Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Ty brďo, tyhle blbosti se hlásí EU? ![]()
Svět se v (_!_) obrací! ![]()
Mě by třeba zajímalo, proč se diskuze „Máte taky doma podprůměrného chlapa?“ po pár nahlášeních uzamkla, ale „Milenky sem nová diskuze“ stále funguje, a to i po pár desítkách nahlášení a volání admina?
![]()
@Hanča1234 píše: Více
Je divná! Nějak jí ten klystýr moc nepomohl, naopak po něm nějak krvácí a špiní, takže nevím, jestli zítra nebude zase návštěva veteriny. ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Njn, je nás tu málo, opravdových mužů, a jak už to tvrdil veliký Ontar, dobrý chlap je vzácnost a hodnota! ![]()
@aiwwa píše: Více
Ano, ano, má paní! Vezmeš si latexový obleček?
![]()
@jege píše: Více
Myslim, ze tohle je jeden z podstatnch bodu, ze EU chce vedet, co se ( nejen) na emiminu nahlasuje.
![]()
@MyMelody píše: VíceÚplně to vidím, jak v Matrixu „Pane Andersone, buď budete spolupracovat, nebo povíme na emiminu kdy a koho jste nahlasoval“
@aiwwa píše: Více
Vidím, že noční směna nastoupila, plná energie ![]()
Prostě místo už máš obsazené, nedá se nic dělat…
Vidím, že se tady flirtuje a mám nápad, kam se můžeš se svojí partou zdivočelých dorostenek z diskuse pro adminy přesunout, když v Milenkách nejsi vítán.
Dnes tu vyskočila NSL, pustá, prázdná, smutná, akorát místo pro Tebe, admini tam nechodili.
Stačí, když se nebudete navzájem nahlašovat a já se pak můžu při ranní směně přijít pohádat ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/7463/#…
Milenky necháváme, májí už tolik příspěvků, že je v podstatě nesmysl tam jakkoliv více zasahovat. Nikdo Vám nebrání v tom založit si diskuzi o podprůměrném chlapovi vlastní. Případně mohu doporučit i uzavřené skupiny. Pustíte si tam jen toho, koho chcete.
Ještě tu byla poznámka o adminovi Matějovi. Ten už adminovat nebude. Jsme tu adminky už jen 3. Já, Eliška a Kika, možná nám časem přibyde čtvrtá.
Krásný den
Diana ![]()