Otec u porodu Mělník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
7.11.11 14:13

otec u porodu Mělník

Ahoj, máte někdo zkušenosti s porodnicí v Mělníku, jak tam přistupují k otcům na porodním sále a jestli tam semnou může být už od 1 doby porodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
7.11.11 14:25

Ahoj, rodila jsem tam před rokem a půl a co nevidět tam budu zas :-) Manžel byl se mnou po celou dobu od příjezdu, jen na klystýr ho sestra odehnala. První i druhá doba porodní je na tomtéž místě, je tam takové křeslo..jak to nazvat..taková luxusní koza :mrgreen: Měkký, polstrovaný, nastavitelný a držáčky na nohy se dají odsunout. Přístup dr dobrý, malou mi dala na prsa okamžitě a pak, když jí nesli zvážit a tak, tak to bylo jen v opačném rohu místnosti a tam jim manžel koukal přes rameno a pak ty dvě hodiny, co se zůstává na sále, tak choval a choval a já spala a spala :-)
Musím ještě pochválit návštěvní hodiny, prakticky neomezeně (ale jasně, že ne o půlnoci) a návštěvy mohly normálně na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.11.11 14:29

Děkuji, docela si mě uklidnila, takže vlastně má otec malého pořád na očích i když bych usla? Nevíš jak je to tam s fotákem? Mají proti tomu neco, a připlácí se za něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
7.11.11 15:18

ja jsem taky rodila na Melniku, mela jsem to trochu rychlejsi, takze pritel dojel asi hodinu pred porozenim :). Ale PA se me ptala, kde toho chlapa mam? :) Za fotak jsme nic neplatili, nikdo nic nerikal, ani se blbe nekoukal. Ja jsem tam byla spokojena a i kdyz spadove patrim do Prahy, az budu rodit priste znovu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.11.11 15:21

Ahoj, rodila jsem tam před 2ma rokama a za půl roku budu znovu, mohl tam být se mnou od té doby co přijel a co mě dali na sál, ale skončila jsem akutním císařem, přesto tam mohl být se mnou. Platila jsem 300,– za to že tam byl.

Pro lepší pochopení: Byla jsem na monitoru, kde mi rupla voda, on akorát přijel (nevěděl, že rodím), přešla jsem na sál, kde jsem byla oholená a klystýr, potom jsem šla do sprchy a on už tam seděl převlečený a byl se mnou do té doby než mě odvezli na JIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.11.11 15:25
zuzouš píše:
Ahoj, rodila jsem tam před rokem a půl a co nevidět tam budu zas :-) Manžel byl se mnou po celou dobu od příjezdu, jen na klystýr ho sestra odehnala. První i druhá doba porodní je na tomtéž místě, je tam takové křeslo..jak to nazvat..taková luxusní koza :mrgreen: Měkký, polstrovaný, nastavitelný a držáčky na nohy se dají odsunout. Přístup dr dobrý, malou mi dala na prsa okamžitě a pak, když jí nesli zvážit a tak, tak to bylo jen v opačném rohu místnosti a tam jim manžel koukal přes rameno a pak ty dvě hodiny, co se zůstává na sále, tak choval a choval a já spala a spala :-)
Musím ještě pochválit návštěvní hodiny, prakticky neomezeně (ale jasně, že ne o půlnoci) a návštěvy mohly normálně na pokoj.

To u mě to s návštěvama bylo na 5 :-( rodila jsem 5.12. a byly vyhlášený chřipkový epidemie, takže návštěvy pouze úplně venku na chodbě před výtahama, ale tam miminka nepouštěli, takže jsem byla celý týden bez návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.11 21:17

Ahoj, rodila jsem v červnu. Otec byl se mnou od začáku - teda při klystýru šel koupit vodu :mrgreen: ale jinak celou dobu a i cdvě hodiny po porodu a potom se mnou rovnou přešel na pokoj a tam jsme ještě byli spolu do večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.12 14:43

Ahoj,rodila jsem v červnu loňského roku.Manžel byl po celou dobu u mne,jen po porodu si ode mne odskočil malou vyfotit a natočit :)
Pak se mnou byl i dvě hodiny na sále a přešel se mnou i na pokoj.Rodila jsem před 20h a zůstal skoro do půlnoci,byla jsem na pokoji zatím sama.Jen ta tisícovka za jeho přítomnost mi připadala skoro hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.5.14 11:36

Zdravím emiminkařky :mavam:
Chtěla bych toto téma trochu oživit :-) Mohli by jste napsat sem novější názory? :-D Zajímá mne zda jsou nějaké změny, a jak to vše probíhalo :-) Moc děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.5.14 11:49

Ahoj, nová zkušenost loni :palec: Manžel mě přivel. Vyšetřili mě, poslali s manželem na pokoj, abych se převlékla a případně tam odložila věci a pak jsme s manželem šli na sál. Kromě klistýru(šel se převléknout do zeleného) tam se mnou byl už celou dobu- od začátku až do konce. Po dvou hodinách po porodu jsme přešli na pokoj a tam se mnou byl ještě pár hodin :palec:

Vše bez problémů, přístup personálu v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
31.5.14 02:02

Čerstvá zkušenost 3/2014. Vše SUPER! Manžel mohl být se mnou stále kdekoli a kdykoli, Kdybych ho neposlala pryč u klystýru, tak PA by ho tam snad klidně nechala:-D
Přístup všech dokonalý. Během samotného porodu stál manžel dokonce v nohou a „asistoval“ PA a koukal pod ruce MUDr a ani jedna to neřešily;-)
klystýr nabídli, ale nenutili, dále nabídli sami paracervikální blok-úžasná věc! Opravdu super porodnice. Příští porod zase Mělník.
I na oddělení skvělá péče o mě i miminko! ;-) Neomezeně návštěvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková