Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
To je ten první prachatej, že tak vehementně trvas na tom, že je otec?
@JancaS84 píše: Více
Přečetla jsem si tuto diskuzi.
@Kratochvilka05 takže ten bio otec je/byl Tvůj manžel?
Zkus se zamyslet a třeba i projít fotografie manželovy rodiny (i z dětství), zda není dcera opravdu někomu podobná - rodiče manžela, sourozenci (a jejich děti), bratranec, sestřenice, strýc, teta, (pra)dědeček, (pra)babička… Myslím si, že když pořádně zapátráš, nějakou podobnost tam najdeš.
Záleží také z jakého úhlu na někoho koukáš, v jaké situaci, jak se člověk tváří… podle toho může být podobný různým lidem z rodiny, ale i úplně cizím lidem.
Znám mladou ženu, která je od dětství hrozně podobná jedné slavné americké herečce, ale fakt hodně (a tu podobu nevidím jen já). Přesto ale 100 % vím, že není dcera, ani žádná příbuzná, ani vzdálená, té americké herečky. Ani se v životě neviděly, ani nedýchaly stejný vzduch
. A přesto tam je veliká podoba.
A takových lidí, kteří jsou někomu podobní a nemají s ním nic společného (protože to prostě není ani možné) znám víc.
Příspěvek upraven 24.08.24 v 02:42
@Kratochvilka05 píše: Více
Prosim te, co by z toho ta laborator mela, proc by riskovali pruser. ![]()
Neodpověděla jsi na všechny mé otázky, pouze na jednu. Asi jsi to tady už řešila v jiných diskuzích, ale já necetla, tudíž ty odpovědi nevím. Tím pádem ti ani nemůžu nic napsat.
Spíš nechápeš ty. Nech tu malou už žít v klidu. Jsi jak posedlá. Já tohle nerada někomu píšu, ale tady se nezdržím, fakt chudák tvoje dítě.
@Sára 1 píše: Více
ani jí nic nepiš, diskutovat s ní je zbytečné
Jsem ty fotky viděla a pochybuju že jí někdo psal něco do sz, nebylo na nich vidět nic moc.
@Prelesta moc děkuji, si snad jedinej „normalni clovek“ v teto skupine. Co alespon trochu chápe mou situaci… Vsichni hned jakej sem blazen apod. Neresila bych to kdybych to nevidela a neslysela i od okoli… Je to hodne zvlastni cele. Ano nejdulezitejsi je zdraví to plne souhlasim a sem vdecna, ze dcera je zdrava a stastna
jeste jednou děkuji za Tvá slova. Chlap co vysel potvrzen ma obcas dost rejpave reci, nerekl to nikdy nejak nahlas. Neumel nikdy moc poradne komunikovat
A druhy vylouceny, se ozval po 2letech jak chce vse resit konecne apod… Takze tuseni take je.. A i podle fotek podoba je spise na chlapa co byl vyloucen… Ale jak sem psalq porad si rikam, proc by to v te laboratori delali, co by z toho sakra meli… Ale nikdy asi clovek nevi.
@stinga píše: Více
A jak to teda je? Shrnutí? Spala ve stejné době s oběma? Nebo si je jistá, či je dítě? Test ukázal něco jiného? Dítě je podle testu koho? Manžela nebo milence? A s kým je?
píše to trochu v příspěvku nad tvým - manžel není žádný, prostě asi dva „milenci“, ona tu ty diskuse píše už několik roků, co je dítě na světě - dávala tu i dítěte fotky - no takové batole, které by mohlo mít za tatínka 80 %českých mužů, žádné zvláštní rysy - a ona je přesvědčená, že dítě je na jednoho toho muže podobné, ale podle DNA vyšel několikrát jako otec ten druhý - ona to pořád a pořád řeší
Ono je totiz dost zvlastni, ze asi pul rok na to v te jedne laboratori, kde byly testy akreditovane. Laborator najednou testy prestala nabizet. Nabizi uz pouze soudni se znaleckym posudkem… Cele mi to prijde a ne jen me hodne zvlastni.
Komu všemu to přijde zvláštní? A proč mi neodpovíš na otázky? Spala jsi s oběma, můzou být otcem oba?
Ptala jsem se na víc otázek. Odpovědi jsem nedostala.
Teď vím, že jsi spala s oběma. Ve stejnou dobu? Nebo je nějaká větší pravděpodobnost i podle toho, kdy jsi s nimi spala, kdo je otec? Z toho, co píšeš, se absolutně nedá nic pochopit. Je to chaotické, není tam vše.
A neni to fuk? Ma 5 testu, ktere vylučují toho chlapa co si vysnila jako otce.
Ted pridala info o te laboratoři, ze za pul roku zacli nabizet jen soudni, coz nechapu jak souvisi. Asi lepsi business a reputace.
Pani ma slusne rozjetou paranoiu.