Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak dosáhnu toho, aby se má otázka dostala do poradny. Už 2× jsem ji poslala, myslím, že jsem se snažila splnit všechny podmínky a nic…děkuji
ahojky..ono to trvá…okolo dvou měsíců nebo měsíc…vím páč jsem taky psala a dostala odpověd až za dlouho
Já se ptala 18.12.2010 a odpověd byla 11.1.2011…takže asi tak
jedna otázka byla poslána před 2,5 měsícema a ta druhá před 3mi týdny, tak snad se dočkám alespoň té druhé..každopádně díky
Ono taky záléží kam píšeš. V laktační poradně mi odepsali do týdne a v jiných jsem se ještě nedočkala. Je to už přes měsíc. Tak na poradny kašlu.
Snažíme se momentálně s poradci dohodnout pravidla odpovídání otázek, která by vyhovovala oběma stranám - tj. jim i tázajícím. Omlouváme se za prodlevy, do budoucna se počítá s efektivněním služeb poraden.
Díky za trpělivost,
Tereza
Mě na mé otázky, taky odpovězeno nebylo, taky jsem k vůli tomu založila diskuzi a bylo to prd platný ![]()
Už jsem to vzdala ![]()
IvaX píše:
Mě na mé otázky, taky odpovězeno nebylo, taky jsem k vůli tomu založila diskuzi a bylo to prd platný
Už jsem to vzdala
taky jsem zakladala diskuzi, i komunikovala s admin Terez, ale bez uspechu..
a ted uz mi jsou ty odpovedi na dve veci no…
![]()
Monny89 píše:IvaX píše:taky jsem zakladala diskuzi, i komunikovala s admin Terez, ale bez uspechu..
Mě na mé otázky, taky odpovězeno nebylo, taky jsem k vůli tomu založila diskuzi a bylo to prd platný
Už jsem to vzdala
a ted uz mi jsou ty odpovedi na dve veci no…![]()
Jo jo Monny89, to jsme tam tenkrát komunikovali s adminem spolu co
a stejně nic že ![]()
Pro mě už jsou ty odpovědi taky pasé… ![]()
Tak snad se to zlepší ![]()