Osypání po látkovkách

61
26.2.10 13:07

osypání po látkovkách

Ahojky, stalo se Vám, že se vám mimi osypalo kvůli látkovým plenám? Zakoupila jsem TOTS bots fluffle a malá je osypaná, jídlo jsme neszměnily, prací prášek taky ne, tak nevím, čím by to bylo díky. bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
26.2.10 13:15

Ahoj,
tots bots fluffle neznam, je tam nejaka separacni vrstva, nebo jake davas separacky?
Nebyla v ni moc dlouho? Neni nejaky naznak, ze by ji mohl zlobit zoubek (i kdyz zatim neni videt)?

Mates se osype, kdyz se vykadi a ma to tam kdovijak dloho, protoze nerve a ja to necitim, kdyz ho nemam u sebe.
A taky mu prestal na den vyhovovat fleece, na noc ho ma a v pohode, ale pres den od nej rudne. Takze pouzivame popoliny viskozove separacky. A snazim se ho hodne davat do vlnaku, preci jen je to prodysnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.2.10 13:30

Ahojky, mě se malej taky párkrát osypal - za ty 2 roky jsem si všimla, že nejen hovínko, ale i moč je hodně závislá na tom, co sní, takže ho někdy podráždí. Všimla jsem si toho např. i po očkování, to mu moč i dost zapáchá :roll: Ale nikdy to netrvalo moc dlouho, namaž prdelku a častěji přebaluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.2.10 13:40

jenže mě se malá osypala na bříšku a zádech a přesně v době kdy jsem s těmiti látkovkami začla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.2.10 13:44

Mám takový pocit, že zrovna tots bots fluflle jsou dost umělé ne? Nemůže to být tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.2.10 14:07

Na brisku a zadech? To je divne, to by ji asi spis mohl vadit material. Taky mam dojem, ze jsou to spis umele gate, mela jsem nejake tots bots a mazaly z baraku pekne rychle. Po jinych se jo to nestava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.2.10 14:24

A poradíte nějaké přírodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.2.10 14:29

Naše malá se osypala už v porodnici na šestinedělí, tak mi sestřičky hned řekly, ať používám spíš papírový pleny, že malá bude na tohle nejspíš citlivá. A měly pravdu. Malá od mala trpí na různý ekzemy a zarudnutí, tak dávám papírovky, v těch je suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.2.10 14:33

A nebo teď jsou nějaké ty bio-bavlněné plenky a kalhotky, vhodné pro citlivou pokožku. Moc tomu nerozumím, ale něco jsem někde zahlédla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.2.10 14:48

Prirodni, no u me nejvic ted vedou ctverce, nebo lepe receno vicevrstve plenky, driv jsem mel pastelky od haipa daipa, to je frote.
Pokud je jeste tekutejsi bobek, tak jsou dobre vazacky, na vetsi dite hemp hour strap, do toho vicevrstvou kikko, viskozovou separacku a navrch vlnene kalhotky, treba disana.
A nebo od baby idea longies, to jsou vlnene kamasky a zaroven svrchni kalhotky, maji i kratkou variantu, jsou hezky stihle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.2.10 15:57

Fluffle jsou ze 100% polyesteru, jsou to sice rychleschnoucí plenky, ale ne každému miminku vyhovují. Spíš bych asi zkusila nějaké bambusové nebo biobavlněné, jestli máš radši kalhotkové plenky, tak třeba bambusky nebo flexitot od tots nebo nějaké popolinky a haipy… Jinak sázka na jistotu jsou čtvercovky, imse jsou asi nejjemnější. A opatrná bych asi byla i v případě fleecu, pokud ti malá tak hodně reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.2.10 17:36

Bambusky, už jsou na cestě poštou. Tak uvidíme. a budu muset zkusit asři vlňáčky. ještě vyzkouším ty imse. Akorát je nemůžu sehnat použité, chci to jen vykoušet, co na to malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí