Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminy, prosím o radu
. Poraďte prosím golfky, které projedou i náročnější terén (kolem domu ještě nemáme dodělanou silnici), budou dobře ovladatelné ve městě, nebudou vážit 10 kg a budou se jednoduše skládat do auta. Neočekávám golfky do 1000,– potřebuju jen kvalitní a osvědčené golfky, které něco vydrží a nebudou po pár dnech rachtat tak, že celá ulice ví, že jedeme domů. Vím. že diskusí na toto téma je mraky, ale hledám něco aktuálnějšího. Předem moc děkuji a doufám, že pomůžu i dalším maminám při výběru.
Hlavně vepředu zdvojené kolečko. Hodně si chválí Peg Perego ( http://www.detskydum.cz/…sico-342001/ )
Já za sebe můžu říct, že mi největší službu udělaly golfky Hauck za pár korun. Procestovali jsme s nima svět, skladné, projedou toho hodně a člověk se o ně nemusí bát http://www.hauck.cz/…ovy-kocarek/
Ještě záleží taky dost na tom jetsli chcete spojenou rukojet nebo tu dvojitou
lépe se jednoznačně manipuluje se spojenou
to si musíte vyzkoušet
já měla bee+ a neměnila bych ![]()
Britax B-Motion, má nafukovací kola a spojenou rukojeť ( která se dá i nastavit narozdíl od Agile a tuším i od Valco Snap ).
Vyzkoušela jsem Cybex Onyx, mnohem lépe vyvážené než Pliko P3 (to mám já).
@Mango_Lassi to ale Valco a Agile také
S klasickými golfkami se do náročnějšího terénu moc nedá
Za mě Cybex Onyx
Měla jsem limitovanou edici Design By lala BERLIN a pecka. prostě byla jsem moc spokojená
Teď s nima jezdí moje kamarádka a je taky moc spokojená. Jezdí s nima všude i v lese ![]()
Když klasické golfky tak Chicco Multiway. Já teď jezdím s Caretero Spacer (Britax jsem si schovala pro druhátko), není úplně špatný ale tak nějak není to úplně ono. Používáme už jen na delší cesty do obchodu, na zahrádku a když vyloženě pospícháme
Měla jsem půjčené Chcicco Multiway a ještě golfky Espiro, ale nevyhovovalo mi ovládání, takže jsem pořídila Valco Snap se spojenou rukojetí a můžu je jen doporučit!
Tak valco má do sporťáku teda dost daleko ![]()
a Chcicco Multiway se mi moc líbily, ale jsou hrozně těžké