Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli je tu nějaká mamina co se chystá rodit v Boskovicích, nebo tam ted někdy rodila. Já mám termín 29.2.2012 a stále se rozhoduji mezi FN Brno a Boskovicemi.
Dobrý den,mám stejný problém tak jako vy. Datum porodu máme stejné a uvažuji o tom, že zvolím ty Boskovice. Nemocnice sice nic moc,ale porodnici si všichni pochvalují,tak myslím,že to vyhrají Boskovice.
Krepeluska píše:
Dobrý den,mám stejný problém tak jako vy. Datum porodu máme stejné a uvažuji o tom, že zvolím ty Boskovice. Nemocnice sice nic moc,ale porodnici si všichni pochvalují,tak myslím,že to vyhrají Boskovice.
Já byla v pondělí na prohlídce a uvidíme zatím jsme bez komplikací.všechny testy a UTZ v pořádku. Ted jsem ty porodnice procházela trošku víc a ještě se mi líbí u milosrdnejch Bratří je to tam takový domácký.
tak já Boskovice mohu jen a jen doporučit, rodila jsem tam svoji první dcerku. A i druhé budu rodit jedině v Boskovicích. Přístup porodních asistentek je úžasný, jsou milé, usměvavé, pomáhají mamince. Manžel byl po celou dobu se mnou na porodním boxu. Lékaři byli také milí a vstřícní. Na novorozeneckém opět jen samá pozitiva, prostě nemohu na personál a jejich chování říct vůbec NIC. Jediné co bylo horší, tak strava, ale to je asi v každé nemocnici, takové to klasické jalové jídlo. Kdyby vás cokoliv zajímalo ptejte se ![]()
wacinka píše:
tak já Boskovice mohu jen a jen doporučit, rodila jsem tam svoji první dcerku. A i druhé budu rodit jedině v Boskovicích. Přístup porodních asistentek je úžasný, jsou milé, usměvavé, pomáhají mamince. Manžel byl po celou dobu se mnou na porodním boxu. Lékaři byli také milí a vstřícní. Na novorozeneckém opět jen samá pozitiva, prostě nemohu na personál a jejich chování říct vůbec NIC. Jediné co bylo horší, tak strava, ale to je asi v každé nemocnici, takové to klasické jalové jídlo. Kdyby vás cokoliv zajímalo ptejte se
S jalovým jídlem se počítá.Taťulda mi je bude vozit ![]()
je mi jasné že mi asi nedoveze pizzu,ale už sem tam byla jen na návštěvě a trefila se do jídla tak měli čočku a druhej den zelnou polévku
trochu jsem koukala protože mám takovej dojem že moc nehledí na maminy po porodu.
Michajela píše:
je mi jasné že mi asi nedoveze pizzu,ale už sem tam byla jen na návštěvě a trefila se do jídla tak měli čočku a druhej den zelnou polévkutrochu jsem koukala protože mám takovej dojem že moc nehledí na maminy po porodu.
ne je jim to tam ukradené, nás cpali celerovou polívkou čerstvýma rajčatama… malás e mi tam osypala z jídla a měla bolení. Já trpěla hlady
sice manžel vždycky něco dovezl, ale zase si nemáš kde schovat třeba jogurty… takže to chce jídlo do úschovy co nepotřebuje lednici.
wacinka píše:Michajela píše:ne je jim to tam ukradené, nás cpali celerovou polívkou čerstvýma rajčatama… malás e mi tam osypala z jídla a měla bolení. Já trpěla hlady
je mi jasné že mi asi nedoveze pizzu,ale už sem tam byla jen na návštěvě a trefila se do jídla tak měli čočku a druhej den zelnou polévkutrochu jsem koukala protože mám takovej dojem že moc nehledí na maminy po porodu.
sice manžel vždycky něco dovezl, ale zase si nemáš kde schovat třeba jogurty… takže to chce jídlo do úschovy co nepotřebuje lednici.
No bude unor takovej jogurtovej lednák je určitě lepší jak celerová polívka
![]()
Michajela píše:wacinka píše:No bude unor takovej jogurtovej lednák je určitě lepší jak celerová polívkaMichajela píše:ne je jim to tam ukradené, nás cpali celerovou polívkou čerstvýma rajčatama… malás e mi tam osypala z jídla a měla bolení. Já trpěla hlady
![]()
![]()
to hodiš na okno, to bude v poho. já rodila v září a bylo horko a teď mě čeká červen ![]()
juuu, letňáček. já myslela že nám bude snažení trvat tak půl roku tak sme se nějak v květnu přestali hlídat a na konci června by //
a bude z něj unorče nebo březňáček záleží na tom kdy bude chtít na svět.
Ahoj ![]()
našla jsem tuto diskuzi já mám termín 30.3.2012 a jsem rozhodnutá rodit v Boskovicích - mám to nejblíž kamarádky co tam rodili si porodnici vychvalují a také tam znám jednu porodní asistentku tak snad to bude OK ![]()
Jinak vám přeji pohodový a rychlý porod ![]()
My se tam byly podívat a docela se nám tam líbilo. Já ty nemocnice nemám moc v lásce,ale co človek nadělá, jde přeci jen o Malého. Moje Gyndr.je Kupková a když má záskok za sebe tak je místo ní Barošová což je taky velice příjemná a pečlivá dr. nedávno jsem ležela 2 dny na gyn.odd. a měla jsem možnost malinko poznat ještě tři lékaře a nemám ani jednu špatnou věc na jejich učet. takže pokud se s nimi potkám u porodu tak budu spokojená. A už víte co budete mít nebo si necháváte překvapení?
Michajela píše:
My se tam byly podívat a docela se nám tam líbilo. Já ty nemocnice nemám moc v lásce,ale co človek nadělá, jde přeci jen o Malého. Moje Gyndr.je Kupková a když má záskok za sebe tak je místo ní Barošová což je taky velice příjemná a pečlivá dr. nedávno jsem ležela 2 dny na gyn.odd. a měla jsem možnost malinko poznat ještě tři lékaře a nemám ani jednu špatnou věc na jejich učet. takže pokud se s nimi potkám u porodu tak budu spokojená. A už víte co budete mít nebo si necháváte překvapení?
Jéééé tak to jsme na tom stejně já taky chodím k paní Kupkové a před tím jsem chodila k paní Brošové (ale kvůli ordinačním hodinám jsem přešla)my jsme si to nechali říct- bude to kluk ![]()
Já chodím do ordinace do černé hory tam bývá jen pátky. tééda u nás to bude taky klučina.
už se moc těšíme.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.