Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem na začátku těhotenství a začínám se děsit ranních nebo i celodenních nevolností. Máte nějaký osvědčený typ co zabírá? ![]()
NIC! Mně nepomáhalo absolutně totálně nic. A blila jsem denně skoro až do porodu. V obou těhotenství.
Edit: Kecám, v prvním mi pomáhal broskvový kompot ![]()
Každému něco jiného ![]()
mně v prním těhotenství například čuchání k citronu
Uvidis, musis zkouset, neco ti pomuze a za par dni uz ne. Me ted cola nepomahala, obyc.voda s kostkami ledu, rika se zaz.caj, lizatka, sus. zazvor, kompoty-mandarinky, ja byla na suchem chlebu a bananech, krekry nebo piskoty, hlavne jist casteji a mene a nemit prazdny zaludek, tyden jsem mela celodenni nevolnosti I v noci-zkusit se zamestnat, chodit ven-prodychat, a vydrzet nez to odezni.
Jsem ve 14.tydnu…od 6.tydne me trapili nevolnosti…jeste to porad neni za mnou, ale ustupuje to konecne
pomahali mi a pomahaji zazvorove lizatka z lekarny…mandarinky…maximalne co to jde studena voda…vodove nanuky…a hlavne, to mam do ted, nemit prazdny zaludek. Poraaaaad i pres nechut neco jist. Drzim palce. Ja mela uz stavy zoufalstvi a pocitu ze to nevydrzim…ale po 2 mesicich se mi zase zacina zivot libit
a vraci se i energie.
Ahoj ![]()
Já jsem v sedmém měsíci a nevolnosti mám pořád.
Od toho druhého jsem měla celodenní, teď už jen ráno. A nepomáhá mi vůbec nic. ![]()
Mám zatím jen lehké nevolnosti a pomáhá mi jíst, jíst a jíst a to pořád ![]()