Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše: Více
Může být… ![]()
Ale jednání ostatních uživatelů, opravdu není v mojí režii. To už je přece na každém z nás, co v tu chvíli uzná nebo neuzná za vhodné.
PS: ještě jen tak pro doplnění, kdyby to náhodou někoho opět zajímalo, tak je to moje první registrace na eMiminu s nickem Černá Madonna. ![]()
A anonymní kytku, jsem si z té krásné zahrádky tohoto webu, ještě nikdy neutrhla. ![]()
Tak si tak někdy říkám, jestli opravdu nejsem „světice”.
![]()
@aiwwa píše: Více
V podprůměrném chlapovi Hanca začala volat adminy a nahlasovat příspěvky. Nakonec se to tam uzamklo. Pak se přesunula do milenek a začala volat adminy i tam.
@Virgin_Mojito píše: Více
Sakra, takový dramata a já to prošvihla. ![]()
@Virgin_Mojito to muze a hlavně přečíst xxx stran vašich příspěvků
Timto tě žádám, aby si mě už svými řečmi neobtěžovala. Jak sem psala, komunikovat s tebou a tvou skupinou " DAM,, nehodlám.
@Hanča1234 píše: Více
Včera jsi psala asi pětkrát, že se mnou nemluvíš ![]()
Ostatně, odpovídala jsem aiwwě ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Ty máš svoji skupinu? Doufám, že hudební. ![]()
@MyMelody píše: Více
No, oni si asi naivně myslí, že ta diskuze O milenkách, patří jen a pouze jim a tudíž nikdo ostatní, nemá nárok do ní strčit ani špičku nosu. ![]()
Nechápou, že je to veřejné anonymní diskuzní fórum, které je přístupné úplně všem.
A to, světe div se, i čtenářům a pozorovatelům, kteří s touto diskuzí ani s jejími účastníky, nemají zdaleka vůbec nic společného… ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Kdyby tam Hanička nezačala volat adminy a nahlasovat zase příspěvky, (její oblíbené praktiky) mohla tam klidně být.
@Černá Madonna píše: Více
Ale proč chtít strkat špičku nosu někam, kde o mě nikdo nestojí, jaký to má význam, přínos? ![]()
@free333 píše: Více
Začala tam zase svůj oblíbený styl „jsi zlá, jsi rypna“. Navíc se tam z ničeho nic najednou objevil admin, což se stává mimořádně zřídka. Bylo všem jasné, odkud vítr vane, takže jsme ji se sirikit řekly, že budeme adminovi hlásit každou rypnu.