Otcovská dovolená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Otcovská dovolená
Ahoj maminy, nevite pls nektera, jestli uz je v platnosti ta placena tydenni otcovska dovolena tatinku po porodu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě se to vyřizuje klasicky na sociálce ![]()
Zkus se tam poptat.
A myslím že to stačí vyběhat až po porodu.
Ale to jsou jen mé spekulace,já rodila před rokem a to se o tom pouze mluvilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že to schválené není. http://www.ceskenoviny.cz/…lednu/413234
Odložili to kvůli krizi a pádu vládu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, schválené to rozhodně není, dokonce to ještě nebylo ani v parlamentu, bylo to jen v původním návrhu politických stran, ale ani se to nezačalo projednávat a novináři to hned prezentují jako hotovou věc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Schvalene to neni a dle mne diky krizi i tezko bude… a jestli tak bych si tipla nejdriv za rok, za dva…
- Citovat
- Upravit
otcovská dovolená
Schválený to ještě není
pánové v poslanecké sněmovně mají asi mooooc práce. Do voleb to už asi nestihnou. Spíš určitě.
- Citovat
- Upravit
Mam dotaz - u otcovske, kdyz muz bezne pracuje po-pa, hlasi si 5 dni, nebo 7? @Lendeš nevíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand Dávka je na 7 dní, takže pondělí až neděle, i když o víkendu nepracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš diky moc, to jsem si myslela. Nouma v praci nahlasil 5 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand Zase si říkám, že nahlášení RD na 5 dní by asi ničemu nemuselo vadit, když ty další dva stejně nepracuje. Ale nevím jak se to přesně administruje. Dávku by mu měli dát i tak na těch 7 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš On ani nedonesl formular
, je to pidifirma a mzdy resi az ted, takze to budou muset jeste poresit
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand Tak hlavně, když mu pak do toho formuláře vyplní zaměstnavatel, že začal práci vykonávat zase až od pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, měla bych pár dotazů k otcovské. Původně v plánu ani nebylo si ji brát , ale teď se situace dost zkomplikovala a řeším to.
Všude píšou, že trvá 7 dní v kuse - musí to být nutně po-ne, nebo lze na ni nastoupit třeba dnes a být na ní do příští středy?
Zaměstnavatel je v pohodě, beztak muž nedorazí (onemocněl). Řeší se to se zaměstnavatelem, že? Co k tomu donést (RL už dodal)
A pokud s tím zaměstnavatel nebude mít problém, lze řešit až takto zpětně, není nutno hlásit předem?
A jak je to s přelomem dvou měsíců (únor/březen)?
- Citovat
- Upravit