Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 Protože řeší zmrzlíka pořád a pořád? Jelikož už je toho moc a bylo by fajn, aby si hlavně ty, které to dělají, už daly pokoj. Já s nima řeším jen tohle, jinak jsou mi u pr…
Jejich názor mě nezajímá, ale někomu zřejmě ublížil, když si smazala profil, aby měla klid, a ještě je prosila, ať už jí dají pokoj. Nechápu, že to nezatrhl admin.
@Hanča1234 píše: Více
Zmrzlik není jediná, ačkoli chápu, oč se pokoušíš, opravdu jí nepomáháš.
@Velryba černá neni jediná ![]()
Jege se dokáže bránit sám velice dobře a ostatní, s těma nejsem v kontaktu takže mě nezajímají. Ale, kdyby tohle bylo na tebe tak se mi to taky nebude líbit. Je to zbytečný a oni to pořád řeší dokola a pořád. Já na plno věcí ani nereaguju.
Myslím si, že takový lidé mají mít svou uzavřenou skupinu a tam se můžou hádat a ponižovat celé dny. ![]()
Už, nic psát nebudu. Tohle by měl vyřešit admin! A, ne pořád zavírat oči a trpět jim vše.
A myslíš, že nikdy nebylo? Přiléváš olej do ohně, nepamatuji si, že by proti takovému jednání někdy admini zasáhli.
@Velryba černá no, a to je ta chyba.
Od toho tady přeci jsou ne?
Pokud to neporušuje pravidla, respektive to tak nebude vyhodnoceno, nic se dít nebude. Jen na zmrzlika dokola upozorňuješ. ![]()
@Velryba černá Já už o ní nikde nepíšu…
Momentálně ti jen odpovídám, proč jsem psala, co jsem psala.
Mně bylo sděleno, ať se k sobě chováme slušně.
No jo, ale jak? Když jsou lidé, kteří nevědí, co slušnost znamená. Řešit ji už nebudu. Stejně to nemá cenu.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 17:14
Ano, psala jsem, že tě chápu, ale nefunguje to tak.
@Velryba černá píše: Více
nebylo by lepší na něj úplně přestat reagovat, to pro něj bude největší trest a ty s ním přestaneš ztrácet čas a energii ![]()
@Keyllah píše: Více
Asi nemám chuť někoho trestat, víš.
Tady má spousta lidí poměrně závažné problémy v osobním životě a propisuje se jim to sem. Můžeš napsat, že to nikoho zajímat nemusí, ale já to tak vnímat neumím.
@Velryba černá píše: Více
nepochopeno, já myslela, jestli by to nebylo lepší pro tebe, ale nechme to být ![]()
@Keyllah píše: Více
Hele, a není to spíš o Tobě? Neustále něco píšeš o mně tady anebo v Milenkách, a já na to nereaguju, protože nemám co. Skoro nikdy jsem s Tebou nic neřešil, v Milenkách jsi se nějak nevyskytovala, takže současnou Tvou aktivitu moc nechápu, tudíž na ní ani nereaguji.
![]()
Jinak trest by to určitě nebyl, momentálně mám jiné povinnosti, takže eMimino mi jenom odčerpává čas, a čím méně budu muset reagovat, tím lépe.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Beru to tak, že to je skupina lidí, co se už znají a jsou tam dlouho.
Nechápu tu potřebu vtírat se a vnucovat někam, kde o mě nestojí.
Proč to dělat?
Diskusí je tu mrak, každý si něco najde a navíc je možnost založit si svoji vlastní. ![]()