Dotaz na přejmenování - dost nepřesný název tématu?

11502
18.3.11 12:13

DOTAZ - dost nepřesný název tématu?

Admini, můžete mi vysvětlit co bylo tak nepřesnýho na názvu: Trhání 8 (moudráků)??? Že jste to přejmenovali na Trhání osmiček - moudráků! To je jako číslo v názvu závadný nebo co? Nepřišel mi ani upozorňující e-mail, takže já jak blbec tady hledam pod názvem který jsem zadala a ono nikde! Jako dohle mě fakt dorazilo. Asi příště bude opravdu nejlepší napsat pouze 3 tečky a vy si název doplníte sami, že? Ano, už jsem podruhé rozhořčená nad přejmenováním velmi jasných názvů diskuzí. Dík za vyjádření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
586
18.3.11 12:18

No jestli to třeba někdo nemohl pochopit jako trhání osmi moudráků… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.3.11 12:23

yriel, o tom dost krutě pochybuju, každej normální člověk pochopí, že moudráky jsou jen 4, že, a navíc to bylo v závorce, takže jako fakt nechápu co je tam k nepochopení, nejdřív jsem tam ty moudráky psát nechtěla, ale pak jsem si řekla, že by admini mohli mít pádnej důvod k přejmenování, tak jsem to tam napsala a stejně to přejmenovali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
18.3.11 12:26

Svá vytvořená témata máš na profilu „Založená témata“, takže není třeba dlouhého hledání. Zasílání o přejmenování posíláme jen, když dojde k významné změně názvu. Myslím, že do budoucna bude toto téma lépe vyhledatelné.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.3.11 15:15

já ho pochopila bez problémů
přejmenovávání témat je zbytečná práce a spíše mne mate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.3.11 15:54

to mě taky. Jako pochopim u něčeho co je dost nepřesný, ale tam kde je to jasný a nebo přibližně, mi to přijde zbytečný. Stejně tak jako já to mam v založených tématech, tak to může člověk najít v tý daný skupině. A když zadám do vyhledávání, tak mi vyjede vše kde se tam to slovo vyskytuje. Už jsem kolikrát něco hledala, ale nepamatovala si přesný název diskuze a tak mi to či ono nepomohlo. A do založených témat mrkám dost málo, protože jsem měla vždy na očích to co jsem potřebovala, ale když se to přejmenuje, tak je to pak hodně těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.3.11 19:55

No jo, je 8 a osmička… To není žádná sranda.
Zato tchýně je už druhý den „nesnesytelná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
18.3.11 20:48
yriel píše:
Zato tchýně je už druhý den „nesnesytelná“

Díky za upozornění. Celkem byla tato hrubice na stránkách ve 21 příspěvcích, tak jsem už všechny opravila :wink:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.3.11 20:57

hele me tedka 2× po sobe smazli diskusni tema na zahrada.cz - ze prej maji strach ze skryte reklamy(jsem zakladala dotaz, kde by se daly sehnat urcite druhy merunek) a podruhe jsem to opravila tak, ze jsem tam dala prosbu, aby mi to teda lidi psali na email, aby to teda nebyla reklama -taky neproslo…
no byla jsem pekne nastvana, ale co se da delat, web je zadarmo a my pravidla neurcujeme a narok na nic nemame… muzem se tak maximalne vztekat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.11 21:04

Tak anketně - mně „Trhání 8“ valný smysl nedává.
Lentilka
(„anonymně“, ať mi to nevyjíždí v mých diskusích).

• Citovat
  • Upravit
11502
18.3.11 21:22

Lentilko, proto jsem tam do závorky dala ty moudráky a to už k pochopení snad je ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
18.3.11 21:38

Nejde o to, že by to bylo nepochopitelné či nepřesné. Jen vyhledavač v diskusi není nastaven na hledání mezi čísly. Doufám, že je to k pochopení.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.3.11 14:28

Já to chápu..Až prostě někdo jednou bude chtít vyhledávat, tak spíše zadá slovo - osmičky, než číslo 8..to je celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.4.11 22:31

bylo by možné upravit název této diskuze, aby bylo jasné, že jde o všité polohování? Děkuji

https://www.emimino.cz/…ci-ne-38590/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.4.11 22:52
schnek píše:
bylo by možné upravit název této diskuze, aby bylo jasné, že jde o všité polohování? Děkujihttps://www.emimino.cz/…ci-ne-38590/#…

Upraveno. 8-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová