Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Sirikit s Mango and company! Zbytku je to +- jedno, ja odtud zdrhnul, ale našli si mě v Podprůměrňakovi (kde ještě takový šmejd, jako já, který se jím opovážil odporovat, může být, že?
) a tolik mě ukecávaly, až jsem se nasilu musel vrátit. @Hanča1234 a @Černá Madonna měly strach, že mi tam mohou ublížit, takže to tam pro jistotu kontrolují, aby tam nedocházelo k domácímu násilí a šikaně slabšího pohlaví, tj. chlapů, a zejména mě!
![]()
@free333 píše: Více
To se zeptej třeba @Keyllah, proč se tam najednou nasáčkovala, když předtím jsem jí tam neviděl, jak je rok dlouhý. ![]()
@jege píše: Více
Já myslím, že je to jedno skoro všem. 99,99 procent se sem chodí bavit. A kdo to tady začne moc prožívat, měl by si dát od internetu pauzu. Přátelská rada nejen pro tebe. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jako, že se budete nahlašovat navzájem? Anebo každá sama sebe?
![]()
@MyMelody píše: Více
Ja si jeste pamatuju nedávné několika stránkové diskuse místní stálice, která se považuje za sereblitu a která má momentálně na měsíc ban - když jsme do její založené diskuse napsali třeba tip proti řešení plynatosti, kterou mimo jiné řešila v jiných diskusích, tak jsme dostali od admina virtuální sprdunk, ze mame off topic příspěvky, nedržíme se tématu diskuse a zakladatelce plevelíme diskusi… ![]()
Člověče ty jsi jako takový opačný Raichl, toho manželka nechce ještě měsíc doma kvůli domácímu nésilí a tebe tu místní naopak virtuálně ochraňují ![]()
Možná mi nebudeš věřit, ale já jsem vysmáty od ucha k uchu a bavím se náramně. A od včerejška ještě víc.
![]()
Ať se každý sáčkuje kam chce. Stejně tak má každý možnost nečíst, nereagovat, přeskakovat, vypnout…
Zbytečně to někteří hrotíte.
@Černá Madonna píše: Více
Naprosto s Tebou souhlasím! Všechny jste udělaly nějakou chybu a nejste svaté, jedinou výjimkou, která žádnou chybu neudělala a za svatého se nemůže označit jenom kvůli své mravní zkaženosti, jsem já!
![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Ano, rozhodovani adminu je nevyvazene, i kdyz ja myslim, ze delaji vetsinou co muzou a hledaji nejlepsi kompromis, ale presto se stane, ze napriklad v tom prumerakovi dostala holka, ktera neutoci a nikomu z nich nic neudelala, spoustu osobnich utoku a jen se teda diskuse zavrela. U jinych staci blbost, pripadne nekdo neporusi nijak pravidla a dostane ( od Mateje ) ban.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 23:07
Tam se to zas nelíbí vosí královně a ovoci!
![]()
Nojo, když ty jsi zvyklý ženy poslouchat, to je pak těžký. ![]()