Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemate tipy na dobre a snadno ovladatelne golfky za nejakou rozumnou cenu? (nebo i drazsi, zkusim mrknout po bazarech).potrebuju pro dceru, ktere na jare budou dva roky a idealne aby se v nich mohl sem-tam na kartkou vzdalenost povozit i syn (az na jare, napr. v dubnu, kdy mu bude 8 mesicu), takze by bylo prima, aby se daly dat do lehu, ale neni podminkou. jen bych potrebovala aby byly lehke a uridila jsem je jednou rukou:)
díky za tipy!
@kocarfirkon Mě vyhovovala Nuna, ale mám spíše drobnější děti.
Ja měla Nunu. Kupovala jsem je pro dceru 8 měsíců. Do te doby se jen nosila. Střídaly se tam se starší sestřičkou. Jednou rukou se ovladaji bezvadně. Mám velkého psa, tak to bylo pro mě podmínkou. A v praxi ozkoušeno na výbornou m
Snap, Agile, City Lite, Izzy, Scooner, Nunna je fajn, pokud máš drobnější děti, zvlášť pokud budeš kupovat starší typ z bazaru
Za malo peněz nový Fortuna nebo Treviso 4S
Hodně teď tady frčí Snap Ultra s otočnou sedačkou
Ahoj, mame Monza Musca a naprostá spokojenost. Jdou az do lehu a dobre se ovládají. Navíc mají širokou strisku, tak na space nesviti, cenově taky ok
Já mám NewBuddy Fortuna 2015, je to tedy sporťák, levný, lehký, jde do lehu, mám ale drobnější dítě.
Mame Cam flip, ale mame to jako druhy kocar, vylozene na cestovani, popojizdeni apod. Na dlouhe prochazky mame sportak ABC design.