Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím že tady nejste doktoři ale tak nějak se potřebuju s někým poradit. Je to 2 měsíce co jsem vysadila HA. První menstruaci jsem dostala až za14 dnů co měla přijít normálně a to stejně až po vyvolávací injekci. No a hned když mi menstruace skončila, tak sme s přitelem měli sex asi 3 během 4 dní a udělal se do mě. A teď mě nějak napadlo jestli nemůžu být těhotná?.Ale nevím jestli je to možný hned po té menstruaci nebyla to klasická menstruace neměla jsem ovulaci. Ale napadlo mě co když ta ovulace přišla po skončení te ms je to vůbec možný?
ahoj, ja mivala ovulaci asi den nebo dva po skonceni MS,takze je to i mozne, dokonce je mozne otehotnet i behem MS ![]()
A po HA vlastně nevíš kdy máš ovulaci a hlavně je to hned…já brala HA 10 let, 27.12 jsem vysadila a 10.1. už jsem byla v tom ![]()
já otěhotněla 1den po menstr.,brala jsem anti 9let nonostop,pak jsem dva měsíce vynechala a pak hned otěhotněla…takže můžeš…
já otěhotněla 1den po menstr.,brala jsem anti 9let nonostop,pak jsem dva měsíce vynechala a pak hned otěhotněla…takže můžeš…
Ahoj,taky jsem otěhotněla hned v prvním týdnu po ms.i jsem to pak radila sestřence,když se jí nedařilo a taky to vyšlo.tak doufám,že to pro Tebe není špatná zpráva. ![]()
Děkuju za odpovědi. Pokud se ms zpozdí udělám si test. Jinak zprava by to byla dobrá ale pokud bych těhotná nebyla tak by se nic nestalo:-)