Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucapekna píše:
Pouze jsem se ptala zda je to mozne. Pokud se ti neco nelibi tak na to nereaguj. Nepotrebuji takove rady. Dekuji
Tak promiň, ono by ti k otěhotnění pomohlo, kdybys věděla něco o lidském těle, ale když nechceš, tak věř aplikaci, mně je to jedno ![]()
@Hadumi píše:
Otěhotněla jsem den před očekávanou MS.
A dostala jsi to nebo nejake naznaky Ms? ![]()
@giny52 píše:
tak jako určitě to jde, může být ovulace pár dní před MS. Ale to by se pak ta MS neměla dostavit. Já jsem si taky ovulaci vypočetla na internetu, loni na Václavaa asi jsem se zrovna trefila protože se hned na poprvé povedlo
hodně štěstí ať se povede co nejdřív
To je super ze to vyslo tak pekne
snad budeme mit stesti ![]()
@lucapekna píše:
To je super ze to vyslo tak peknesnad budeme mit stesti
Přečti si něco o luteální fázi a pak řeš otěhotnění před MS. Ta luteální fáze tam musí být vždy, bez ní se oplodněné vajíčko nemůže uchytit. Luteální fáze je 12 - 16 dnú pře MS, hraniční je 10 dnů. Když se prodlouží cyklus, je logicky ovulace později… a po ní nastává ona luteální fáze. Je zcela obvyklé, že se menstruační cykly mohou prodloužit nebo naopak izkrátit. Aby se oplodněné vajíčko uchytilo, potřebuje k tomu určité podmínky a případná MS to opravdu není. Pokud nesleduješ své cykly, nevíš, kdy k ovulaci (a jestli vůbec) dochází. Když víš, kdy opravdu byla ovulace, víš i kdy máš případně testovat, kdy bude ve skutečnosti ona očekávaná MS.
Ahoj holky, obnovují diskuzi. ![]()
Měli jsme s manželem nechráněny styk ráno a pak navečer a v noci přišla MS po 6 dnech spozdeni. Je možný že bych z tehlech styku mohla otěhotnět? Mimi neplanujem, tak jestli si mám radši vzít prasek po? Děkuji za normální odpovědi ![]()