Dceru ostříhali ve školce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
12.5.17 17:12

Ostříhané dítě ve skolce

Zdravim po letech. Mam 3 letou holcicku s krasnymi dlouhymi vlasy. Tedy az dodneska, dnes si pro ni byla manzelka ve skolce a nestacila se divit. Ostrihana. Ucitelka o nicem nevedela a nevedela k tomu co rict. Ditko si zkratka vzalo nuzky a ostrihala se. 8o Vypada jako po chemoterapii, viz fotka. Jak byste se zachovali? Resili byste to nejak? Taky by si mohla vypichnout oko. Konec copum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27591
12.5.17 17:15

No ty jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
12.5.17 17:16

To muselo docela trvat, ne? Divila bych se, že by byla celou dobu sama a nikdo nic nevěděl. Čert vem vlasy, ale kde byla teda učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
12.5.17 17:18

No, to je na strojek.No,asi bych jim vynadala, co jiného se dá dělat, vlasy už nenalepíte :,( ještě, že dětem rostou vlásky rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
12.5.17 17:21

:mrgreen: no myslim, ze vsichni vime, jak umi byt nekdy nase deti sikovne :potlesk: proste je to sup sup a beztak ji nekdo pomohl. Ucitelce bych to nezazlivala, stalo se a hlavne, vlasky dorostou. Pokud teda neresite nejake podivnosti kazdou chvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330

Já. bych to neřešila, vlasy dorostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Mě by to vytočilo teda, a to si fakt celou hlavičku zvládla oškubat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.5.17 17:22

Tak já bych teda ječela dost. A dost by mě zajímalo kde byla u učitelka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
12.5.17 17:23

No já jsem se zasmála, jak to holčička zmákla, ale není to moje dítě ;) škoda vlásků, ale naštěstí dorostou. ;)
Děcka vyvádějí různý blbiny, časem jsou z toho spíš veselé rodinné historky, problém je, že to bylo ve školce.

Vadilo by mi, že učitelka asi nic neřekla a nechala to být bez vysvětlení, omluvy, nějaké reakce? To nezjistila ani do konce školky, že je dítě ostříhané?

Byla ybch asi docela naštvaná a možná řešila s učitekou, jak je možné, že si toho nikdo nevšiml a že si nepřeju aby se opakovaly situace, kdy dítě s ostrýma nůžkama je nějakou delší dobu bez dozoru.
No na druhou stranu ony zase nemůžou být u všeho, někdy mají ve třídě hodně dětí, do toho dvouleťáci…otázka je, jestli to bylo spíš laxností, nebo prostě třeba nestihli zaregovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.5.17 17:26

To jako holcicka mela jen tak bez dozoru nuzky? 8o
Resila bych to dost tvrde. Na druhou stranu, co cekat od ceske skolky, kde je tak malo personalu na pocet deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
12.5.17 17:27

Spíš to vypadá, že to dotvořila učitelka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.5.17 17:27

Že o tom pí neví je podivný ale holčička je podle mého gusta pěkná rošťanda, copánky má každá-není o co stát. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.5.17 17:28
@Vosma29 píše:
Tak já bych teda ječela dost. A dost by mě zajímalo kde byla u učitelka :zed:

no, ono jestli si třeba holčičky společně krásně hrály v kadeřnickém koutku a vzájemně se česaly, tak ani nemusela postřehnout, že si hrají až příliš doopravdy :nevim:

holčina vypadá spokojeně, takže ostříhání coby následek šikany asi nebude a stříhání bylo dobrovolné. tak bych s ní skočila ke kadeřnici, aby s tím „něco“ udělala nebo bych jí tím strojkem rovnou vzala sama, pokud bych ho doma měla (nemám) a pokud se jí to v hlavě rozleží, bude jí za vlásky smutno a bude kvůli nim dělat scény, tak to aspoň pro ni bude poučením do budoucna, že každá akce má své následky.

pokud jinak se školkou nejsou problémy, tak bych to nechala být. jsou to jenom vlasy, dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59364
12.5.17 17:29

@bubiiik 8o 8o to bych teda řešila :cert: :cert: Tohle nezvládne dítě za chvilku takže jak je možné že učitelka nic neví? nehrály si holky na kadeřnice? Dcera má celkem dlouhé vlasy a takhle přijít do šatny tak to bych byla asi v šoku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.5.17 17:33

Napíšu svoji zkušenost se stříháním vlasů. Byla jsem školková, 5let. A ostříhat si něco podobného mi trvalo asi 30 vteřin. Strihala jsem se teda sama. 5minut toto fakt netrvá. A jestli ji někdo pomohl, stačilo že byla učitelka zády, otočená k jinému dítěti. A strojek to opravil. Za půl roku jsem měla vlasy a ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí