Valco Snap nebo Peg Perego?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
30.12.15 08:38

Valco Snap nebo Peg Perego?

Maminky nemáte zkušenosti s těmito kočárky? Který z nich je lepší? Chtěla bych nějaké skladné golfky, na nákupy, ven (malý už chodí a v kočárku se mu moc nelíbí)a tahat se s těžkým kočárem z dvojkombinace už mě nebaví. Vím že Valco je spíš sportovní kočárek, ale rozměrově je jak Perego a dokoce ještě o něco lehčí…Nebo se nevyplatí takto drahé a stačí nějaké obyč? Máte nějaké typy?? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1206
30.12.15 08:48

Mám Valco pro 17 m dítě, které už dlouho chodí a neměnila bych. Jediná vada je horší přístup ke košíku, jinak nemám, co bych vytkla, pravda je, že ve sněhu jsem ještě nejela. Na klasické golfky bych neměla nervy, několikrát jsem je vyzkoušela a jezdí se mi a nimi hrozně. S Peg Perego nemám zkušenost já ani nikdo z okolí, vizuálně se mi ty kočárky nelíbí. Valco určitě doporučuju :) Ale záleží hodně, co od kočárku čekáte, jestli to má být jen kočár z auta do obchodu, tak na to je Valca škoda, to asi stačí obyč golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.12.15 09:09

Chtěla bych je právě tak nějak na všechno, sporťák využívat fakt jen do velkýho sněhu nebo do horšího terénu. Abych s něma mohla na nákup, do mhd, skladné do auta nebo letadla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
30.12.15 09:16

Ahoj, já můžu Valco jen a jen doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.12.15 09:30

Ja taky Valco a dobry. Nektery komponenty jsou prostena ukor vahy, ake s tim se musi pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
30.12.15 10:24

Za mě taky Snapík, max. spokojenost, velký lehký, dovolená s ním luxus, košík by mohl být lepší, ale to neva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.12.15 10:38

Máme Valco a neměnila bych. :) I s košíkem jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
30.12.15 12:13

Mám valco a jsem fakt spokojená. Pořídila jsem s nafukovacími koly, jsme na vsi. Lehoučký, skladný, složit jde jednou rukou a ovládat taky. Oproti klasickému kočárku je to obří změna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
30.12.15 15:57

Mám Peg Perego book (neotočný) a jsem maximálně spokojená. Proti němu mi Valco přišlo jako hrkátko. Jezdím hodně na kočičích hlavách, zvládá i mírný terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.2.16 10:37

Mám PP Sí a původně jsem ho chtěla jen jako rezervní do auta a ted se z něco stává plnohodnotný kočárek do města. Dle mě je skvělý, krásný a velmi prostorný, jde skoro do lehu, ovladatelný a lehký, dcera není moc kočárkový typ ale PP se jí líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí