně pomalu. To co má na hlavě tvá dcera by jí do copu jaký má teď dorostlo tak za 4 roky, protože má vlasy vlnité. Cop má po lopatky za sucha, v mokrém stavu pod zadek. Takže ani tady nelze zobecňovat, že o nic nejde, pokud jí to někdo udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 17:48
@boball píše:
No, toho si asi taky nevšimla 8o

Pokud měla dlouhé vlásky, muse se někde válet na koberci přeci ve školce.
Dle té fotky to má malá až moc dokonalé. To nebude jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
12.5.17 17:50
@jindra.kytka píše:
Přesně, také jsem se jako dítě sama ostříhala. Dítě poznává samo sebe, jsou to jeho vlásky a proč by si i nemohlo určit jak dlouhé vlásky chce mít? Proč mít za každou cenu copánky když je nechce? Nenutila bych jej do dlouhých vlásků.

Tak oni z toho většinou ještě nemají rozum, láká je to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.5.17 17:50
@sediza píše:
Tohle je fakt síla. To bych řešila stoprocentně. Jak se dítě dostane k ostrým nůžkám? Učitelka měla dávat pozor na děti a to, že nejdřív neví a pak, že si to udělala sama? Jak to vysvetlila dcerka? Není to v pořádku a očekávala bych alespoň omluvu.

tak na to nejsou potřeba ostré nůžky, na to stačí obyčejné dětské se zakulaceným okrajem… taky se mi s takovými kdysi jedno z dětí doma ostříhalo :nevim: v naší školce děti k výtvarným potřebám přístup měly a klidně část dětí u stolku výtvarničila, část si hrála s panenkami, část se stavebnicí. nemluvě o tom, že k ostříhání stačí chvilka, jestli to bylo v době odchodu dětí domů, tak je logicky pozornost učitelky roztříštěná ještě víc, protože se věnuje nejenom dětem, ale i jejich rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí