Ostříhání dítěte otcem?

Anonymní
17.3.25 12:47

Ostřihani ditete otcem?

Zdravím, mám dotaz. Jsme rozvedeni, máme 2 syny (5 a 3). Děti jsou sousedem svěřené do me péče, otec má určený styk co druhý víkend.. vedeme spolu neustálý boj, kvůli stříhání kluků, kdy otec mi je předává strojkem sjete dohola.. :,( holí je takhle co měsíc… a i přes me prosby s tím domita přestat, takže kluci nemají nikdy delší vlasy, než cca 0,5 cm.. I přesto, že mi ani klukům se to nelíbí.. může tohle otec dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81532
17.3.25 12:52

Může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152185
17.3.25 12:53
@Anonymní píše: Více

Je zákonný zástupce, tak může. Jen je smutný že ho nezajímá co chtějí děti, že jim samotným se to nelíbí, možná jen proto aby ti to dělal naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
17.3.25 13:32

Udělat to může, i když máš děti svěřené do péče, tak má stejné právo rozhodovat jako ty. Ale je to teda pěkný idiot, kdyz tohle dela naschvál i přes nesouhlas deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35398
17.3.25 13:38
@Anonymní píše: Více

Může, ale hodně by mi vadilo, že nebere ohled na děti, kterým se to taky nelíbí. Proč to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.3.25 13:52

Musíš počkat až kluci povyrostou natolik, aby otci sami řekli: NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.25 14:04

No bohužel může, ale je to teda pořádnej magor. Je smutný, že to vždycky všechno musí odsírat ty nevinný děti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
17.3.25 14:10

Doufám, že si to kluci budou pamatovat a v dospělosti, to bude za chvilku, to „tatínkovi“ vrátí. Dělá to naschvál tobě i dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
17.3.25 14:15

Hele zkus mu vždy poděkovat, jak krásně děti ostříhal, že nemusíš platit za kadeřníka. Třeba když bude vidět, že ti to nevadí, tak s tím přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5195
17.3.25 14:17

Může, ale je to teda blb, když to dělá proti vůli dětí. :zed: A důvod proč to dělá je jaký?
Mě by kleplo, nelíbí se mi to, když jsou kluci dohola.
Můj ex jeden čas taky nechával syna stříhat, měl to zvláštně vystříhané, na krku a po stranách nic, nahoře to měl jak když kopne do drnu…to jsem taky rostla.
Naštěstí syn začal u stříhání strašně vyvádět, takže to otec s radostí přenechal mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.25 14:19
@Sany80s píše: Více

Myslíš to asi dobře, ale tomu teda moc nevěřím. Takovým lidem to často vůbec nedochází. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.25 14:26

Bohužel může a nezbyde než doufat, že se kluci brzy naučí říct mu NE. Ale jestli je tvůj ex mago. r, nepomůže ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.3.25 15:06
@Černá Madonna píše: Více

Já to takto po mých neúspěšných pokusech o to mu to vymluvit dělala a stejně nepomohlo. Nakonec si to syn vyřešil sám v pubertě, kdy mu prostě zdrhl, tata ho honíval po zahradě :mrgreen: samozřejmě nedohonil, syn si nechal narůst dlouhé vlasy a po čase si je ještě obarvil :mrgreen: nutno říct, že to otec nejspíš nedělal naschvál, i když jsem si to původně myslela, on byl prostě jen přesvědčený o tom, že má mít osoba mužského pohlaví krátké vlasy. Zas na druhou stranu, kluk nikdy nedonesl domů vši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.25 15:39
@Catalina123 píše: Více
:mrgreen:
Nj, všechno má svoje výhody a nevýhody. Ale zase je alespoň dobrý, že to nedělal naschvál.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.25 15:46
@Černá Madonna píše: Více

Zato spuštění hára syna a nabarvení naschvál rozhodně bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...