Otěhotnění 3 dny před MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101575
1.12.11 19:44
indigy píše:
Já otěhotněla 1.den menstruace, která se hned nedostavila a na těhu testu se čárky objevily až po třech týdnech. Takže možné je všechno :)

Ale v tom případě si neotěhotněla 1. den menstruace, když se ti žádná nedostavila, ale jen si měla zrovna tenhle cyklus výrazně později ovulaci… a kdyby si neotěhotněla, tak by ta menstruace přišla o nějakých 10 - 14 dní později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.12.11 09:39
j.a.n.i1 píše:
indigy píše:
Já otěhotněla 1.den menstruace, která se hned nedostavila a na těhu testu se čárky objevily až po třech týdnech. Takže možné je všechno :)
Ale v tom případě si neotěhotněla 1. den menstruace, když se ti žádná nedostavila, ale jen si měla zrovna tenhle cyklus výrazně později ovulaci… a kdyby si neotěhotněla, tak by ta menstruace přišla o nějakých 10 - 14 dní později.

Tak 1. den očekávané menstruace, která chodila pět let předtím pravidelně. Ovulaci můžeš mít i klidně těsně před měsíčkama, jsme lidi, každý to má jinak, stejně jako každý má jiné těhotenství a porod. Prostě je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
2.12.11 09:45
indigy píše:
j.a.n.i1 píše:
indigy píše:
Tak 1. den očekávané menstruace, která chodila pět let předtím pravidelně. Ovulaci můžeš mít i klidně těsně před měsíčkama, jsme lidi, každý to má jinak, stejně jako každý má jiné těhotenství a porod. Prostě je to individuální.

Kdybys měla ovulaci těsně před MS, tak těžko otěhotníš, protože to oplodněné vajíčko potřebuje nějaký čas na uhnízdění a pokud to nestihne, tak MS přijde i přestože tam oplodněné vajíčko je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.12.11 11:24
j.a.n.i1 píše:
indigy píše:
j.a.n.i1 píše:
indigy píše:
Kdybys měla ovulaci těsně před MS, tak těžko otěhotníš, protože to oplodněné vajíčko potřebuje nějaký čas na uhnízdění a pokud to nestihne, tak MS přijde i přestože tam oplodněné vajíčko je.

Ježiš, to je fuk, prostě jsem pět let měla menstruaci přesnou a v den, co jsem to měla dostat, jsme si nedali pozor a už nepřišla a na testu byly čárky až za tři týdny. Bylo to přesně 5.7.2011 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.12.11 22:30

No tě pic tady jsou to dohady :) No tak u mě je nového to ,že jsem si asi 14 od možného otěhotnění dělala znov testík a vyšel opět negativní test byl opravdu sněhobílý tak jsem to neřešila a řekla si že počkám do příští MS, která by měla přijít 25.12. a uvidím, ale teď o víkendu se mi zas stala parádní věc. Přepadli mě hrozný průjmy horečka a zvracení pocit jak na omdlení dnes jsem zvracela jen ráno a horečky taky ne ale nevolno mi bylo. Tak jsem to vyprávěla mamině jak ležím a je mi zle a ta, která je samozřejmě informovaná o mém možném těhu hned na mě vyhrkla že fakt stejně těhu můžu být, že některé ženské to takhle mají, že je jim zle a trápěj je průjmy tak jsem z toho blázen e nevím jestli dělat další test :nevim: Máte s tím některá zkušenost? je fakt , že 14 dní byl ještě na test asi brzy, ale myslela jsem ,že by se tam aspoň ukázal duch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.12.11 23:34

No 14 dní po oplodnění je už dost, to už by něco být vidět mohlo… :think:

A jinak ovulace může být posunutá, tím pádem se posune i zjištění těhotenství.

Takové to testování 3 dny po styku je trošku hloupost, protože hcg je hormon, který vytváří vznikajíci placenta - a placenta nemůže být, dokud není vajíčko uhnízděné. A to přece jen nějakou dobu trvá (cca 5 dní, putuje vejcovodem, dělí se…). Aby bylo vajíčko „blízko k děloze“ a tudíž dorazlo hned druhý den je nemožné. :)

Já bych ještě testla, ale jinak si taky myslím, že to bude jen viroza a rozhozené hormmony… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.12.11 15:25

hladina HCG v krvi

Ahoj jsem tu nova,ale nevím si rady před týdnem jsem mela jit na operaci podle HCG mě zjistili že jsem těhotna a poslali mě domů a to jsem mela 260 a vcera jsem byla na kontrole a krev je pry negativni a tak mam prijit v pondeli ze mi ji vezmou znova.já si myslim že jsem kratce těhotna protože mi neukazuje ani gravitest.a taky beru Utrogestan 3* denně 2 taglety si zavadim nemohou take skreslovat testy. dekuju Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
20.3.13 16:24

otěhotnění 3dny před menstruací?

Ahoj chtěl bych se Vás zeptat je možné otěhotnět 3dny před menstruací??? mívám to pravidelně za 30dní a ted už to mělo být v pondělí a nic ani náznak kdyby se fakt stalo je možné že by menstruace nepřišla?? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
20.3.13 16:27

@Leník24 Tak možné to je, ovulace nemusí být vždy přesně a mohla se zdržet… takže buď MS nepřijde nebo přijde později - cca o stejnou dobu o jakou se opozdila ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
20.3.13 16:32

Aha jen my přišlo divné že kdybych teda byla těhule že bych hned tento měsíc neměla menstruaci když to bylo 3dny před očekáváním…že by to tělo hned takto reagovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
20.3.13 16:50

@Leník24 Ne, tělo by takhle nereagovalo, ale řekněme, že normálně míváš ovuaci kolem 20 dne, ale tentokrát se z nějakého důvodu (teplota, stres, cokoliv) o 7 dní zdržela, takže byla až toho 27, tedy 3 dny pře MS. Ale jelikož se ovu posunula, tak se posune i ta MS, takže pokud těhotná nebudeš, tak přijde taky o těch cca 7 dní později, ale pokud bys byla, tak už nepřijde vůbec a tudíž nikdy nezjistíš, že by přišla později.
Nebo druhá možnost, že je to anovulační cyklus, ty bývají taky delší, ale při něm neotěhotníš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 17:57

Dobrý večer.
Omlouvam se za dotaz, ale zajimaji me vase nazory!
MS cyklus mám pravidelný po 28DC, tento mesic jsem si delala ovulacni testy, ovulaci mi to ukazalo 23DC s manzelem jsme se tedy milovali 24DC jde mi o to, pokud jsem otehotnela ( pripadne ) je mozne, ze by MS 28DC jiz nedorazila? Mam totiz jiz 5ty den zpozdeni. To se mi jeste nestalo.
Dekuji! D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.14 18:00

A jeste mam jeden dotaz. Prosim. Kdy v tomto pripadne ma cenu delat TT? DEKUJI

• Citovat
  • Upravit
356
1.2.14 18:06

TT má cenu dělat nejdřív deset dnů po styku. Držím palce, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
1.2.14 18:10
@Anonymní píše:
A jeste mam jeden dotaz. Prosim. Kdy v tomto pripadne ma cenu delat TT? DEKUJI

Test udelat 14 dni po styku, pripadne dojit na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí