Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118220
24.8.26 21:52
@Černá Madonna píše: Více

Proč? Já si udělám obrázek sama. Jen nechápu proč by někdo nemohl psát do diskuze. Jedině pokud je zamčená/soukromá/má ban.
Předpokládám, že jsou tu všichni svéprávní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:00
@free333 píše: Více

Tak když člověk odtud odejde, a ony za ním přilezou, tak asi o něj stojí. :nevim:

A jelikož si ten dotyčný mezitím najde jiné kamarády, tak je jasné, že se vrátí i s nimi. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:01
@Velryba černá píše: Více

Nejsi, to jenom ten avatar tak vypadá. ;) :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:09
@Hanča1234 píše: Více

Njn, některé reaguji se zpožděním, stejně jako já, protože přes den mám jiné starosti, takže pak tu mám nechtěnou noční směnu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:12

Hezké shrnutí celého problému! My bychom si klidně diskutovali v Průměrákovi, ony v Milenkách, jenže jím to takhle nevyhovovalo a dolezly rýt do Průměráka, až dosáhly jeho uzamčení, takže nám nezůstalo nic jiného, než se nastěhovat do Milenek. ;) :andel:

Myslím, že o tom něco psal už Chammurapi. ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:14
@Virgin_Mojito píše: Více

Holt, asi se Tvé příspěvky o pedofilním Vladimovi a Hanči z chráněné dílny moc nelíbily. ;) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
24.8.26 22:15

Nojo, ale koukám jako blázen na tu zaludnost od dam, které, dle jejich příspěvku soude, jsou moralne na výši :lol:
I když, oni si panove v té moralce s damami nezadaji :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.08.26 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:16

Ano, platí, po 50 neoprávněných nahlášeních a při oprávněném se to nuluje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:18
@Hanča1234 píše: Více

A také nehlásili, takže těch 5-10 oznámení, co jsem pro změnu dostal já, jsi asi nahlásila Ty. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:20

Ne, že se třeba budou chovat slušně a nebudou jiné označovat za pedofily, chovance z chránených dílen, opičky, Judy a pod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 22:21
@Ploskutáček píše: Více

Slušného chování anebo eMimina? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17062
24.8.26 22:25
@aiwwa píše: Více

Tak evidentně jsi nebyla v obraze a chtěla jsi vědět v čem je nebo byl problém, proto jsem ti doporučila třeba zrovna Mango, aby tě zasvětila do děje. :D
Ale jinak máš samozřejmě pravdu, protože přesně tak jak píšeš, by tomu mělo i být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21007

Dobrý den,

budu se snažit nějak odpovědět na vše, co tu padlo a týká se nás, pokud na něco zapomenu, prosím, ptejte se znovu.

Formulace poloautomatizované procesy v emailu je řekněme fráze, která má nějak uspokojit legislativu, jinak moc nevím, proč tam je, protože proces funguje takto: vy příspěvek nahlásíte, přijde nám do administrace, my ho vyhodnotíme vždycky osobně, žádná AI apod. nám zatím nepomáhá. Podle toho, jak jsme to vyhodnotili, vyplníme formulář (máme tam na výběr x možností) a ten pak odešleme, v tu chvíli se automaticky odesílá email. V případě neoprávněného nebo nejasného řešení jen nahlašovateli, v případě oprávněného oběma a navíc do EU do nějakého sběrného místa, kde se to ukládá (detaily po mně prosím nechtějte, jsem ráda, že jsem to nemusela nastavovat a rozumnět tomu). Nic víc v tom není, každý případ musí prověřit admin, který je vždycky živý člověk. Robota zatím nemáme.

Dříve bylo při třech neoprávněných nahlášeních zablokována možnost dál nahlašovat, což už je jen u nováčků. U stálých uživatelů je sice počet nahlášení v podstatě také omezen (protože podle legislativy být musí), ale číslo jsme zvedli na 50, aby prakticky nešlo vyčerpat. Protože při jednom oprávněném, se ta předchozí neoprávněná nahlášení automaticky nulují. Tuhle změnu jsem prosadila proto, abyste se jakožto stálí uživatelé nebáli nahlašovat. Hlášení je důležité, obzvláště při trollech, reklamách a nevhodných fotografiích.

Bohužel se nahlašuje i při rozmýškách, se kterými v podstatě moc dělat nemůžeme. Jasně, vulgarity mažeme, některé napadající příspěvky také, ale obvykle nedochází v těchto případěch k banování. U stálých uživatelů to už musí být, aby k tomu došlo. Takže ne, opravdu nikomu nepomůže, když někoho nahlásí stokrát, že bychom ho kvůli tomu zabanovali, i když třeba některá hlášení uznáme.

Pokud má někdo nahlášený příspěvek, dočasně nemůže založit novou diskuzi, dokud admin nepřijde a nahlášení nevyřeší. Psát příspěvky může.

Moc mě mrzí neshody, které mezi Vámi aktuálně panují. I když jsme z toho osočováni, nejsme na žádné straně. Jo a ano, někdy to může vypadat až jako nadržování, ale jen napomínáme, mažeme některé příspěvky, snažíme se domlouvat, ale bany bychom rozdávali v krajním případě. Stálých uživatelů si vážíme a přáli bychom si mezi Vámi mír.

Nechceme se uchylovat k žádným radikálním řešením, i když i nás někdy svrbí ruce a chceme být někdy i hrubí, protože nás situace ani trochu netěší, ale to bychom ničemu nepomohli.

Emimino tu je pro zábavu, poučení, rady a myslím, že je opravdu zbytečné se hádat a vzájemně napadat. Situace na konci prázdnin může být stresující, přesto doufám, že se zvládneme nadechnout, některé věci si vzájemně odpustit a jít dál.

Děkuji a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166

A ona je tu fungl nová nebo je to nějaká reinkarnace?

Já jen, ze do mě se taky navážela, psala jsem příspěvek pod anonymem - jednalo se o citlivé téma v rodině a nebyla to moje založená diskuse a tak mě to otrávilo, ze jsem raději z te diskuse odešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
24.8.26 22:28

Ta diskuse je uz dlouho volny chat a muze tam diskutovat kdo jen chce, jen o milenkach to tam davno neni, je to tam co chvili OT, takze tam muzete prijit a diskutovat co ja vim o pestovani brambor, nebo o nesmrtelnosti brouku, kdyz tam my muzeme diskutovat o pocasi, vareni, kockach, nebo o botoxu, muze si tam kazdy jiny diskutovat OT.

Příspěvek upraven 24.08.26 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová