Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to znamená to můžu říct i jako žena: nechce se vázat, má rád ženský.
Ahoj a co chces vedet? proste se vykrucuje ze vztahu, je to nouma, co to neumi rict narovinu.
Já ho k žádnýmu vztahu nenutila
![]()
To naopak on mi říkal, že nechce jen tak něco na chvíli, že by se mnou rád bydlel nastálo, ne jenom o víkendech ![]()
Tak právě jsem zmatená.. ale asi jen tak plácal.
@H8N2O4S píše:
Co to znamená to můžu říct i jako žena: nechce se vázat, má rád ženský.
Naprostý souhlas ![]()
Díky ![]()
Tohle nechci ani omylem ![]()
Ještě, že jsem s ním nic neměla… uf ![]()
Dává ti tím najevo, že vnímá, že jste každý jiný a vztah by nefungoval.
Lepší, že na to jeden z vás přišel dříve, než později.
@Anonymní píše:
@ka2ka: Neužil - já s ním nic neměla.
tak to je dobře, možná ví, že tě nedostane tak couvá, v každém případě bud ráda, ten za to nestojí ![]()
Dává Ti tím najevo, že s Tebou nechce mít vztah a neumí to říct narovinu, tak píše takové bláboly a doufá, že se Ti tím zprotiví. ![]()
Ka@Ka: To si právě myslím. Protože předtím o mě pořád básnil a pak jsem mu řekla, že nejdu jen tak s někým ani na rande. Že on je jediný po dlouhé době.
Jestli hledal sex, nedivím se, že to vzdal.
Kdyby hledal vztah, tak by si rád počkal.
Díky za názory ![]()
@Anonymní píše:
Ka@Ka: To si právě myslím. Protože předtím o mě pořád básnil a pak jsem mu řekla, že nejdu jen tak s někým ani na rande. Že on je jediný po dlouhé době.Jestli hledal sex, nedivím se, že to vzdal.
Kdyby hledal vztah, tak by si rád počkal.
Díky za názory
přesně tak je to normální kecal a ještě k tomu mele blbosti
To není o věku… Já jsem deset let s jednou partnerkou a to od sedmnácti. Prostě máte diametrálně odlišný pohled na to, co chcete. teď pro tebe není vůbec vhodný, ale všichni se měníme… Kurevník taky může zažít lásku a zklidnit se, člověku jako já se třeba nedejbože stane to, že mu v pětatřiceti hrábne, koupí si sporťáka a půjde trapčit do klubu balit patnáctky ![]()
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit nějakého muže tady, co to znamená![]()
Seznámila jsem se s mužem, vše inicioval on, 2 týdny jsme spolu randili a potom začal být divný. No a dnes mi po naší společné konverzaci napsal v kostce zhruba toto:"Stejně bych nezvládal všechny tvé požadavky - furt psát, ochránit tě… Já jsem měl ve vztahu dny, kdy jsem prostě 3-4 dny nepsal a nic. Já s tebou nebyl rozhádaný, vzal jsem to okej, ty bys nerozdýchala, že chodím s jinýma na kávičky a večeře. Já nemohu furt videt stejné obličeje, mne to pak štve a utíkam před tím. Zda budeš chtít, tak se někdy můžeme vidět.
Já: Jen jsi mi to měl říct už dřív. Já bych nepokračovala, kdybych tohle věděla…
On: Já jsem to chtěl zvládnout, ale pak jsem zase couvnul, nevím asi nikoho nemohu mít
Já: Já právě ráda pořád stejné obličeje… Dává mi to pocit jistoty. A u tebe tu jistotu nemám a to mi právě nevyhovuje. Potřebuju se o muže opřít a být pro něj ta princezna.
Co vím z dosahu, tak jsem ho prý prokoukla, a už tím pádem mně nemůže obalamucovat
Je mi z dnešního světa tak trošku zle, kam se to řítí… Že vztahy pro někoho nic neznamenají.
Omlouvá ho snad jenom to, že je mladej - 23 let a má ještě vše před sebou
co chceš vědět? má Tě jen na povyražení plus další, což Ti jasně píše.. věk ho neomlouvá, je prostě nezralej.. najdi jiného.
Potřebovala bych poradit nějakého muže tady, co to znamená

Seznámila jsem se s mužem, vše inicioval on, 2 týdny jsme spolu randili a potom začal být divný. No a dnes mi po naší společné konverzaci napsal v kostce zhruba toto:
"Stejně bych nezvládal všechny tvé požadavky - furt psát, ochránit tě… Já jsem měl ve vztahu dny, kdy jsem prostě 3-4 dny nepsal a nic. Já s tebou nebyl rozhádaný, vzal jsem to okej, ty bys nerozdýchala, že chodím s jinýma na kávičky a večeře. Já nemohu furt videt stejné obličeje, mne to pak štve a utíkam před tím. Zda budeš chtít, tak se někdy můžeme vidět.
Já: Jen jsi mi to měl říct už dřív. Já bych nepokračovala, kdybych tohle věděla…
On: Já jsem to chtěl zvládnout, ale pak jsem zase couvnul, nevím asi nikoho nemohu mít
Já: Já právě ráda pořád stejné obličeje… Dává mi to pocit jistoty. A u tebe tu jistotu nemám a to mi právě nevyhovuje. Potřebuju se o muže opřít a být pro něj ta princezna.
Co vím z dosahu, tak jsem ho prý prokoukla, a už tím pádem mně nemůže obalamucovat
Je mi z dnešního světa tak trošku zle, kam se to řítí… Že vztahy pro někoho nic neznamenají.
Omlouvá ho snad jenom to, že je mladej - 23 let a má ještě vše před sebou