Otec odmítá podepsat!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1528
4.11.15 14:34

Přeji každému, ať se mu splní, po čem jeho srdce touží…ale to s tím manželem, to jsi mě pobavila. Kde bereš tu jistotu, že se nemůže nic stát? Jestli se teď firmě daří, to přece nic neznamená, dnes jsi tady a zítra zase tam…
Chtělo by to více rozhledu o životě. A tvému muži se líbí představa, že bude muset poslouchat řeči tchána? Který už teď bručí…a bručet přinejmenším bude, pokud tam zůstanete.
TOmu říkám dobrovolná sebevražda tvé rodiny a všech vašich vztahů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.15 14:35
@Poustevnice píše:
No, tak mít strach, že přijdu o střechu nad hlavou a ještě aby mi někdo předhazoval, že případě mého „výpadku“, budu moci milostivě „nastoupit já“ a cálovat…holka, ty jsi vostrá. Tohle by si můj syn nedovolil a kdyby, dostal by takový céres, že by nestačil koukat.
Jediná správná rada je - ty prachy obreč a jdi bydlet sama. Je vidět, že jsi ještě nezralá, pořád se věšet na rodiče.

Ale proboha…to jsem nikomu nevnucovala. Oni se me ptali co kdyz nebudu moct splacet. Ale to by pak clovel bydlel v jeskyni. Pochybuju, ze dnes lidi stavi domy z toho, co maji na vyplatu. Vetsinou se berou hypoteky nebo uvery. Jako jsem to mela v planu ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16090
4.11.15 14:36

No nejvíc je mi líto Tvého přítele, který s Tebou nastrkal dle tvých slov strašné peníze do něčeho, co vlastní tchýně a pratchýně. Pokud jste tam opravdu už tak šíleně investovali, zvážila bych variantu domluvit se s majitelkami bytu, za jakých okolností je reálné přepsat dům na tebe s přítelem (samozřejmě s věcným břemenem) a vyplatit sourozence. Ovšem je to prašť jako uhoď vůči otci, čistší řešení je to vůči tvému partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
4.11.15 14:37

Už vidím bráchu a babičku, jak „hravě zvládají“ vaše splátky…oni se zeptali, co bude, když vy nebudete moci splácet a ty jsi jim řekla, že to oni hravě zvládnou…
Masakr. Nemám k tomu slov, jak si to představuješ. Kvůli tvému bydlení, proč?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
4.11.15 14:40

A manžel - to je nějaký manažer, že ochotně strká velký prachy do něčeho, co není jeho?! Kde pracuje? Fakt ta firma musí mít asi sakra kliku, když má takové manažery, co se nechají k něčemu takovému ukecat. Nebo doma vládneš jen ty a manžel musí sypat? To nemáte ani jeden zdravý selský rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
4.11.15 14:43

Zrcadlo, kde je psáno, že barák musí „dostat“ zrovna dcera, že…třeba ho chtějí dát bráchovi, nehledě na to, že nejsou vůbec povinné to řešit a až umřou, tak jim to bude už jedno, jestli se o to třeba s bráchou popere.
Opravdu mě překvapila určitá drzost a necitlivost mladých, dělání tlaků a ještě vesele prohlásit, že kdyby nemohli platit oni, tak ten „zbytek zoufalců“ to hlavě zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.11.15 14:46
@zrcadlo píše:
No nejvíc je mi líto Tvého přítele, který s Tebou nastrkal dle tvých slov strašné peníze do něčeho, co vlastní tchýně a pratchýně. Pokud jste tam opravdu už tak šíleně investovali, zvážila bych variantu domluvit se s majitelkami bytu, za jakých okolností je reálné přepsat dům na tebe s přítelem (samozřejmě s věcným břemenem) a vyplatit sourozence. Ovšem je to prašť jako uhoď vůči otci, čistší řešení je to vůči tvému partnerovi.

Taky o něm máš mínění, že musí mít přinejmenším svatozář, když se nastěhoval ke tchyni, tchánovi, pratchyni, švagrovi, nic mu tam nepatří, investuje tam peníze a je si hodlá vzít na to hypotéku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1528
4.11.15 14:49

Inu, Holly Man ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.15 14:51
@Tunrida píše:
Taky o něm máš mínění, že musí mít přinejmenším svatozář, když se nastěhoval ke tchyni, tchánovi, pratchyni, švagrovi, nic mu tam nepatří, investuje tam peníze a je si hodlá vzít na to hypotéku :lol:

Ano, budu si kupovat část domu od babičky. Tedy spise zkrz darovaci smlouvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.15 14:52
@Lupetto píše:

A máte pravdu ženy…přijde mi, že je svatej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16090
4.11.15 14:52
@Poustevnice píše:
Zrcadlo, kde je psáno, že barák musí „dostat“ zrovna dcera, že…třeba ho chtějí dát bráchovi, nehledě na to, že nejsou vůbec povinné to řešit a až umřou, tak jim to bude už jedno, jestli se o to třeba s bráchou popere.
Opravdu mě překvapila určitá drzost a necitlivost mladých, dělání tlaků a ještě vesele prohlásit, že kdyby nemohli platit oni, tak ten „zbytek zoufalců“ to hlavě zvládne.

Samozřejmě to není psáno nikde, proto jsem doporučila otevřít debatu, za jakých podmínek by to reálné bylo, zda-li vůbec. Upřímně pokud by nebyly vyřešeny majetkové vztahy, rozhodně bych si nebrala hypotéku na něco, co není moje (to nic nemění na tom, že ten druhý pohled - někdo mi zastaví střechu nad hlavou - je taky na pytel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16090
4.11.15 14:54
@Lupetto píše:

Tak zkuste tu variantu oddělených bytových jednotek, a třeba půjde zastavit pouze ta vaše (nebo tvoje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.11.15 14:57
@Lupetto píše:

A jakou část tý části potom napíšeš na přítele? :lol:
Máš vůbec představu, o kolik peněz můžete přijít, když tvoje máma a babička nebudou tuto situaci řešit a nechají to na někdy na tobě a bratrovi? Opravdu si myslíš, že bratr sklapne nohy a půjde? Bych ti mohla vyprávět o takových majetkových peripetiích. Pak ti na to řeknou akorát: „Ono se toho tenkrát nadomlouvalo“ :cert:

• Citovat
  • Upravit
107
4.11.15 14:57
@zrcadlo píše:
Tak zkuste tu variantu oddělených bytových jednotek, a třeba půjde zastavit pouze ta vaše (nebo tvoje).

jo, to prý jde…ale prvně by se to muselo na ty bytové jednotky rozdělit. Měli jsme to v plánu i se samostatným vchodem. Vlastně by to byly tři patra a každé svůj vchod…ale nevím, jestli to jde takhle. Když tu byli architekti, tak něco naznačovali, že ne..nevím no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.15 15:00
@Tunrida píše:
A jakou část tý části potom napíšeš na přítele? :lol:
Máš vůbec představu, o kolik peněz můžete přijít, když tvoje máma a babička nebudou tuto situaci řešit a nechají to na někdy na tobě a bratrovi? Opravdu si myslíš, že bratr sklapne nohy a půjde? Bych ti mohla vyprávět o takových majetkových peripetiích. Pak ti na to řeknou akorát: „Ono se toho tenkrát nadomlouvalo“ :cert:

nějak to tuším. Už jen za kupní smlovu na 1/4 tohohle domu je kolem 100 000,–. Brácha pryč jít nehodlá, proto jsme chtěli tu půdní vestavbu, abychom se tu nemačkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí