Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@unuděná píše: Více
Tak to nevím…
Ale, třeba se mu ty dlouhý vlasy jen líbily a i mladí kluci k tomu často přidají nějaký barevný tón, aby to teprve všechno mělo ten pořádný šmrnc.
![]()
Můj nyní sedmnáctiletý syn, ty dlouhý vlasy chtěl taky. Začalo to tím covidem. ![]()
Ode mě se už odmítal nechat stříhat, tak to holt trochu narostlo až se mu to zalíbilo.
No a v říjnu se sám čistě dobrovolně, rozhodl ostříhat úplně nakrátko, asi kvůli nějaké slečně, protože mě s tím docela hodně překvapil. ![]()
No a samozřejmě toho ihned zalitoval a teď si to nechává zase znovu narůst. Barvu teda nikdy neplánoval a ani neplánuje. ![]()
@unuděná píše: Více
Samozřejmě, klasický pubertální vzdor. Byla jsem pak jeho otcem velice vehementně žádána, abych mu domluvila, což mně přišlo velmi úsměvné
jinak tohle je jeden z těch vzdorů, které jsem nikdy neřešila, jsou mnohem horší věci, jak se taky potom ukázalo. Jeho otec naopak řešil nejvíc tohle, ale on měl vždycky velmi zvláštní myšlenkové pochody.
@Anonymní píše: Více
A proč to dělá, když ani dětem se to nelíbí? Dělá naschvály? Možná by to chtělo, aby se nějaká nezávislá osoba zeptala, jestli děti mají vši, nebo proč ta holá hlava..
@Catalina123 píše: Více
Chápu, já bych byla i v koutku duše poťouchle ráda, že se vůči otci vymezil tak radikálním způsobem
V pubertě je to prostě tak, že čím víc bazírujeme na hloupostech, tím víc se to otočí proti nám
![]()
Já si nejsem jistá, jestli by tohle OSPOD nemohl tak trochu brát jako psychické týrání, když to ti kluci nechtějí. Já jsem sice žena, ale neumím si představit, že by mi někdo dělal pravidelně s vlasy něco, co nechci, i já jako dospělá bych se z toho psychicky hroutila…
Otazka je, jaky ma k tomu duvod? Pro priklad, moje milujici maminka me az do mych 12 let strihala nakratko, prestoze jsem pokazde brecela…nebyl to naschval, proste ji to prislo hezke a prakticke…takze je otazka, zda je to z jeho strany naschval? On chodi take dohola? Ale chapu te, silela bych take..