Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17043
25.8.26 14:27
@MyMelody píše: Více
… hmm, to já jsem kdysi s láskou sledovala Lorreho a teď už je dávno v čoudu. :,( :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.8.26 14:35
@Černá Madonna píše: Více
:D Lorreho taky, ale ten nam zdrhol z radaru. A muzu sledovat tebe? :srdce:, chci byt lehce bisexualni :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.8.26 14:42

Snad nekrmí houmelesaky, na lavičce před Tescem? :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
25.8.26 14:55
:lol:
No to víš, že můžeš… :srdce:
Však tady je přece všechno dovoleno. :P
Teda jen něco a někde. :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.8.26 14:59
:D Tak honem do milenek, tam je flirt a OT ofiko povolen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
25.8.26 14:59
@zmrzlik píše: Více

Tak by se určitě nikdy nesnížil. On přece vařil jen ta nejlepší jídla. :P
Kde jsou sakra, ty jeho talíře všech těch dobrot? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77269
25.8.26 15:01
@Venetia píše: Více

Nechápu, kde se v lidech bere ta sebestřednost.
Teď jsme se třeba sešly ve vláknu o sexu a svíčkové s @Černá Madonna
My dvě jsme tam byly dřív. Znamená to, že za námi leze? :think:
Nemyslím si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
25.8.26 15:03

Jo, pravda. Zrovna tady to není fakt moc vhodný…
Ale diskuzi O milenkách, ráda přenechám jiným. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
25.8.26 15:08
@sirikit píše: Více
:lol:
Tak to opravdu nelezu a navíc jsem viděla, že jsi zrovna „koncovka”…
Ale to víš, jak je diskuze o dobrým sexu a žrádle, tak tam zkrátka nesmím chybět. :oops: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77269
25.8.26 15:22

Ale jsme tam my s Mango, milá Melody, a nikdo nikdy neví, co k věci nás napadne říct, že ano. 8) Samozřejmě ve vší zdvořilosti a plně v souladu s pravidly webu, určitě nechci zneužívat toho, že admini pohlížejí na uživatele s dlouhou zdejší historií přece jen poněkud shovívavěji. ;) Šla jsem do sebe, takže už se moc těším, jak budu podávat občerstvení a vkládat se s dobře míněnými upřímnými recenzemi. :palec:
Bohužel se přes tvoji usilovnou agitaci maličko obávám, že pro uvolněný přátelský rozhovor o latexu, bičících a informace, kdo kdy ke komu virtuálně přijede a co mu kam vzápětí vsune, nebude v přímém přenosu úplně optimální atmosféra. :think:
Inu, milenecké vztahy jsou na intimitě postaveny, a když se lidi muchlaj na náměstí vedle nasvícené kašny, ztrácí příběh hodně ze svého kouzla. Úplně jiná situace nastane, když se Hanča, Madonna a Ta Jejíž Jméno Nesmí Býti Vysloveno podělí o svoje milenecké zážitky zpětně, se všemi detaily - co svačina, jaký film, kolikrát volala protagonistovi manželka, jako to skvělým slohem píše @Luxusní Xicht
Jsem si jistá, že to by čtenost vlákna vystřelilo k ještě mnohem lepším číslům. :palec: :dance: :srdce:

Příspěvek upraven 25.08.26 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77269
25.8.26 15:34

Já to úplně chápu, mě zas baví vztahy a když to šlo onehdá na chvíli v Milenkách do kopru kvůli něčímu hysteráku, mrkla jsem po něčem jiném vztahovém zajímavém, asi 100 stránek od začátku jsem přeskočila, a začaly jsme se zaujatě rubat s @Anna766 @white crow a ostatními, bylo to fakt zajímavé, pak se téma o kousek posunulo, ale pořád faajn zajímavá diskuse, načež přišla TCJJNBV, padli si s kuřetem do náruče a diskuse šla pod kytky! 8o :zed:
Co uděláš, když zrovna obědváš skvělej řízek, někdo přijde a začne ti na něj patlat nuttelu a rybí omáčku? 8o
Já osobně mu probodnu ruku vidličkou. :pocitac: :pocitac:
Takže děcka, když už si snad emoce sedly: přisám Bůh, že jsem nikoho nehledala, nikoho nepronásleduju a proti nikomu z „protistrany“ nic nemám.
Ale jestli sakra někdo znovu začne na bambilionu stránek zakydávat zajímavé vlákno, kde se zrovna dobře bavím, rozpoutám ten bugr zas. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
25.8.26 15:53
@sirikit píše: Více

Taky se mi ta diskuze líbila, protože tam padlo dost různých a zajímavých názorů. To je pravda. Seznamováním se ve vlaku v kupíčku a jinde, se to pak všechno postupně ukončilo a úplně zbytečně vygradovalo k hádkám a následnému konci…

No, co víc si přát? Než věřit, že to nebyla poslední zajímavá diskuze na eMiminu. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21005
25.8.26 15:58
@free333 píše: Více

Dobrý den,

Děkuji za dotaz. Zkusím navhrnout nějaké vylepšení. Uvidíme.

Pro ostatní, nemám nic proti tomu, že se bavíte, bavte se dál, jen bych ráda řekla, že tuto diskuzi se snažíme kvůli dotazům na nás sledovat, ale při velkém množství OT příspěvků není možné nic nepřehlédnout. Nešlo by téma sexu, milenek a flirtování řešit jinde?

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77269
25.8.26 16:30

Jasně, dík, jenom jsem měla potřebu to dovysvětlit.
Celý ten výbuch byl opravdu zbytečný, pokud by to druhá strana nepojala konfrontačně a nezačala do řešení tahat adminy a nic neřešící uzamykání.
Nikomu se žádné příkoří nedělo, a pokud má někdo zranitelnější den, neměl by to propisovat do veřejných diskusí.

A už bych se odtud s OTčky fakt vypakovala jinam, klidně třeba do těch Milenek, ať tu neplevelíme kauzami, které nezúčastnèné určitě nezajímají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.8.26 16:59
@admin píše: Více

Dobry den, admin, muzu vas poprosit, neslo by s vedenim znovu prediskutovat otazku zavedeni blokace? Nekdy motyka vystreli :) a stane se zazrak, treba vedeni emimina zmeni casem nazor.
V pripade, ze mate nekoho v ignoru a on dlouhodobe nerespektuje vase vyjadreni, ze nemate zajem o diskusi s nim a cist to nebudete, kvuli tomu pak nastava problem v diskusich, kdyz vy, prestoze toho, koho mate v ignoru, nectete, ale z odpovedi ostatnich, kteri na to reaguji, vite, ze je rec o vas a tusite o cem, je otravne pak dovysvetlovat ostatnim, ze to nectete a proto se k tomu vyjadrit nemuzete, jine diskusni weby moznost blokace maji, ctenost jim to nebere. Je vic moznosti soft blokace, napriklad by vami blokovany uzivatel nemohl zavesit reakci na vasi citaci, ale v diskusich si muze diskutovat vesele s otatnimi, co by problem vyresilo, ale ctenost neznizilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová