Těhu, nebo ne těhu?

3635
7.9.10 18:44

Tehu nebo ne tehu?

Tehu nebo ne tehu?

Ahoj holky, jsem tady nova, ale uz nejaky ten den sem chodim a procitam si prispevky. Mam takovy mensi problem a nevim co si o tom myslet. Minuly ctvrtek jsem si delala test odpoledne citlivost na 10 a ukazal se mi tam takovy slaby sedy duch a druhy den rano taktez, kdyz jsem si dneska koupila mamatest 10 a udelala jsem si ho odpoledne tak tam nic neni pouze jedna /. Menzes cekam az pristi tyden, ale uz dva tydny me boli bradavky a trochu i prsa a mam tlak a bolesti v podbrisku, je mi porad nejak divne a prestalo mi chutnat kafe. Normalne jsem vzdy pila tak 4 kavy denne a ted s bidou vypiju jednu. Mohla bych byt tehotna? Prosim jestli ma s timto nekdo skusenosti odepiste mi. Moc vam dekuji. Miminko si s manzelem moc prejeme. A beru utrogestan 2 tablety denne a kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
7.9.10 18:51

Ahoj,těhulka být určitě můžeš.....ale šedé duchy na testu bych jako průkazné moc nebrala…taky jsem vždycky blázínkovala a nikdy z toho těhu nebylo.....ty už bereš utrogestan ted?před těhu?Netušila jsem,že se to tak dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.9.10 18:54

ahoj.
jj doktor mi ho napsal na podporu tehotenstvi, brala jsem ho i jak jsem se snazila o prvni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.9.10 18:57

Aha,tak to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.9.10 19:07

Pokud jsi mela ducha ve ctvrtek a ted tam neni, tak to zrejme tehu nebude, carka by naopak za tu dobu alespon trochu zesilila.
tyhle citlive testy hazeji dost casto falesnou pozitivitu, obzvlast, kdyz se nepostupuje dle navodu, maji se namacet jen 3s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
7.9.10 19:20

U mě to tak s tím kafem bylo u obou těhu. Ale jistotu ti nikdo nedá, to až z průkazného testu nebo z krve.
Doufám, že se bříška brzy dočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 20:14

Hmm nevím zda jsem dobře pochopila.Ale podle mě těhotná nejseš..protože tyhle testy a je fakt jedno jakou mají citlivost se dělají zásadně pár dní po vynechání MS. Ale neuvádíš zda ti vynechala i ex Ms takže jsem trochu zmatená :) Ovšem těhu přeju pokud je to přání zakladatelky této diskuze :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.9.10 20:51

MS nevynechala, ale trvala pouze 3 dny a vystacili mi pouze slipove vlozky max 2 na den. A ohledne tech testu: jak jsem cekala prvni dite tak mi test ukazal pozitivni az jak jsem byla tehotna v 16 tydnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.9.10 20:52

dekuji, take si to moc s manzelem prejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 21:15

No tak to je zas jiná :) Ona mestruace po otěhotnění mnohokrát dojde! ale je slaboučká a krátká jak zde popisuješ.. pokud jdi teda měla poz.test na ex těhu tak??? co třeba.. Krevní test u ženského ???:) Moc vám to přeju :)))) :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.9.10 21:29

jj chystam se tam, ale muzu az pristi tyden, protoze ted mam ranni smeny :-(
Taky se mi to nezda normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 21:47

Doufám že to teda vyjde!:) Sálá z tebe touha po miminku..at je to tak je to..mé osobní postřehy z druhého těhotenství kdy to ještě ani test nemoh ukázat …a já si byla jistá že těhu jsem byli: čípek na pohmat uzavřený a hodně vysoko a hustý bílý hlen podobný tvarohu pak taky ješte ustálená vyší teplota uvnitř ale to by sis musela kontrolovat vnitří teplotu už pár dní..:) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.9.10 20:34

ten cipek sedi presne jak jsi napsala i ten hlen husty bily je na miste. Teplotu jsem si nikdy nemerila takze to opravdu nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 20:31

Tak co pájo jak se cítíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
9.9.10 21:49

Ahojky Verunnko, je to porad stejne. Nevim co si mam myslet o tom cipku, nahmatala jsem ho hodne nahore a je strasne velky a uzavreny a obaleny bilym hustym hlenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí