Otěhotnění 3 dny před MS?

18
25.11.11 20:05

otěhotnění 3 dny před MS?

Ahoj holky. Jsem tu nová… Měla bych na vás takový dotaz tak snad mi poradíte, nebo aspoń napíšete nějakou vaší zkušenost :)
Minulý týden jsme byli na dovolené a já si zapoměla HA tak ,že jsem ji týden nebrala a v neděli mi měla přijít MS a 3 dny před ní tím jsme měli styk MS nedorazila tak jsem si 3 dny na to dělala test a byl negativní myslím ,že je na testování ještě brzy kolik dní od početí, nebo od vynechání MS se vám ukázali //?
Myslím si ,že těhu být nemůžu když to bylo 3 dny před MS ,a le když jsem nebrala HA :nevim: ale mám dost příznaků: nevolnost, citlivost na pachy, závratě pořád se mi motá hlava mám hlad lítám na wc a píchá mě v podbříšku… Miminko jsme zatím s manžele neplánovali ( i když já bych byla moc šťasná :dance: ) chtěli jsme až tak za rok tak bych chtěla dál brát HA, ale když si nejsem jistá jestli jsem těhu nechci aby to náhodou pidimini neublížilo kdyby tam bylo ;) Děkuju za vaše komentáře a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
25.11.11 20:06

Pardón týden na to jsem dělala test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 20:14

Týden po styku je na test brzy, těhotenství vyloučené není, ale jako moc pravděpodobné bych ho neviděla… třeba se ti jen rozhodily hormony, tím jak jsi je nebrala… Zkusila bych test tak 14-16 dní po nechráněném sexu.
Přeju ať to dopadne, jak ty sama chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.11.11 20:39

Ahojky, tak mě osobně test nevyšel ani jeden a tak jsem se naštvala a v práci si nechala vzít krev a tam to teprve vyšlo. Asi to na mě nějak nepůsobilo, ale dřív jak za 14 dní od početí ti nevýjde určitě a třeba jako u mě to bude ještě i déle. Jo a já otěhotněla 2 dny před menstruací, ale plánovaně. :hug: Jinak to, co popisuješ jsou příznaky těhotenství, ale taky nemusí být. Prostě si zajdi k doktorovi a on ti veme krev a máš to na tuty.:-) Držím pěstička a ať to výjde. Ti caparti jsou úžasní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 20:45

Romči, ale tys nebrala antikoncepci, ne? Jestli jsem to dobře pochopila, tak autorka dotazu normálně antikoncepci bere, nebrala jen týden na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.11 21:15

Jo Jo přesně tak beru :) také si myslím ,že je to nepravděpodobné že bych byla,a le co kdyby také mě napadlo, že to nedorazilo, protože to mám rozhozené tak tedy počkám 14 dní a uvidíme. Občas jsem si i zapoměla HA vzít ale vždy MS přišla na čas tak mě to teď přakvapilo a ještě k tomu ty náznaky příznaky :nevim: Když to dopadnde // budu jedině šťasná i když neplánovaně tak uvidéme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.11.11 21:27

ahoj,já jsem otěhotněla a test mi vyšel už 3 den po otěhotnění a to si doktor nebyl ani jistý,jestli jsem těhotná,protože to bylo moc brzo.Ale byly tam // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
25.11.11 21:32

Pokud si jí týden nebrala, tak ta „MS“ měla přijít již v tom týdnu… ona to vlastně při braní HA není klasická MS a nedá říct, že to bylo 3 dny před MS, nicméně může to být jak rozhozené tak těhotenství. Nicméně týden po styku je na test brzo, po 14 dnech tam může něco být, ale nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.11 21:32

Jéé tak to je úžasné. To já asi mezi takové rychlíky patřit nebudu jestli jsem těhu. Raději si počkám a pak uvidíme. Jak už se tím asi týden zabývám jestli jsem nebo ne. Tak snad i kdybych nebyla tak se snad začnem snažit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.11 21:36

Já jsem to špatně napsala tak tak měla přijít v tom týdnu kdy jsem nebrala HA. Také si myslím že je brzy ale zkusila jsem to… tak teď zkusím týden dva vydržet a uvidím co se z toho vyklube :) děkuji za komentáře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 21:42
zabkakvak píše:
ahoj,já jsem otěhotněla a test mi vyšel už 3 den po otěhotnění a to si doktor nebyl ani jistý,jestli jsem těhotná,protože to bylo moc brzo.Ale byly tam // :D

Sorry, ale 3 dny po otěhotnění nemůžeš mít pozitivní test - nauč se biologii a vývoj embrya ;) 3 dny po oplodnění má embryo tak 8-10 buněk a zahnizďuje se 5-6 den po oplodnění. Teprve potom se uvolňuje hCG do krve a když je ho dost v krvi, tak ho vyfiltrují ledviny a je i v moči.
Takže jsi buď otěhotněla dřív a nebo nebyl test po 3 dnech ale tak po 12-13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 21:44

zabkakvak - a nebo jsi měla nějaký test, co dělá // vždycky (mně osobně takto fungují testy Rapid)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.11.11 21:13

Jo nebrala, ale kamarádka brala pravidelně a byla přesto v tom. :D Jo není to vždycky 100%. Takže může se stát všechno. Další kámošce řekli, že nikdy neotěhotní a hned poprvé bez ochrany a byla v tom. Tož příroda je nevyzpytatelná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.11 11:04

Fíha no hold příroda si dělá co chce :D tak uvidíme a necháme se překvapit. Budu testovat až za týden aby to mělo smysl… už jsem zblbla i toho mého, že si mě furt všímá jak mi je jestli se mi nechce :poblion: :poblion: a pořád říká ,,no to takhle to těhotný mají no " :lol: fakt sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.12.11 16:21

Já otěhotněla 1.den menstruace, která se hned nedostavila a na těhu testu se čárky objevily až po třech týdnech. Takže možné je všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí