Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chci se zeptat zda je mozne otehotnet 2 dny před ocekavanou MS. Videla jsem par diskuzi ze to opravdu lze. Chtela bych par zivych dukazu.
s manzelem planujeme a byl to pokus a zrovna to vyslo takhle
jinam Ms se dostavila ale takovych stylem ze me mega moc boli v podbrisku jinak nez normalne. Dekuji za odpoved ![]()
Ahoj, já teda ne čistě 2 dny před, ale syn vznikl ze sexu ve středu, kdy jsem to měla dostat v sobotu.
![]()
Zjisti si, kdy máš ovulaci, mimo ní neotěhotníš, každá žena ji má ale jindy, takže možné je všechno, i když zrovna moc pravděpodobné tohle nebude ![]()
Ať to brzy vyjde ![]()
@lucapekna píše:
No divala jsem se a ovu mam az 24 tak uvidime. Dekuji![]()
Na co ses dívala?
Mam ztazenou aplikaci v telefonu. Vypocitalo mi to podle posledni MS ![]()
Tak jsem zvedava. Jde o to ze jsem to dostala tak proto mam takove obavy ze se to vyplavi
ale uvidime ![]()
@lucapekna píše:
Mam ztazenou aplikaci v telefonu. Vypocitalo mi to podle posledni MS
To je úplně k ničemu. Prosimtě přečti si učebnici biologie, než si začneš pořizovat děti…
Pouze jsem se ptala zda je to mozne. Pokud se ti neco nelibi tak na to nereaguj. Nepotrebuji takove rady. Dekuji ![]()
@lucapekna píše:
Tak jsem zvedava. Jde o to ze jsem to dostala tak proto mam takove obavy ze se to vyplaviale uvidime
Pokud jsi to dostala, tak těhotenství to asi nebude…já když otěhotněla tak jsme měla asi týden po oplodnění takový slaboučký špinění.
@giny52 píše:
Pokud jsi to dostala, tak těhotenství to asi nebude…já když otěhotněla tak jsme měla asi týden po oplodnění takový slaboučký špinění.
Jasny nedelam si velke nadeje. Ale cetla jsem ze to jde proto jsem chtela nejake nazory ci dukazy. Uvidime. Moc dekuji za odpoved:kytka:
@lucapekna píše:
Jasny nedelam si velke nadeje. Ale cetla jsem ze to jde proto jsem chtela nejake nazory ci dukazy. Uvidime. Moc dekuji za odpoved:kytka:
tak jako určitě to jde, může být ovulace pár dní před MS. Ale to by se pak ta MS neměla dostavit. Já jsem si taky ovulaci vypočetla na internetu, loni na Václava
a asi jsem se zrovna trefila protože se hned na poprvé povedlo
hodně štěstí ať se povede co nejdřív