Otázka na muže: Jak s ním mám dále komunikovat?

Anonymní
25.9.16 15:29

Otázka na muže

Potřebovala bych poradit nějakého muže tady, co to znamená :nevim: :nevim:
Seznámila jsem se s mužem, vše inicioval on, 2 týdny jsme spolu randili a potom začal být divný. No a dnes mi po naší společné konverzaci napsal v kostce zhruba toto:

"Stejně bych nezvládal všechny tvé požadavky - furt psát, ochránit tě… Já jsem měl ve vztahu dny, kdy jsem prostě 3-4 dny nepsal a nic. Já s tebou nebyl rozhádaný, vzal jsem to okej, ty bys nerozdýchala, že chodím s jinýma na kávičky a večeře. Já nemohu furt videt stejné obličeje, mne to pak štve a utíkam před tím. Zda budeš chtít, tak se někdy můžeme vidět.

Já: Jen jsi mi to měl říct už dřív. Já bych nepokračovala, kdybych tohle věděla…

On: Já jsem to chtěl zvládnout, ale pak jsem zase couvnul, nevím asi nikoho nemohu mít

Já: Já právě ráda pořád stejné obličeje… Dává mi to pocit jistoty. A u tebe tu jistotu nemám a to mi právě nevyhovuje. Potřebuju se o muže opřít a být pro něj ta princezna.

Co vím z dosahu, tak jsem ho prý prokoukla, a už tím pádem mně nemůže obalamucovat :nevim:

Je mi z dnešního světa tak trošku zle, kam se to řítí… Že vztahy pro někoho nic neznamenají.

Omlouvá ho snad jenom to, že je mladej - 23 let a má ještě vše před sebou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
25.9.16 15:34

Co to znamená to můžu říct i jako žena: nechce se vázat, má rád ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
25.9.16 15:35

Ahoj a co chces vedet? proste se vykrucuje ze vztahu, je to nouma, co to neumi rict narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 15:38

Já ho k žádnýmu vztahu nenutila 8o 8o

To naopak on mi říkal, že nechce jen tak něco na chvíli, že by se mnou rád bydlel nastálo, ne jenom o víkendech :nevim:

Tak právě jsem zmatená.. ale asi jen tak plácal.

• Citovat
  • Upravit
9935
25.9.16 15:40
@H8N2O4S píše:
Co to znamená to můžu říct i jako žena: nechce se vázat, má rád ženský.

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 15:42

Díky :*

Tohle nechci ani omylem :zed:

Ještě, že jsem s ním nic neměla… uf :palec:

• Citovat
  • Upravit
10315
25.9.16 15:43

Dává ti tím najevo, že vnímá, že jste každý jiný a vztah by nefungoval.
Lepší, že na to jeden z vás přišel dříve, než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27826
25.9.16 15:50

No co užil si a už ho nebavíš a chce si užívat jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 15:51

@ka2ka: Neužil - já s ním nic neměla.

• Citovat
  • Upravit
27826
25.9.16 15:52
@Anonymní píše:
@ka2ka: Neužil - já s ním nic neměla.

tak to je dobře, možná ví, že tě nedostane tak couvá, v každém případě bud ráda, ten za to nestojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.9.16 15:55

Dává Ti tím najevo, že s Tebou nechce mít vztah a neumí to říct narovinu, tak píše takové bláboly a doufá, že se Ti tím zprotiví. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.16 15:56

Ka@Ka: To si právě myslím. Protože předtím o mě pořád básnil a pak jsem mu řekla, že nejdu jen tak s někým ani na rande. Že on je jediný po dlouhé době.

Jestli hledal sex, nedivím se, že to vzdal.

Kdyby hledal vztah, tak by si rád počkal.

Díky za názory :*

• Citovat
  • Upravit
27826
25.9.16 15:58
@Anonymní píše:
Ka@Ka: To si právě myslím. Protože předtím o mě pořád básnil a pak jsem mu řekla, že nejdu jen tak s někým ani na rande. Že on je jediný po dlouhé době.

Jestli hledal sex, nedivím se, že to vzdal.

Kdyby hledal vztah, tak by si rád počkal.

Díky za názory :*

přesně tak je to normální kecal a ještě k tomu mele blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 15:59

To není o věku… Já jsem deset let s jednou partnerkou a to od sedmnácti. Prostě máte diametrálně odlišný pohled na to, co chcete. teď pro tebe není vůbec vhodný, ale všichni se měníme… Kurevník taky může zažít lásku a zklidnit se, člověku jako já se třeba nedejbože stane to, že mu v pětatřiceti hrábne, koupí si sporťáka a půjde trapčit do klubu balit patnáctky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.16 16:07
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit nějakého muže tady, co to znamená :nevim: :nevim:
Seznámila jsem se s mužem, vše inicioval on, 2 týdny jsme spolu randili a potom začal být divný. No a dnes mi po naší společné konverzaci napsal v kostce zhruba toto:

"Stejně bych nezvládal všechny tvé požadavky - furt psát, ochránit tě… Já jsem měl ve vztahu dny, kdy jsem prostě 3-4 dny nepsal a nic. Já s tebou nebyl rozhádaný, vzal jsem to okej, ty bys nerozdýchala, že chodím s jinýma na kávičky a večeře. Já nemohu furt videt stejné obličeje, mne to pak štve a utíkam před tím. Zda budeš chtít, tak se někdy můžeme vidět.

Já: Jen jsi mi to měl říct už dřív. Já bych nepokračovala, kdybych tohle věděla…

On: Já jsem to chtěl zvládnout, ale pak jsem zase couvnul, nevím asi nikoho nemohu mít

Já: Já právě ráda pořád stejné obličeje… Dává mi to pocit jistoty. A u tebe tu jistotu nemám a to mi právě nevyhovuje. Potřebuju se o muže opřít a být pro něj ta princezna.

Co vím z dosahu, tak jsem ho prý prokoukla, a už tím pádem mně nemůže obalamucovat :nevim:

Je mi z dnešního světa tak trošku zle, kam se to řítí… Že vztahy pro někoho nic neznamenají.

Omlouvá ho snad jenom to, že je mladej - 23 let a má ještě vše před sebou :roll:

co chceš vědět? má Tě jen na povyražení plus další, což Ti jasně píše.. věk ho neomlouvá, je prostě nezralej.. najdi jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí