Otěhotnět přes kondom

49
8.4.11 09:13

Otěhotnět přes kondom

Ahoj holky, povedlo se některé z vás otěhotnět přes kondom? Mám neodvratný pocit, že mně ano. Používáme s manželem pouze kondom, nikdy neprasknul, nesesunul se, nebyl prošlý. Prostě si nejsme žádné chyby vědomi. Nedělali jsme fakt nic takovýho, aby se jeho sperma jakkoliv mohlo do mě dostat, takže mně nejde o to, abyste mi popisovaly, co za chyby jsme mohli spáchat. Spíš se ptám, jestli je tady někdo, kdo takhle otěhotněl zdánlivě bez jakékoliv nehody či pochybení. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
8.4.11 09:29

Čauky,
můj syn je krásný příklad toho, že to jde :lol:. Taky nic neprasklo ani nesklouzlo atd. A stejně se stalo. Nevěřila jsem tomu, pak jsem dostala přednášku o kondomech od gynekologa a od kámošky budoucí PA.
Tvůj manžel má asi kvalitní „materiál“ :mrgreen:

mariy píše:
Ahoj holky, povedlo se některé z vás otěhotnět přes kondom? Mám neodvratný pocit, že mně ano. Používáme s manželem pouze kondom, nikdy neprasknul, nesesunul se, nebyl prošlý. Prostě si nejsme žádné chyby vědomi. Nedělali jsme fakt nic takovýho, aby se jeho sperma jakkoliv mohlo do mě dostat, takže mně nejde o to, abyste mi popisovaly, co za chyby jsme mohli spáchat. Spíš se ptám, jestli je tady někdo, kdo takhle otěhotněl zdánlivě bez jakékoliv nehody či pochybení. Díky za zkušenosti.
  • Citovat
  • Upravit
9511
8.4.11 09:31

…by mě dost zajímalo, co v té přednášce pravili :think: Mně se to zdá dost nepravděpodobné až nemožné, tak nás blíže pouč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.4.11 09:33

No, to asi má, protože první dítko se nám povedlo hned první měsíc snažení, a to jsme spolu spali velmi málo kvůli pracovnímu vytížení. Tak hlavně že je to tak jako tak jeho vina :mrgreen: , aspoň si nemůže stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 09:36

dám ti číslo a můžeš si to vyslechnout chceš?
já nemám čas to tady vypisovat…

PeBa píše: …by mě dost zajímalo, co v té přednášce pravili :think: Mně se to zdá dost nepravděpodobné až nemožné, tak nás blíže pouč :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
10048
8.4.11 09:53

Na každé krabičce kondomů je upozornění o spolehlivosti. Tuším kolem 98%, antikoncepce je asi 99%. Stroprocent není nikdy. Je to možné, i kondom je z určité části propustný. Stát se to fakt může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.4.11 09:58

Náš první je taky přes kondom :mrgreen: ..Vím stopro,že nám nepraskl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 10:03

ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.4.11 10:03

Mmm, takže to očividně není až tak neobvyklé. Díky za reakce holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.4.11 10:04

Monny, cože, tři děti? No já doufám, že se na tomhle už zastavíme. HA brát nemůžu a přerušovaně nás nebaví, to by teda byl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 10:07

Když jsem přišla s tím, že jsem těhule, moje kamarádka
mi řekla, že jsem hlouá, že jsem se spoléhala na kondom. Ona bere poctivě HA a nikdy nic. A dopadlo to tak, že za týden má termín porodu :)))) Takže ona 100% " antikoncepce" je jenom sexuální abstinence.

Dice píše:
Na každé krabičce kondomů je upozornění o spolehlivosti. Tuším kolem 98%, antikoncepce je asi 99%. Stroprocent není nikdy. Je to možné, i kondom je z určité části propustný. Stát se to fakt může.
  • Citovat
  • Upravit
36544
8.4.11 10:10
mariy píše:
Monny, cože, tři děti? No já doufám, že se na tomhle už zastavíme. HA brát nemůžu a přerušovaně nás nebaví, to by teda byl problém.

No, tak ona nezastava potraty, proto si je vsechny tri nechala… vsechny tri s manzelem, vsechny tri holky.. :mrgreen:
A HA brat nemohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 10:14

Já znám podobný případ, v poradně jsem bavila s paní, ta říkala, že první bylo plánované, druhý byl přes kondom, třetí taky.Tak si potom nechala dát tělísko a stejně do toho vlítla. :-D

Monny89 píše:
ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1653
8.4.11 10:15

holky tak to je pro me novina, ze nekdo otehotnel pres kondom… mazec :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
8.4.11 10:24

No tak na to se nedá říct nic jiného než: „A DO PRDELE!“
To jsem snad ani raději neměla číst. HA nemůžu, tělísko mi nesedělo, spoléháme na kondom, ale jak již bylo psáno - manžel má dost kvalitní materiál :zed: :zed: :zed:

Tak já jdu balit kufry a jedu do kláštera, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí