Otěhotnění 3 dny před MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10860
27.9.24 08:08
@Nella 000 píše: Více

No to by byla ovulace dost pozde. No testuj tak tyden a pak tedy asi doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.9.24 08:46
@Tarena píše: Více

Jojo právě si říká zda by test ukázal 13 dní od pohl. Styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
27.9.24 08:56
@Nella 000 píše: Více

Spermie vydrzi az 5 dni. Takze 13 minus 5 je 8 dni po ovulaci, kdyby tam zrovna byla. To by jeste duch nebyl. Nejdrive tak 10 DPO. Nejlepe 14 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.9.24 09:16

Jojo dobře no zkusím za pár dní zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
27.9.24 09:49

Byla, ale stát se to muze. Nicméně cca 10-12 dní po stylu by něco mohlo být vidět a nějakých 20 dní po stylu je jistota, že nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.26 11:38

Krásný den všem. 🌸
Mám asi takový hloupý dotaz, ale stejně mi to nedá. Už dvě děti mám, před rokem a půl jsem si musela porodit mrtvé miminko. O další miminko se v rámci možností snažíme. Půl roku beru od zavádím ulrogenstan na srovnání cyklu, od 11 dne c do 25 dne. Můj hloupý dotaz zní je reálné otěhotnět tři dny před menstruací a pak dostat menstruaci? V neděli jsme se milovali, menstruaci jsem dostala včera. Mám krátký cyklus. 23-25. Popřípadě všude čtu, jak si spermie dokáží dlouho počkat..Moc všem děkuji. Asi na to hrozně moc myslím, za týden odlétáme na dovolenou a já mám prostě strach abych něco nezanedbala..kdyby náhodou.

• Citovat
  • Upravit
101618
7.5.26 11:43
@Anonymní píše: Více

Ne, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
7.5.26 12:01
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak zas spousta žen nemusí poznat, že to krvácení není menstruace a pozdní ovulace se stávají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
7.5.26 12:08
@Nimie píše: Více

Jo a čistě nahodou bude zrovna posunutá ovulace a zrovna v terminu ms bude krvácení, které ale neni menstruační a i pres nej se povede uhnízdění toho oplodneneho vajíčka :think:
Jako jo, člověk muze vyhrat i ve sportce a obcas nmse to nekomu i povede, ale taky nebudes rusit dovolenou, protože sis vsadila a co kdyby bylo treba si vyhru vyzvednout v době, co jsi pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
7.5.26 12:17

Já netvrdím, že je to její případ, a je to hlavně opravdu nesmysl nad tím takhle smýšlet, ale nemožné to není ne? :nevim: krvácení po oplodnění cca v době menstruace je naopak jev dost běžný pokud vím, „přes něj se povede“ - vždyť to je běžný symptom u spousty žen :nevim:

Krvácela jsem ve dvou těhotenstvích skoro v délce běžné MS, slabší intenzita možná, ale to mi úplně stejně udělá stres nebo léky. V prvním se termín i téměř úplně shodoval s MS, nic mě tehdy netrklo, že by to nebylo ono. U druhého to přišlo o něco dřív, bolesti v obou případech normálně menstruační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
7.5.26 12:20

@j.a.n.i1 když už jsme u té sportky :) víš kolik žen čistě náhodou otěhotnělo po x letech neplodnosti čistě náhodou když čekaly na MS, aby začaly s IVF stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
7.5.26 13:39

Ale pochybuju, ze by otehotnely 3 dny pred ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
7.5.26 13:40

Ale ne 3 dny po styku a o to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
7.5.26 13:43
@Anonymní píše: Více

Jakoze kdybys otehotnela, tak bys zrusila tu dovolenou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
7.5.26 14:57

Asi si nerozumíme. Ja se bavím o tom, ze může byt těhotná a přitom krvácet. 3 dny je brzo, musela by se posunout ovulace atd., ale těhotná jsi az v momentě kdy je embryo úspěšně plne uhnizdene a stimuluje tělo. Nidace neni otázkou minuty a 3 dny jsou sice brzo, ale neni mi uplne jasný proc by to bylo vyloučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí