Bolest v kříži a průjem

alli_li
25.11.11 16:05

Bolest v kříži a průjem

Dobrý den všem, jsem tu nováčkem a často jsi tu čtu deníčky nebo diskuze.
Potřebovala bych poradit, nebo se zeptat jestli některá z Vás měls tyto problémy taky. Dneska jsem 37+6 a od rána mě pobolívá podbřišek jako při menstruaci, teď se k tomu přidala bolest v kříži a průjem. Nemůže to být začátek porodu? Nebo to jsou „obvyklé“ potíže na konci těhu? V úterý jsem byla na kontrole vše bylo OK, čípek mam na špičku orstu - napsáno v průkazce CS2. Moc děkuji za případné odpovědi. Alena

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.11.11 16:10

Může a nemusí ;) Určitě se tam něco děje, otázkou je, zda jsou to jen poslíky, či začínající porod. Vanu jsi si dávala? Po té většinou poslíky ustoupí a kontrakce zůstanou či zmírní se.
Já měla poslíky i s průjmem od 35.tt, bylo to dost nepříjemný a hlavně jsem se bála vzdálit od záchoda :lol:
Pokud to není moc výrazné, jdi spát. Pokud by se to mělo rozjet, tak je potřeba se na to aspoň pár hodin prospat, pak už toho moc nenaspíš :mrgreen: Mě před prvním porodem stačily 4hodiny, pak jsem dva dny nespala :roll:
A při druhém porodu jsem spala pár hodin před narozením syna 20min a i ty mi pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.11.11 16:12

Jo, může to být předzvěst, ale já tohle zažívala 14 dní před vyvolávaným porodem a nebyla sama, takže taky nemusí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
25.11.11 16:15

Vanu jsem zkoušela a je to stejný. Přemýšlela jsem, že bych zajela pro jistotu do nemocnice, ale aby ně tam neměli za blázna. :-)

• Citovat
  • Upravit
6956
25.11.11 16:16

Rodis!!!!!! Sup do porodnice!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
25.11.11 16:18

Jed do porodnice ,lepší 100× zbytečně než jednou pozdě.Příznaky porodu to být můžou .Pokud ne aspon to tam trochu obhlídneš předem . ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.11 16:19
alli_li píše:
Vanu jsem zkoušela a je to stejný. Přemýšlela jsem, že bych zajela pro jistotu do nemocnice, ale aby ně tam neměli za blázna. :-)

No tak pokud je to stejný, tak to bude na začátku. Dokad jsi schopná s náma konverzovat, tak bych nejezdila, fakt se prospi, za pár hodin by ti to mohlo pěkně chybět.
Z porodky by tě pravděpodobně buď poslali zpět nebo si tě tam nechají a nějaký aktivka to bude chtít popohnat - zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
25.11.11 16:33

Přijel manžel domu, tak jsi jdu dát ještě tu vanu. :-) Jinak moc děkuji za odpovědi:-) a rady od zkušenějších:-)

• Citovat
  • Upravit
31291
25.11.11 16:43

tak mě takhle začínal porod, ale pak trvalo dalších skoro 15 hodin, než malej přišel na svět, a dobrých 10, možná víc, z toho sem klidně mohla zůstat doma (kdyby mi neodtekla voda, takže sem do porodky musela)
taky radím, jdi si lehnout, pokud to půjde, když se to bude stupňovat, tak tě to jistě vzbudí a bude ještě dost času do porodnice vyrazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.11.11 21:05

Jj mně taky takhle začal porod a pak dalších 23 hodin. Takže vklidu doma a spát. Člověk potřebuje hodně sil to mi věř. Já nespala a pak jsem neměla sílu ani si dojít na záchod. Strašně to vyčerpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
25.11.11 21:26

Tak už máme kontrakce po 5ti min, budeme vyrážet do porodnice, tak uvidíme co se z toho vyklube..

• Citovat
  • Upravit
31594
25.11.11 21:43
alli_li píše:
Tak už máme kontrakce po 5ti min, budeme vyrážet do porodnice, tak uvidíme co se z toho vyklube..

Tak hodně síli a ať je prcek rychle venku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.11.11 11:57

Tak si představte, že stále nic. :-( Kontrakce teda byli nejdříve po 10ti pak po 5ti a to jsme razili do tý nemocnice. Tak mě dali na monitor a pak přišla dr.že ně vyšetří a byla jsem jen na jeden prst. Tak mě chtěla hospitalizovat, že se to večer rozjede, ale to jsem odmítla s tím že bydlíme kousek tak pojedu dom. No a doma jsme šli spát a ono to všechno ustalo.:-( Jediný co mi zůstalo je bolest v kříži, že ani nemůžu chodit a po kontrakcích ani památka:-(

• Citovat
  • Upravit
369
28.11.11 17:08

a mě zas bolí už asi od 8tt záda, nebo spíš v křížích :( bojím se abych tu bolest neměla aji u porodu sice jsem 18plus3 ale i tak..když dlouho stojím, nebo dlouho chodím tak mě to bolí celej den a celou noc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.11.11 19:11

Tak to tě chápu, ty záda bolej to je děs. Taky se bojim, abych to neměla u porodu. Ale doufám, že stihnu epidurál a bolest ustoupí. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky