Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky, hlavně ty, co podstoupili nebo jsou v přípravě na IVF. Berete nebo jste braly kyselinu listovou? Myslíte, že fakt to může mít nějaký vliv na úspěch? Beru jí současně s Prednisonem (dlouhý protokol) a šíleně mi smrdí
. Doktor mi o ní nic neříkal, beru jí sama od sebe.
Díky za odpovědi.
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
Mě ji teda doktor napsal po ZT, prý na měsíc alespoň a beru ji už 5 měsíců. Nic tím určitě neskazíš…ba naopak - viz odborná literatura výše ![]()
Urcite neni jako podpora k otehotneni, ale pokud se tak stane, tak ma telo jejim branim dostatek latek, ktere jsou dulezite pro spravne deleni bunek a vyvoji vsech organu u plodu. Proto se doporucuje brat jiz pred otehotnenim
.
Ahojja beru Femibion,mam ted před třetím i.v.f.Je to něco jako kyselina listová,jen je to pry lepší.A hlavně to nesmrdí.Ale zase je to o něco dražší,asi okolo 300 kč.
Dobry den rada bych se nikoho zeptala myslite ze muzu brat kyselinu listovou i kdyz mam zahajenou stimulaci? dekuji ![]()
@sarinkaropuska píše:
Dobry den rada bych se nikoho zeptala myslite ze muzu brat kyselinu listovou i kdyz mam zahajenou stimulaci? dekuji
Ahojte holky, myslim, ze můžu mit z kyseliny listovej ridsi stolici? beru 2 tabletky, jak je uvedene na obalu