Pohlaví dětátka?

487
31.10.16 17:28

Pohlaví dětátka?

Ahoj, chci se zeptat těch co si nenechali říct pohlaví dětátka, jak jste to dělali s výbavičkou? to jste ji dokupovali až potom a měli jen pár věcí, nebo jste měli všechno neutrální? a proč jste se rozhodli, že pohlaví vědět nechcete? díky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1467
31.10.16 17:33

@Milka111 Ja prave uvazuju, zda si to rict. prvne jsem vykrikovala, ze u druheho to vedet nechci, ale ted kdyz jsem tehu, tak vaham :nevim: :mrgreen: Manzel by to chtel vedet. tak asi neporadim. jinak mam po dceri vse ruzove, tak bych radeji zase holku, ale co kdyz… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.10.16 17:35

@Blanch89 jsme na tom stejně, právě taky uvažuji jestli si to nechat říct nebo ne, ale ještě mám nějakou chvilku se rozhodnout :mrgreen: v jakém jsi již týdnu? ;) :mrgreen: mám jednoho kluka a chtěla bych moc holčičku, přítel chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
31.10.16 17:39

@Milka111 ja zatim nechci nic zakriknout. jsem v uplnem zacatku, cca 6.tydet a uvidime zda je fazol zdravy. ale i tak me napadlo, zda pak zvladnu se nezeptat na pohlavi :mrgreen: a nechat se prekvapit. Ty si v kterem tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eve1
31.10.16 17:40

Pohlaví jsme si nechali říct jak u prvního tak u druhého dítka. Oblečení jsem začala při prvním těhotenství kupovat až po tom co mi řekli že to bude holčička a u druhého nám řekli že to bude chlapeček tak jsme kupovali nové modré oblečky :-) do té doby než nám řekli pohlaví jsem měla jen pár kousků neutrální barvy. :)

• Citovat
  • Upravit
1827
31.10.16 17:43

Nenechali jsme si to říct. Chtěla jsem překvápko, bylo nám jedno zda to bude holčička nebo kluk. Možná jsem tajně toužila spíše po klukovi. Vše jsem kupovala v bílé a světle modré, to mi přišlo jako dobrý neutrální kompromis. Nakonec to byl kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.10.16 17:45

@Blanch89 Jsme na tom taky opět nastejno jsem 6-3 ale už jsem byla 3krát na prohlídce u doktora mám i vystavenou těhotenskou průkazku. Hlídá si mě víc kvuli drívějšímu zamlklému těhu tak jsem i na PN takže se taky bojím a nechci nic zakřiknout. i já nevím jestli to pak vydržím se nezeptat :mrgreen: přeji at jsi Ty i s miminkem zdravá, a vše jste dotáhly do zdárného konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.10.16 17:46

@novomamča dobrá taktika :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 17:51

Biela, zlta, zelena, karamelova… tak som riesila vybavicku ja. A nakoniec som bola rada, pretoze ked sa prevalilo ze to bude holka zacala ma svokra zavalovat hromadami ruzovych a ruzovejsich veci, az clovek z tolkej ruzovej prichadzal o zrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
31.10.16 17:53

My jsme si taky pohlaví říct nenechali. Na miminko jsme čekali skoro dva roky, takže nám bylo jedno jestli to bude holka nebo kluk. Kupovala jsem bílé věci, neutrální i růžové a modré s tím, že se jedna barva nepoužije :) Po porodu se ještě dokupovaly barvy. Narodila se nám holčička a byl to nepopsatelný zážitek. Vydrž to, stojí to za to, člověk má v životě už jen málo překvapení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
31.10.16 18:18

U posledniho jsme si to rict nenechali, u prvniho jsme ale dokonce kvuli tomu sli na 3D utz v CR, protoze tehdy to u nas jeste nerikali. Druhe jsme si taky nechali rict, ja tvrdila, ze je to holcicka, manzel mi neveril, tak ho doktor presvedcil :lol: No a posledni jsme nechali jako prekvapko, kluk jako buk, jsou mu tri tydny a je porad v bilem a asi to tak zustane jeste nejakou dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
31.10.16 18:22

Nenechali jsme si říct ani u jednoho :lol: takže jsme koupili fialový kočár a věcičky v barvě oranžová, zelená, žlutá, bílá, béžová, světle modrá, fialová, červená. Nakonec máme dva kluky 4roky a druhý 8 měsíců a červené oblečení jim sluší nejvíc, jsou to praví blonďuláci po mě :lol: věcičky i kočárek slouží a občas něco dokoupím. Sice jsem si šla k druhému porodu pro holku - chtěla jsem ji ale když mi řekli po porodu, že je to kluk, byla jsem taky moc ráda- jsou to moje prdelky :* :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
31.10.16 18:28

Mám nakoupeno v neutrálních barvách - bílá, béžová, hnědá, žlutá, zelená, oranžová apod. je přeci tolik jiných krásných barev. Je nám úplně jedno co to bude, a další důvod je ten že fakt nemusím ružovou a po pravdě ani moc modrou (jisté odstíny), takže tak trochu předcházím tomu abych dostala věci v těchto dvou barvách. Vím, že do budoucna se to bude asi eliminovat hůře, ale to už budu muset nějak přežít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.10.16 20:12

Nemám potřebu to vědět dopředu, nebudu doma dělat infantilní pokojíčky, oblečení chci koupit béžové, zelené, bílé, žluté, hnědé… však je toho spousta :kytka: Ještě jsem nenakupovala, ale v obchodech mají neutrálních oblečků mraky, nechápu co je za problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
31.10.16 20:30

U druhého jsme si to nenechali říct a opravdu to překvápko stojí za to. Byla jsme z toho tak nadšená, že každému radim, at si pohlaví dopředu říkat nenechají. Jinak s oblečením dnes neni problém, koupí se pár malinkých neutrálních věcí a pak už si po porodu koupíš podle pohlaví. Já měla doma holku, vše růžové a bílé, druhý je kluk, takže jsme použila jen bílé a zbytek dokupuji ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí